Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פזו 106 1400 הזרקה שנת 98 (דור2) יש לי נזילה מאטם ראש המנוע ואני ממש מתלבט מה לעשות שאלתי כמה אנשים שמבינים..חלקם אמרו לי למשוך את זה..חלקם אמרו לי להחליף את האטם..וחלקם אמרו שאם אני כבר פותח ראש מנוע אז כדי להחליף את כל האטמים (יש סט כזה הבנתי) ואפילו לעשות שיפוץ!!...דבר שנשמע הגיוני אך אני סטודנט שמנסה לצוף מעל ה+ בבנק...תייעצו לי בבקשה מה נראה לכם הכי הגיוני וכדאי ואת העלות המשוערת של כל דבר ומקומות טובים לעשות את זה אני מנהריה.. ***עריכה - אין שום דבר דחוף באינטרנט, אם ממש דחוף לך תכנס למוסכים ותשאל, בהצלחה לך***...תודה

פורסם

חוץ מנזילה יש בעיות אחרות?

שמן/מיים נעלמים, אוטו מגמגם לפעמים, חסר כוח למנוע?

יש המון נהגים שנוסעים עם נזילה כזאת ומושכים עד שבאמת יצטרכו שיפוץ ראש. אבל זה בתנאי שאין לך בעיות די קריטיות...

פורסם

שמע ככל שתמשוך את זה יותר כך יגדל הנזק למנוע!

ושלא יהיו לך שום ספיקות מכיוון שברגע שיש פריצה של ראש מנוע נכנסים מים וזה מצב מאד לא טוב לחלקי המנוע.

סע לטיפול כי הנזק הולך ומצטבר!

פורסם

לא למשוך כלום !

כי יגיע הרגע ואתה תמצא את עצמך בצד הדרך מחפש גרר ומקלל את "המבינים" שאמרו לך למשוך את זה .

תכנס למוסך לשפץ את הראש מנוע !

JDM :twisted:

פורסם

בכל מקרה לא כדאי לדחות ועם זאת להתכונן לגרוע מכל.

ידידה שלי עם 106XS שנת 98 נכנסה בעקבות נזילת אטם ראש , שהתבררה כסדק בבלוק...

(7000 ש"ח כולל עבודה להחלפת מנוע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתה מזכיר לי את ידידה שלי עם 106XR שנת 93 שמצאה עצמה באותה צרה.

פותח השרשור, אני אישית לא ממליץ לך לדחות את זה, ואת הסיבות לזה תוכל למצוא באשכול שנפתח אתמול, וכותרתו הינה "ג'אסטי, ישור קו, התמונות".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה לחוץ בכסף , ואתה רואה שהמנוע לא אוכל שמן מי יודע מה , ואין לך חוסר מים .

אני הייתי ממליץ למשוך את זה עד שיהיה לך כסף לשיפוץ ראש מנוע (נע בסביבות 1000 - 1500 ש"ח )

אם המצב שלך קריטי מבחינת האוטו , אז לעשות אוברול לא בא בחשבון, אני הייתי ממליץ לקנות מנוע מיבוא 2500 ש"ח + התקנה עוד 800 ש"ח + טיפול על הדרך , יצא לך בסביבות 3500 ש"ח ...

מי שיגיד לך פה שזה עולה יותר כנראה דופקים אותו כהוגן ...

כי אני כבר קניתי שני מנועים למכוניות שהיו לי , וזה יצא הכי משתלם וטוב , כי ככה אתה יודע שאתה נוסע ברכב עם מנוע כמעט חדש ...

פורסם
אם אתה לחוץ בכסף , ואתה רואה שהמנוע לא אוכל שמן מי יודע מה , ואין לך חוסר מים .

אני הייתי ממליץ למשוך את זה עד שיהיה לך כסף לשיפוץ ראש מנוע (נע בסביבות 1000 - 1500 ש"ח )

אם המצב שלך קריטי מבחינת האוטו , אז לעשות אוברול לא בא בחשבון, אני הייתי ממליץ לקנות מנוע מיבוא 2500 ש"ח + התקנה עוד 800 ש"ח + טיפול על הדרך , יצא לך בסביבות 3500 ש"ח ...

מי שיגיד לך פה שזה עולה יותר כנראה דופקים אותו כהוגן ...

כי אני כבר קניתי שני מנועים למכוניות שהיו לי , וזה יצא הכי משתלם וטוב , כי ככה אתה יודע שאתה נוסע ברכב עם מנוע כמעט חדש ...

מה הפרוצדורה לרכישת מנוע מייבוא? מי מבצע את הרכישה? כל מוסך שיכול להתקין את המנוע החדש? ודרך אגב, המחיר שציינת נשמע לי ממש זול. יש לך מושג כמה צריך לעלות מנוע מייבוא נפח 1600 סמ"ק עבור הונדה סיויק?

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

כל רכב והמחיר שלו , מנוע להונדה מיבוא עולה יותר ...

אבל לרכב שלך אלה המחירים ...

אתה יכול לבצע את הפרוצדורה של ההזמנת מנוע, יש בארץ הרבה אנשים שמיבאים מנועים מחול ...

ואתה גם יכול ללכת למוסך שבו תעשה את ההחלפת מנוע , אבל זה יהיה מוסך שאתה סומך עליו שלא ידפוק אותך בדרך ..

• תוכן חדש...