Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול בערב דפקו לי את הרכב מבלי להשיר פרטים

יש לי ברכב מצלמת דרך ככה שאני יודע איזה רכב חנה לידי ואת מספר הרכב והצבע

השפשוף תואם את צבע הרכב שהיה לידי ואני חושד שזה הרכב שפגע לי ברכב והוגשה תלונה במשטרה

השאלה שלי האם יש איזה דרך בא אני יכול לאתר את טלפון + כתובת של הרכב שאני חושד שפגע בי

( במשטרה לא היו מוכנים למסור פרטים בשלב הזה )

האם אתם חושבים שבמשטרה באמת יעשו עם התלונה משהו ?

והאם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות ?

אשמח לכל עזרה בנושא

פורסם

לא ברור למה במשטרה סירבו לתת פרטים- אתה אמור להגיש תלונה על פגע וברח עם מס' הרכב הפוגע ואמורים במשטרה לתת לך את שאר הפרטים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במשטרה סרבו לתת פרטים כי הראיות לא ממש חותכות, המצלמה לא תיעדה את הפגיעה אצמה אלא רק שהוא חנה ליד רכב בעל צבע דומה לשאריות הפגיעה. יתכן שמאז החניה התחלפו שם 20 רכבים, ואחד מהם בעל צבע זהה לראשון הוא שפגע בפות״ש.

פורסם

חזרתי עכשיו שוב מהמשטרה

מה שאמרו לי שהפניה הועברה להמשך טיפול ברגע שיהיה לי מספר פניה ( צריך להישלח אלי לטלפון ) להגיע אליהם ואז יכלו למסור יותר פרטים

• תוכן חדש...