Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני זקוק לרכב מרווח בתקציב עד כ 22 אלף.

מרווח הכוונה לרכב מנהלים ולא למשפחתית "מרווחת".

הפרמטרים הכי חשובים לי זה המרווח והאמינות.

אחרי סינון מה שנשאר זה המאזדה 6, פורד מונדיאו , והמאליבו.

B4 קטנה מידי ולא נוחה בכלל .

אשמח לדעתכם, האם מאזדה 6 שנת 2008 -2009 עם ק"מ ממוצע של כ 150K תהייה אמינה משמעותית מפורד או מאליבו משנת 2012 עם ק"מ קצת יותר נמוך? סביב ה 120-140K?

מבחינת מרווח הבנתי שהמונדיאו הכי גדולה אבל אחרי נסיעה במאזדה הבנתי שגם מה שיש לה להציע מספיק בהחלט.

אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח...

תודה!

2013 cruze platinum

פורסם

בזמנו התלבטתי בין המאליבו למונדאו ואחרי סיבוב קצר בשתיהן מיד החלטתי על המונדאו. כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו. המונדאו עם איכות חומרים הרבה יותר טובה, קבינה יותר נעימה לשהייה, מיזוג אחורה, אופציה לדגם 5 דלתות והתנהגות כביש פשוט מעולה!

המאליבו עם מנוע יותר בריא, לא ממש מרגישה טיל בליסטי אלא רק כשאתה מתחיל לטפס במעלה הסל"ד. למאליבו יש אופציה לקבינה בהירה שזה ממש נחמד, למונדאו דגם טיטניום שנראה קצת יותר טוב. שתיהן טובות אבל בלי שתנהג בשתיהן אין לך על מה להתייעץ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מונדאו בתקציב הזה מדובר על מנוע 2.3 אטמוספרית, לדעתי אפשר גם להביא בפחות.

המאליבו די "אוטובוסית", אבל אחלה של רכב

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...