Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה נירו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פתחתי שירשור אחר לגבי רכישת רכב מליסינג שהיה ברשותי, מול לקחת רכב חדש מליסיג ממקום העבודה - אבל עכשיו יש אני מתלבט על כיוון אחר: רכישת רכב חדש לגמרי באופן פרטי, כיוון שזה כנראה יצא יותר זול מליסינג ממקום העבודה (אני נוסע כ~20K ק"מ בשנה)

כולם ממליצים לי על הקיה נירו היברידית החדשה, מספרים על רכב אמין מאוד עם צריכת דלק מצויינת וכנראה גם שוק טוב יחסית ביד 2.

אני לא בקיא בפרטים אבל אני מבין שיש הטבה כרגע במס הקניה של 30% מס במקום 83% מס שיש לרכב רגיל, ואני גם מבי שהשנה באפריל מתחילים בהדרגה לבטל את ההטבה הזאת - כך שאולי יש כדאיות עודפת לקנות רכב כזה עכשיו ממש לפני אפריל.

אז איפה אני רואה את ההטבה, המחיר יבואן של 136,900 ש"ח כולל כבר את ההטבת מס? כי אם כן זה אומר שהרכב הזה הוא רכב מאוד יקר מלכתחילה, לא?

אשמח לשמוע דעתכם

פורסם

לעניות דעתי, אם אתה רוצה לקנות רכב באופן פרטי, אז רכב חדש זה ממש לא כלכלי. לא חבל לספוג את ירידת הערך המטורפת של השנים הראשונות בעצמך?

חפש רכב בן שנתיים, פרטי עם קילומטראז' נמוך ולא חסר כאלה. ככה תוכל לחסוך הרבה יותר ועדיין ליהנות מרכב חדיש.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

המחיר שבו היבואן מתמחר את הרכב כבר כולל את הטבת המס, ההטבה היא ליבואן ולא ללקוח.

נירו בהחלט רכב טוב, אם כי נוספו לא מעט מתחרים אטרקטיביים בגזרת המחיר שלו שעומד כעת על 142,900.

לדעתי אם כבר נירו ואתה מתכוון להחזיק ברכב לפחות 3 שנים, אז כבר כדאי ללכת על הנירו פלאג אין.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לדעתי אם כבר נירו ואתה מתכוון להחזיק ברכב לפחות 3 שנים, אז כבר כדאי ללכת על הנירו פלאג אין.

הנירו פלג אין יקר יותר (כ~16 אלף מעל הנירו הייבריד) ואני לא בטוח איך יהיה השוק יד שניה שלו.

הוא מיועד לפלח שוק מאוד מסויים של אנשים עם בית פרטי עם קודה אפשרית לטעינה וגם שנוסעים מרחקים קטנים כל יום (עד 50 ק"מ להבנתי על חשמל)

מעבר לזה מכוניות חשמליות עדיין לא ממש התקבלו בארץ - אבל הייברידים בהחלט כן. אני מאמין שעוד 3~4 שנים יהיה יותר קל למכור דגם הייבריד מאשר דגם רגיל.

פורסם

הפלאג אין יחסוך בהוצאות הדלק ב-3 שנים אצל רוב האנשים בסביבות ה-10K ואולי אף יותר מכך. בנוסף לזה, הוא גם מעט יותר מאובזר מהנירו הרגיל והביצועים שלו קצת יותר טובים.

לדעתי העתיד הפוך לחלוטין ממה שאתה מתאר ומכוניות הפלאג אין יתפסו את מקומן של ההיברידיות, ונראה שגם רוב יצרני הרכב חושבים כך.

לגבי עמדת הטענה, גם בחניון של בניין דירות ניתן להתקין עמדה שכזו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

בקרוב דיווח מאוד רחב על נירו פלאג-אין. נסעתי כבר 2000 ק"מ ובקיצור שווה כל שקל. כתבה בהכנה ;)

טיזר :

IMG_20190130_175449.jpg

IMG_20190131_211106.jpg

עריכה אחרונה על ידי 7eva
פורסם
אם עדיין לא חישבת לבד, תמתין ונדבר אחרי הכתבה.

האמת שהתגובה קצת מעצבנת, כל הסבר רציונלי ומפורט לא יפגע או יעשה ספויילר לכתבה..

פורסם
האמת שהתגובה קצת מעצבנת, כל הסבר רציונלי ומפורט לא יפגע או יעשה ספויילר לכתבה..

דווקא תגובה שלי נראת מעצבנת? הרי אמרתי שאכתוב בהרחבה בקרוב. למה לכתוב מה שנכתב?? כאלו מה?

פורסם

למה כתבה אתה עיתונאי?

מספיק לנו פוסט :-)

בינתיים הנתונים שהצגת נראים מרשימים, 0.4 ליטר דלק על 75 ק"מ, אכן כבר הסברתי בעבר שנירו פלאג אין יהיה חסכוני יותר בעלות הכוללת מאשר נירו היברידי, למרות הפרשי המחיר ברכישה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מגיב ל raoulk (לא מצליח לצטט)

אני חושב שאתה טועה לחשוב שהפלאג אין היא חשמלית בלבד.

היא לא. היא היברידית עם אפשרות לטעינה משקע.

פחות רכב נישה ממה שאתה מציג.

נכון שאטרקטיבית יותר למי שיש לו אפשרות לטעינה, אבל אין בעיה של טווח בכלל. מנוע בנזין לכל דבר ועניין

פורסם
למה כתבה אתה עיתונאי?

מספיק לנו פוסט :-)

בינתיים הנתונים שהצגת נראים מרשימים, 0.4 ליטר דלק על 75 ק"מ, אכן כבר הסברתי בעבר שנירו פלאג אין יהיה חסכוני יותר בעלות הכוללת מאשר נירו היברידי, למרות הפרשי המחיר ברכישה.

לא עיתונאי :) פשוט חושב לעשות מהשהו רחב יותר מאשר פוסט פשוט. מזמן לא כתבתי בפורומים מהשהו רציני ויש בהחלט סיבה טובה לכתוב ;)

פורסם

בשמחה אקרא את הכתבה\דיווח שלך אבל אני לחוץ לקבל החלטה מהר....

מישהו יכול להסביר לי לגבי הטעינה של הנירו פלג אין - האם זה מתחבר לשקע חשמל רגיל או שצריך שקע כוח תלת פאזי (דווקא יש לי בחניה)

• תוכן חדש...