Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם החשמל - מאזדה 6 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי מאזדה 6 2009 ולפני כשבוע הופיעה לי תקלה שבה אני נכנס לאוטו לאחר פתיחה עם השלט והקודן לא מגיב ולאחר יציאה מהרכב ונעילה ידנית פעם פעמיים הקודן חוזר לעבוד אך המולטימדיה מתאפסת ביחד עם הסופר קמ של הנסיעה. הלכתי ל2 חשמלאי רכב אחד רגיל ואחד שמתעסק בקודנים איתוראן וכו ומכיוון שהתקלה קורית לסירוגין ולא תמיד אז הם לא ידעו מה לעשות בדקו לי את המצבר ואלטרנטור ולא מצאו כולם ובבדיקה של הפיוזים נמצא פיוז שרוף מספר 15.

האם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות מבלי להיכנס לבדיקה מעמיקה? לא רוצה להגיע למצב שהקודן לא עובד כלל ואז אני נתקע.

חשוב לציין שאין לי קוברה כמו במרבית המאזדות אלא נעילה מרכזית פשוטה עם שלטי נוחות.

פורסם
בודאות כמעט מלאה, המצבר חלש ויש להחליפו.

בברכה - רפי לין

המצבר חדש והוא נבדק ע"י חשמלאי והוא תקין לגמרי ועכשיו זה קרה לי שוב ולא הצלחתי לסדר

פורסם

1. תמיד מומלץ לבטל את הקודן ברכב לצמיתות. זאת המלצה כללית לכל רכב באשר הוא.

2. מולטימדיה+מונה ק"מ שמתאפסים, זה משהו שקורה כשמנתקים מצבר, או שהוא מת לגמרי.

3. פיוז שרוף מספר 15, נמצא בקיקפאנל או בתא המנוע? מה תפקידו ומה הערך שלו?

אני הייתי מחזק את החיבורים של המצבר, מנקה אותם אם צריך.

יש לי חשד שהפיוז שנשרף הוא מהפיוזים שנמצאים בבית הפיוזים בקיקפאנל, והתעלקו עליו באחת מה"התקנות המקומיות", ויש משם זליגה.

אבל זה משהו שאי אפשר לבדוק בהתכתבות על דפי הפורום.

פורסם
1. תמיד מומלץ לבטל את הקודן ברכב לצמיתות. זאת המלצה כללית לכל רכב באשר הוא.

2. מולטימדיה+מונה ק"מ שמתאפסים, זה משהו שקורה כשמנתקים מצבר, או שהוא מת לגמרי.

3. פיוז שרוף מספר 15, נמצא בקיקפאנל או בתא המנוע? מה תפקידו ומה הערך שלו?

אני הייתי מחזק את החיבורים של המצבר, מנקה אותם אם צריך.

יש לי חשד שהפיוז שנשרף הוא מהפיוזים שנמצאים בבית הפיוזים בקיקפאנל, והתעלקו עליו באחת מה"התקנות המקומיות", ויש משם זליגה.

אבל זה משהו שאי אפשר לבדוק בהתכתבות על דפי הפורום.

,

אתמול ניתקתי את הקודן והכל עבד מעולה אך היום לאחר כמה התנעות שוב האוטו לא הניע עם אותם תסמינים ובנוסף נוספו כמה תסמינים נוספים המזגן הפסיק והתחיל לעבוד והחלונות חשמליים. אבי אומר שזה יכול להיות בית פיוזים מחר אשים במוסך מאזדה ונבדוק את הנושא לעומק.

• תוכן חדש...