Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 21 חייל משוחרר ומחפש לקנות את הרכב הראשון שלי (אין לי בכלל נסיון בנושא.....)

יש לי תקציב של 6-10 אלף, אני צריך אותו לעבודה ולימודים (בערך 100 קמ * 3-4 פעמים בשבוע)

חשוב לי רכב עמיד שיוכל להיות איתי גם שנתיים שלוש ובעיקר חסכוני בדלק בגלל המרחקים שאני נוסע....

אני לא סגור לא על דגם ולא על יצרן ספציפי וכל עזרה תתקבל בברכה:wink:

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני עדיף בגלל צריכת דלק ואמינות.

הייתי מחפש יונדאי גטס ברמות איבזור gli/glx/gls, ב 2006 הרכב עבר מתיחת פנים במסגרתה הרכב קיבל מנוע חזק ומעט חיסכוני יותר.

פיאט פנדה תהיה מאוד חיסכונית אך חלשה יותר.

קח בחשבון שהתקציב שלך נמוך ולכן הרכבים יהיו ישנים, תקלות זה משהו שכדאי לקחת בחשבון.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסכום שיש לך אתה עוד מבקש רכב בטיחותי!!?? תמצא משהו נורמלי - רצוי ידני וחסכוני - שעבר טיפול ויש לו טסט לכמה שיותר זמן.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מתי אתה מתחיל ללמוד? אם אפשר לדחות את הקניה ולחסוך עוד כסף אז אני מאוד ממליץ לעשות זאת.

תוספת של עוד 5000-6000 שקלים תביא אותך כבר לרכבים חדשים יחסית עם ק"מ נמוך. המליצו כאן על הפנדה, בתקצב של 15-16 אם מחפשים טוב תוכל למצוא אחד חדשה יחסית עם ק"מ נמוך. הייתי מכוון לשם.

לגבי בטיחות/יפה/חזק שכח מזה. בתקציב הנוכחי שלך מחפשים רכב במצב כמה שיותר טוב. הדברים האחרים הם בונוס בלבד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ניתן להוסיף דייהטסו סיריון מודל 2007, היא הגיעה לארץ רק עם תיבה אוטומטית.

נחשבת לאמינה ומעט חיסכונית מהגירסה האוטומטית של הגטס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...