Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אני צריך לעשות טיפול לאוטו ואני מחפש מוסך מיצ'ובישי אמין וטוב באיזור חיפה שיוכל לעשות במקצועיות טיפול לאוטו .

כמו כן אני רוצה לעשות אורול למנוע , שיוכלו לעשות את זה טוב ושלא ישאירו אותי עם כיסים רייקים

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

האוטו בקושי סוחב בעליות

מי שמחיפה מכיר את העליה מהגראנד לורדיה , העלייה מאד תלולה והאוטו בקושי סוחב שם ביחס למכוניות אחרות.

ובכללי הגיעה הזמן לעשות טיפול לאוטו .

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

היה לפני כמה שנים בעלים של מוסך מיצובישי בחיפה שזכה בתחרות המכונאים העולמית של מיצובישי - אך לצערי אינני זוכר את שמו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש מוסך גדול של מיצובישי באיזור חיפה

מוסך מאוד מקצועי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

יש מוסך מורשה מיצובישי במרכז נעמן (בדרך לעכו). מניסיון שלי יש להם שירות טוב, והם אמינים.

בכל מקרה אל, אבל אל תתקרב למוסך קובה בכביש IPC.

גנבים זאת מחמאה בשבילהם. תבוא עם פיוז שרוף ופתאום חצי אוטו לא תקין ודורש החלפה מיידית.

פורסם

כן מכיר גם אותי קובה ניסה לעשוק ב1300 שקלים רוצה לדעת על מה

הברז של הקור וחום היה בחציו שבור קיצר נדהמתי מהמחיר והסתלקתי משם נסעתי למוסך המרכזי וביקשתי לברר כמה עולה החלק של הברזים במיצובישי כי ברז לבד לא מוכרים רק כל הברזים יחד קיצר המחיר שם שאמרו לי הוא 400 שקל שתבין איזה הפרשים במחירים ....!! אהה ודרך אגב גובה אמרו לי שרק החלק עולה בסביבות 800 לא כולל עבודה ..! קיצר נשבר לי מכל אלה חזרתי לחניה של הבית אומלל מעוצבן אבל עם רצון לפרק ולראות בעצמי על מה כל המהומה קיצר פירקתי ותיקנתי וחסכתי ! 1300 שקלים חדשים אין אין לא מתקרב יותר אליו אל תתקרבו גנבים שם אהה והזקרתי שהם רצו להחליף חוץ מזה גם טרמוסטט וגם גז ושזה יום עבודה שלם קיצר הם גם בנוסף שקרנים

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה נושא מאוד ישן ואין לי רצון להקפיץ נושא ללא צורך, אבל ראיתי שהשאלה נשארה פתוחה (למחצה) ואם אני הגעתי לכאן אז אני מניח שעוד אנשים שיעשו חיפוש בפורום יגיעו לכאן.

אני יכול להמליץ בחום רב על מוסך מילר בחוף שמן, זה המוסך המרכזי של חברת כלמוביל שהוא המוסך המורשה של מיצובישי, ובניגוד לדעה הקדומה שהיתה לי המחירים שם הם יותר מסבירים, אפילו טובים, והשירות מעולה, היחס מקצועי מאוד ובכלל הרגשה מעולה.

אני אפילו לא צריך להזכיר את שירות השינוע שלהם שבאים ולוקחים את הרכב מהבית או כל מקום אחר ומחזירים לך אותו, והכל ללא תשלום.

יועץ השירות שלהם שם, שי בנדר, פשוט אדם חם, מקשיב, ומקצוען אמיתי. תיקנו לי כל מה שצריך והתיעצו איתי על מה שלא, והמחיר שקיבלתי היה מעולה. רק להשוואה, לעומת מוסכים אחרים, הייתי צריך להחליף בוקסות למשולשים אחוריים וטיפול 15K והחלפת רפידות בולמים ונורות שנישרפו, שילמתי על הכל 1700 ש"ח כולל מע"מ. אני ממש לא מומחה גדול אבל לעומת מקומות אחרים שבדקתי זה היה מחיר טוב, וגם יחסית למה שאנשים אמרו לי זה היה מחיר טוב, ואני נוסע רגוע בידיעה שהאוטו מטופל אצל אנשים שלמדו את האוטו ולא מוסך "מדרכה".

תודה על הקריאה.

• תוכן חדש...