Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעד ונגד?

בעד-אני אוהב איך שהיא נראית,ביצועים טובים שנת 12-3 יד ראשונה/שנייה במחיר טוב. (מצאתי כמה באיזור ה55 עם אחלה קליומטר.

נגד- או פחות נגד יותר סימן שאלה? מחירי טיפולים? בעיות אמינות? ביטוח? נהג צעיר ואחי נהג חדש.

פורסם

הנה קישור לשרשור מתגלגל של הג'ולייטה שהייתה אצלי, גם כן 1.4 170 כ"ס. מאמין שתמצא את כל התשובות פה, ואם לא - תרגיש חופשי לשאול.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572441-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-170-TCT-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הנה קישור לשרשור מתגלגל של הג'ולייטה שהייתה אצלי, גם כן 1.4 170 כ"ס. מאמין שתמצא את כל התשובות פה, ואם לא - תרגיש חופשי לשאול.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?572441-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-170-TCT-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C

מעריך מאוד אחי תודה אקרא ואחזור

פורסם
גיר ה TCT נחשב לאמין?

מהי עלות החלפת מצמדים במקרה הצורך?

תודה

גיר מאוד אמין, אבל צריך להתייחס אליו בהתאם. מעבר למצב ידני בפקק לדוגמא על מנת לא להעמיס על הקלאצ׳ים.

החלפת קלאצ׳ים במוסך יבואן / מורשה תעלה לך מעל 10 אלף. במוסכים מתמחים בפחות.

פורסם

רוב האקמפלרים שראיתי נעים בשנותני 12-3 כולם יד ראשונה-שנייה איזור ה60-95 אלף קילומטר מטופלים או אצל היבואן עד הסוף או 5 שנים ראשונות.

אבדוק היסטוריית טיפולים,אקח לנסיעת מבחן ובדיקה.

כמה אני צריך לדאוג מהמולטיאייר או מהגיר?

הרכבים נאים באיזור ה50 אלף שזה נראלי באמת תמורה מדהימה לכסף.

אחת שהתקשרתי אליה בדיוק שנת 12 יד ראשונה 55 ק"מ טוענת שהיא עשתה טיפול אחרון (60) ב2/18 והשנה שהיא באה לעשות אמרו לה שלא צריך כי היא לא עשתה מספיק קילומטרים,נשמע הגיוני?

וראיתי שטיפלת בחדרה? ממליץ? אתה חדרתי?

גיר מאוד אמין, אבל צריך להתייחס אליו בהתאם. מעבר למצב ידני בפקק לדוגמא על מנת לא להעמיס על הקלאצ׳ים.

החלפת קלאצ׳ים במוסך יבואן / מורשה תעלה לך מעל 10 אלף. במוסכים מתמחים בפחות.

10 אלף שקל??? מה התדירות בדרך כלל?

בדקתי 5 אקמפלרים כולם טוענים שהרכב לא ראה מוסך חות מטיפולים,יכול ליפול עליי?

פורסם

מולטיאייר - אם לא טופל כל 30K ק"מ, לא הייתי דואג. אם טופל כל 30 - לא הייתי קונה. מעניין איזה מוסך אמר לא לעשות טיפול בחלוף שנה, הנה מוסך שלא הייתי נכנס אליו.

אני לא חדרתי, אבל גר במרחק חצי שעה נסיעה. בהחלט ממליץ על מוסך עדי, אבל גם וכמובן על אוטו איטליה בפ"ת, שם טיפלתי לאחר תום האחריות. לא בהכרח יותר זול, אבל מקצועי ביותר.

לגבי הגיר - אני לא שמעתי על בעיות, ולא הייתי דואג מי יודע מה. לא יכול להגיד לגבי עלויות החלפת מצמדים כי לא הגעתי לזה, אבל לא מאמין שבעייתי לקבל הצעות מחיר במוסכים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מולטיאייר - אם לא טופל כל 30K ק"מ, לא הייתי דואג. אם טופל כל 30 - לא הייתי קונה. מעניין איזה מוסך אמר לא לעשות טיפול בחלוף שנה, הנה מוסך שלא הייתי נכנס אליו.

אני לא חדרתי, אבל גר במרחק חצי שעה נסיעה. בהחלט ממליץ על מוסך עדי, אבל גם וכמובן על אוטו איטליה בפ"ת, שם טיפלתי לאחר תום האחריות. לא בהכרח יותר זול, אבל מקצועי ביותר.

לגבי הגיר - אני לא שמעתי על בעיות, ולא הייתי דואג מי יודע מה. לא יכול להגיד לגבי עלויות החלפת מצמדים כי לא הגעתי לזה, אבל לא מאמין שבעייתי לקבל הצעות מחיר במוסכים.

אני חדרתי, תגיד זה נכון שיש לרכב לאנץ קונטרול?

הרכבים שסימנתי לעצמי כאופציות טופל כל 10/15/שנה.

הפחד שלי זה תקלה משביתה ומחיר ביטוח בגדול.

במחירים שהם נמצאים בלוח זה פשוט אוטו הצגה.

פורסם

יש לאנץ' קונטרול, אבל אם אתה לא רוצה ליפול על קלאצ'ים, לא הייתי ממליץ להפעיל אותו יותר מדי, זה מאד אגרסיבי על הקלאץ' האי-זוגי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אני התחלתי להתעניין בקניית ג'ולייטה (כרגע מאוד טנטטיבי), סליחה על חטיפת השרשור, אבל יש מוסכים מומלצים שיודעים לטפל באלפות באיזור הרצליה?

פורסם

אתה מאד ממוקד להרצליה? יש לא מעט מוסכים מומלצים באזור המרכז. יש את מוסך אוטו איטליה שאני אישית מאד ממליץ עליו, בפ"ת, מניסיון של שנים. פרט אליו יש גם מוסך מיכאל בדרום תל אביב, מוסך התלתן בפ"ת, מוסך כחול לבן בפ"ת - כולם במרחק לא גדול וכולם מומחים ותיקים ובעלי ידע וידיים טובות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יש לאנץ' קונטרול, אבל אם אתה לא רוצה ליפול על קלאצ'ים, לא הייתי ממליץ להפעיל אותו יותר מדי, זה מאד אגרסיבי על הקלאץ' האי-זוגי.

לא תכננתי להשתמש בו בכלל רק לדעת תודה רבה.

אחת האלפות שאני בודק טופלה אצל היבואן ואחרי שנמכרה טופלה כל 10 אלף, מוסך בירושלים.

ישלי איך לבדוק אם טופל כמו שצריך במוסך הזה? איזה סוג שמן הוא אמור להשתמש למשל?

• תוכן חדש...