Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ש.ספארק שנת 2016, 39K(עם עזרה גדולה מהפורום:)

בבדיקת הרכב כתבו להחליף גלגלים קדמיים (שנת 2014) ושהאחוריים יבשים- 2 הזוגות בעלי אותו תאריך (5/14)

אז מה התכלס? להחליף את כל ה4?

הבודק ניסה להיות מקורי באבחנות?

בנוסף(בלי קשר לגלגלים)-יש לי עוד 3 חודשים אחריות מהיבואן אך הבנתי שללכת למוסך מורשה זה יותר יקר משמעותית ממוסך אחר.

האם נכון הדבר והאם אתם.ן יכולים.ות להמליץ על מוסך אמין לשברולט באזור חיפה?

תודה

פורסם

כן, תחליף 4 צמיגים. במידה של ספארק לא מדובר בצמיגים יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגיוני מאוד, במידה והרכב נמכר דרך "0 קילומטרים " אחרי שהמתין שנה עד שנמכר. תוסיף לזה עוד כמה חודשים טובים מתאריך ייצור הצמיגים עד שהם הורכבו על הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

האבחנה של הבוחן די מגוחכת.

יתכן שמצא בזוג הקדמי פגמים נוספים (קרעים קטנים, שפשופים וכו') ובגלל זה דייק וכתב את מה שכתב. בכל מקרה- מבלי לראות את הצמיגים עצמם ורק על פי ציטוט דבריו יש להחליף את כל הארבעה.

הצמיגים כבר ותיקים בשנתון, אך עם מעט קילומטרים עליהם. (39kkm זה כלום).

יתכן שאם צמיגאי אמין יעיף עליהם מבט הוא יפסוק להם עוד כמה חודשי חיים (לפחות עד תחילת החורף).

בהנתן העלות הנמוכה יחסית של צמיגים איכותיים במידה שהספארק נועלת, ובהתחשב בכך שאת בתחילת מערכת היחסים עימה- אני אישית לא הייתי חושב פעמיים ומחליף לרבעיה טריה מתוצרת איכותית

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...