Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ,

ברשותי רנו קליאו B 2004 1.6 אוטומטית עם 184000 ק"מ עם טסט עד לחודש 5

יש לי מספר שאלות ברשותכם :

1.איפה נמצא מדיד שמן הגיר/היכן ממלאים שמן גיר?

2.לפעמים ההילוכים טיפה מושכים את עצמם כשאני נותן פול גז , אבל כשאני נוסע רגיל ההילוכים עוברים בסדר . יש אולי דרך לבדוק , חוץ ממוסך אם התיבת הילוכים בסדר? משהו שאני יכול לראות/לבדוק בעצמי בנסיעה/עצירה?

3. יש לי 2 מפתחות לרכב , עם שלט , מפתח אחד לא פותח עם השלט , מפתח שני כן אבל רק כשאני קרוב לרכב , מה אפשר לעשות כדי לתקן? שלט חדש ? או משהו במערכת של הרכב?

תודה רבה לעוזרים , אם שחכתי משהו , אוסיף!

פורסם

1.אין מדיד.

2. בפול גז ההילוכים תמיד מתחלפים בסל"ד גבוה, זה אופן פעולה תקין של כל גיר אוטומטי.

3. בעיה נפוצה במפתחות האלו שמבוססים על אינפרא אדום. היה לי גם ברכב זהה, קלט רק ממרחק קצר. תנסה להחליף בטריה במפתח אם עוד לא החלפת. פתרון אחר אני לא מכיר, יתכן שאחרי החלפת בטריה המצב ישאר אותו דבר.

פורסם
1.אין מדיד.

2. בפול גז ההילוכים תמיד מתחלפים בסל"ד גבוה, זה אופן פעולה תקין של כל גיר אוטומטי.

3. בעיה נפוצה במפתחות האלו שמבוססים על אינפרא אדום. היה לי גם ברכב זהה, קלט רק ממרחק קצר. תנסה להחליף בטריה במפתח אם עוד לא החלפת. פתרון אחר אני לא מכיר, יתכן שאחרי החלפת בטריה המצב ישאר אותו דבר.

תודה רבה לך על התשובות ! איך אפשר לבדוק אם יש לי מספיק שמן גיר או שצריך להוסיף? רק במוסך?

פורסם

יש כוסית מדידה בחלק התחתון של הגיר. הבדיקה די מסובכת, בעיקרון אמורים לבצע אותה במוסך. אפשר לבצע עצמאית אבל זה דורש כלים וקצת יידע. וחייבים לרכוש מראש כליטר שמן גיר כיוון שהבידקה בכל מקרה כוללת מילוי שמן.

בזמן הבדיקה שמן גיר צריך להיות בטמפ' 60 מעלות. פותחים את בורג הריקון אבל משאירים את הכוסית.

פותחים את בורג המילוי וממלאים כחצי ליטר שמן. ממתינים עד שכל העודפים מתרוקנים מבורג הריקון. אם לא יוצא כלום, ממלאים עוד שמן. אחרי שהעודפים מפסיקים לצאת, זה המפלס הנכון. סוגרים את הבורג.

לפי היצרן, הלקוח לא נדרש לבדוק שמן גיר בגיר הזה.

אגב אוטו מצויין שמאוד אהבתי, אבל עם ביקוש אפסי בשוק יש שניה. מכרתי אותו בגרושים לפני כמה שנים.

• תוכן חדש...