Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

מבקש לקבל את חוות דעתכם בנוגע לרכישת רכב חדש סוזקי ויטרה נפח מנוע 1000 סמ"ק טורבו מנוע 3 צילנדרים או להוסיף עוד 10.000ש"ח ולקנות 1.4 טורבו .

ואם כן מה הסיבות , גר בחיפה , רוב הנסיעות הן עירוניות כולל עליות של הר הכרמל כל בוקר ובסופי שבוע מטיילים צפון דרום .

אשמח לשמוע את דעתכם והאם אני צריך לחשוש מהמנוע הקטן שהינו 3 צילנדרים כמות נוסעים 4

בתודה מראש לעונים

פורסם

לעניות דעתי, אם יש הרבה נסיעות הרריות ועם 4 נוסעים, אז חד משמעית, עדיף הנפח הגדול יותר.

הוא לא יצרוך יותר דלק מאשר הקטן במאמץ.

תיהנה יותר מהרכב וגם בסופו של דבר הוא יימכר יותר בקלות ובמחיר גבוה יותר מאשר בעל המנוע 1.0.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

איזה הבדלים אתה צריך?

2 מנועי טורבו בנזין, עם אותה תיבת הילוכים,

ה1.0 מנוע 3 צל' עם 112 כ"ס ומומנט של 16.3 קג"מ ב1800 סל"ד, מזנק את המרכב ב12.5 שניות למאה, ומהירות מרבית של 180 קמ"ש

ה1.4 מנוע 4 צל' עם 140 כ"ס ומומנט של 22.4 קג"מ ב1500 סל"ד, מזנק את המרכה ב9.5 שניות למאה, ומהירות מרבית של 200 קמ"ש

כל זה ומדובר כמעט באותה צריכת דלק, ה1.0 ממש טיפה יותר חסכוני,

אז איפה השאלה? האם עדיף להוסיף את ה10000? כן, אני הייתי מוסיף, אפילו אם הייתי פורס את זה ל24 תשלומים,

אתה שואל מה נכון? אם הנסיעות שלך רק בעיר, אז הייתי מצדיק קניית ה1000, לחיפה? קצת גבולי, אך אפשר להסתדר,

לנסיעות בינעירוניות עם 4 נוסעים? ה1.4 יעשה את העבודה, ה1.0 גם יעשה אותה, אך בקושי, ויהיה גם זללן בגלל המאמץ המיותר.

פורסם

לא זה ולא זה,

בויטארה אין כלל מערכות בטיחות אקטיביות ומרווח הרגליים במושב האחורי קטן במיוחד.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם כבר ויטארה..אז עם המנוע הגדול.

אבל למה ויטארה? רכב שפשוט לא נותן תמורה ראויה לכסף.

כמעט כל חלופה תהיה טובה יותר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...