Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להתקין מצלמת רכב אבל לחבר אותה לתיבת פיוזים ולא לחיבור רגיל של מצת.

אני רוצה לרכוש מפצל פיוזים, חיבור USB או מצת ואז לחבר את המצלמה לחיבור ואת החיבור למפצל פיוזים.

מישהוא עשה את זה ? זה עובד תקין אין הפרעות מתח וכו' ?

זה המפצל פיוזים.

mini-Blade-fuse-adaptor-edit.jpg

זה החיבור USB:

Free-delivery-2018-Car-DC-12V-to-5V-3A-15W-Dual-USB-Charger-Converter-Module-Cable-Power-Adapte.jpeg

Free-delivery-2018-Car-DC-12V-to-5V-3A-15W-Dual-USB-Charger-Converter-Module-Cable.jpg_50x50.jpg

פורסם

מחובר אצלי ככה כמעט מהיום הראשון, בדיוק עם המתאם שאף צילמת בתמונה. אין כל בעיה לחבר כך, זה נוח מאוד.

מה שכן חשוב לי לציין לגבי המתאם USB, יש לי מצלמה גם מקדימה וגם מאחורה ולכל אחד מהם חיברתי מתאם כזה בנפרד, המתאם שמחובר קדימה פועל כבר קרוב לשנה בלי בעיה אך המתאם שמחובר מאחור מת אחרי חודשיים ונאלצתי להחליפו. בגלל העלות הזעומה של המתאם הזה הייתי מציע מראש לרכוש אחד נוסף בצד שיהיה זמין במידת הצורך למרות שיתכן שמדובר במקרה נקודתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
מחובר אצלי ככה כמעט מהיום הראשון, בדיוק עם המתאם שאף צילמת בתמונה. אין כל בעיה לחבר כך, זה נוח מאוד.

מה שכן חשוב לי לציין לגבי המתאם USB, יש לי מצלמה גם מקדימה וגם מאחורה ולכל אחד מהם חיברתי מתאם כזה בנפרד, המתאם שמחובר קדימה פועל כבר קרוב לשנה בלי בעיה אך המתאם שמחובר מאחור מת אחרי חודשיים ונאלצתי להחליפו. בגלל העלות הזעומה של המתאם הזה הייתי מציע מראש לרכוש אחד נוסף בצד שיהיה זמין במידת הצורך למרות שיתכן שמדובר במקרה נקודתי.

הבנתי אחי תודה רבה !

באיזה פיוז מומלץ להשתמש מבחינת אמפר ?

פורסם (נערך)

פיוז נועד להגן מפני זרמי יתר: קצר או עומס יתר. עקרון הפעולה הוא הפסקת הזרם על ידי ניתוק המעגל.

ככל שהזרם קרוב יותר לזרם של המצלמה כך עדיף.

תחשוב שאם תתקין פיוז של 10A או 5A ויהיה עומס יתר של 4A - הפיוז לא יספק הגנה והמצלמה תישרף.

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

האם אפשר לחבר את המצלמות לאיזו בטריה ניידת > לשפצר אותה מאחורי הפלסטיקים של האוטו > לחבר אותה למצבר, ולדאוג שהמצטבר יטעין אותה רק כשהמכונית מונעת?

ככה המצלמות יעבדו רק מהבטריה- ולא יהיה סיכוי שהן ייבשו או ישחקו את אורך חיי המצבר? :-D

פורסם
פיוז נועד להגן מפני זרמי יתר: קצר או עומס יתר. עקרון הפעולה הוא הפסקת הזרם על ידי ניתוק המעגל.

ככל שהזרם קרוב יותר לזרם של המצלמה כך עדיף.

תחשוב שאם תתקין פיוז של 10A או 5A ויהיה עומס יתר של 4A - הפיוז לא יספק הגנה והמצלמה תישרף.

הבנתי אותך אחי תודה רבה !

פורסם
האם אפשר לחבר את המצלמות לאיזו בטריה ניידת > לשפצר אותה מאחורי הפלסטיקים של האוטו > לחבר אותה למצבר, ולדאוג שהמצטבר יטעין אותה רק כשהמכונית מונעת?

ככה המצלמות יעבדו רק מהבטריה- ולא יהיה סיכוי שהן ייבשו או ישחקו את אורך חיי המצבר? :-D

מיותר. חבר את המצלמה למתח קבוע ברכב. המצבר "יעמוד" בזה.

• תוכן חדש...