Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצוע RMA באתר זני אופטיקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם מישהו התנסה בביצוע RMA באתר של שני אופטיקל ? (RMA - אישור להחזרת מוצר).

לעניינינו - לפני מספר ימים קיבלתי חבילה שהזמנתי שזני אופטיקל עם 2 זוגות משקפיים.

לאחר כיומיים הבנתי כי יש בעיה במשקפיים, בעיקר בראיה למרחקים בינוניים ורחוקים (מהווה בעיה בנהיגה, ולא רק).

לפי הכתוב באתר של זני - אפשר להחזיר את המשקפיים תוך 30 יום מהקבלה, הם יבדקו אותם ובמקרה של טעות ייצור - ייצרו זוג חדש על חשבונם.

האם מישהו התנסה בכך ?

האם הם באמת עומדים מאחורי ההבטחה או שהם לא טורחים לקחת דברי דואר ?

אשמח לכל תגובה רלוונטית.

פורסם

לא התנסיתי בRMA איתם (מתוך בערך 20 זוגות משקפיים במהלך ה5 שנים האחרונות), אבל מניסיון של חבילה שלא הגיעה ומיד נשלחה חבילה חדשה ללא כל בקשות הוכחה וכו', הם די רציניים ורמת שירות הלקוחות שלהם גבוהה. אני מאמין שאם תבצע RMA הם יעמדו בצד שלהם ב100%.

פורסם

אני עשיתי את זה, הזמנתי זוג וגיליתי שהזרועות של המשקף (TEMPLES ייענו) קצרים מאוד, והמשקפיים פשוט לא יושבים עלי. שלחתי אותם חזרה.

היה מדובר בטעות מדידה שלי (השוויתי לזוג אחר עם אורך זרועות זהה, אבל מסתבר שנקודת המדידה הייתה שונה מהותית...הם מודדים את הזרועות מהציר שלהן ולא מהעדשה מה שגרם לסטייה של איזה 5 מ"מ), ולא טעות ייצור, ולכן נתנו לי שתי אפשרויות: או החזר כספי על 50% משווי העסקה או קרדיט בשווי 100% (כמובן, ללא החזר על עלות משלוח).

בחרתי בקרדיט והזמנתי זוג חדש.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...