Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כמו שראיתם חברות להשכרת רכבי יוקרה {מרצדס S, במוו 7, קאדילאק STS וכו} או רכבי ספורט יוקרתיים

ואני יודע שהייתה חברה כזאת והיא גם הייתה מפרסמת את עצמה בלוח פוקוס בעיתונים הכי ראשונים אז מי ששומר את כל הלוחות פוקוס יכול להסתכל ולתת לי תמספר *** תמספר = את המספר *** ...

או שסתם אתם יודעים.. זה יעזור מאד.

תודה לכל העוזריםםםם smiley32.gif

I live my life a quater mile at a time, Nothing else metters, For these 10 seconds or less - I'm free

--lumina 3100 V6--

פורסם

ב AVIS יש לך :

BMW 520

קאדילק CTS

VOLVO S60,S80

סאב 9-3 טורבו, 9-5 טורבו

רובר 75 V6

מרצדס E קלאס

תהנה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

צור קשר עם החברות הגדולות, רובן מחזיקות רכבי פאר. להרץ למשל יש הונדה לג'נד, פעם היתה גם יגואר אין לי מושג אם גם היום.

גיא

פורסם

הוא מחפש רכבים ברמה הגבוהה ביותר.

ועם על הכבוד לקאדילק CTS ומרצדס C הם לא ברמה הזו.

ואני מדבר מניסיון (נסעתי ברכבים הנ''ל).

לירון

פורסם

תברר בחברת "הרץ" , הם משכירים רכבים יוקרתיים, יש להם סניף באשדוד (אם אתה מאיזור הדרום במקרה) .

שם שחרנו את שברולט אימפלה לחתונה של חבר ...

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

DJ.KING, אם אתה מחפש להשכיר רכב עבור אורח חשוב שמגיע אליך מארה"ב, אל תשכיר עבורו "שברולט אימפלה". הוא ייעלב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...