Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא קראת את הודעת הכותב

שם הוא אמר ''מינימום שנתון 2000''

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אלפא 156? הוא ביקש רכב בטוח....

א. ה-156 בטוחה יותר מהיאריס, פולו ושאר צעצועים שהוצעו לבחור. בטח שיציבה יותר בנסיעה, ובטוחה יותר גם אקטיבית וגם פאסיבית.

ב. לשמוע ביקורת על בטיחות ממי שנוהג על פיז'ו 309 עתיקה? בבקשה, מזמן לא צחקתי כל כך!

מי שלא מבין, שלא ידבר שטויות!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
פסח עוד מעט.....

הבן אדם לא מחפש רכב מי יודע מה ספורטיבי ומהיר,לפי דעתי הגולף היא בדיוק מה שהוא מחפש,עובדה היא שהוא התעניין בה :wink: .

לא לכל אחד שמחפש רכב צריך לדחוף משהו ספורטיבי,הוא אמר שהוא רוצה רכב"בעל מראה ספורטיבי"

(לפותח השרשור תראה במחירון איזה שנה בדיוק מתאימה לתקרת המחיר שלך)

אתה רוצה לשחק מלוכלך בסדר שים לב

הוא אמר שנה בדיוק הוא אמר תיקרת מחיר,אז למה ההמלצה להיראות חכם

ובהודעה האחרונה שלך סיבכת את עצמך

משהו עם מודלים ונפחים של מנוע הבן אדם ביקש רכב בעל תנאים מסויימים אתה רצית לשחק אותה חכם

איפה ראית שמישהו כתב שהגולף צריכה להיות מודל 2000?

במחיר הזה אפשר לקנות שנתון מתקדם יותר,שיבדוק במחירון איזה שנתון מתאים לו.(מנוע 2000 או 1600 אם אתה לא רוצה טיפה כוחניות)

בסדר נגיד שניצחת

עכשיו אתה מרוצה

מה הקטע המצחיק שהוא צריך מינ' 2000 ומראה ספורט כן כן זה הכי פשוט שאפשר,ופשוט כמו שזה נישמע

מה המיסכן עשה לך ס''הכ ביקש מכונית עם שנתון 2000 שניראת ספורטיבית

אבל אתה היית צריך לסבך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...