Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג צבוע ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאחד המגרשים הידועים שעוסק בטרייד אין ויש להם רכב שנת 2012, יד ראשונה, עם קילומטראז' נמוך אך לטענתם היה פגם בצבע של הרכב ולכן הוא עבר צביע בחברה. לא ברור לי אם רק הגג הצבע או כול הרכב.

האם ניתן לדעת איכשהו שהצביעה אכן בוצע עקב פגם יצרן ולא כתוצאה מאיזשהי תאונה?

מה דעתכם על הנושא, יש טעם לעשות איזושהן בדיקות כדי לוודא שהרכב אכן בסדר וכול הסיפור זה רק פגם בצבע?

פורסם
ראית טופס בדיקה שלהם,אם כן מה כתוב בו?

מחר כנראה אלך שוב ואבקש את הטופס בדיקה שלהם.

השאלה אם הוא מספיק מאמן ?

פורסם

באיזה רכב מאוד נדיר מדובר שאתה מוכן לבדוק בכלל רכב שיש בו רבב לעבר בעייתי? האם הוא הדגם היחיד בשוק שעומד למכירה?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מחר כנראה אלך שוב ואבקש את הטופס בדיקה שלהם.

השאלה אם הוא מספיק מאמן ?

אולי לא מספיק נאמן אבל,יכול לתת כיוון עד כמה העניין קוסמטי או רציני ואם מדובר "רק" בצביעה שיש עליה ירידת ערך או גם בפחחות רצינית,שעלולה להעיד שהרכב התהפך וכנראה לא שווה אגורה.

אפשרות נוספת היא לגשת עם המוכר לחברה בה בוצע התיקון ולנסות לראות קבלה ומה בדיוק תוקן- היא כבר תספר את כל הסיפור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא נגד סוחרים אבל לא חסרים נוכלים ושקרנים. אם הגג צבוע, כנראה שעבר "אירוע" . למשל ברד שעשה דינגים בגג, מילאו בחומר, וצבעו.

יתכן אירוע חמור מכך, אם נפל משהו על הגג ועיקם אותו ולא רק אותו.

הקיצר, עדיף תמיד רכב נקי וחף מנזקים חמורים.

אם אתה בכל זאת מתעקש על האוטו הזה אז קח אותו לבדיקה אצל מישהו שאפשר לסמוך עליו ולא רק איזה מכון שאולי וכנראה הסוחר מכיר, ושהמכון יהיה עדין בתוצאות הבדיקה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...