Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם צריך להחליף שמן גיר לרכב הנ"ל?

חבר שעובד בצ'מפיון אמר לי שניתן לעשות רק רענון ע"י ריקון 3 ליטר והוספת שמן חדש במקום. מה הכי נכון לעשות? אשמח לעזרה!

הרכב עם 72 א' ק"מ.

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הכי נכון לעשות זה לפתוח את ספר הרכב ולראות כל כמה זמן/ק"מ צריך להחליף שמן גיר.

לפתוח את התיעוד של הטיפולים של הרכב - ולראות מתי עשו את הטיפול אם עשו בכלל ולפי זה להתנהל.

אם אין היסטוריית טיפולים הייתי מחמיר ויוצא מנק' הנחה שלא החליפו שמן גיר.

החלפה רגילה - מה שהחבר שלך קורא רענון - זה בעצם לפתוח את הפקק ולרוקן את השמן הישן לסגור ולהכניס חדש במקום.

החלפה מלאה - להוריד קרטר שמן גיר ולהחליף שמן קומפלט - בגדול לא רואה סיבה לעשות את זה אם אין בעיות מיוחדות, בדר"כ עושים את זה כדי להחליף פילטר שמן גיר.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

abl155 - לא מדויק.

החלפה חלקית - ריקון שמן גיר ע"י פתיחת בורג קרטר גיר, סגירה ומילוי. כך יוצאת בערך חצי מהכמות.

החלפה מלאה - ע"י מכונה ייעודית או ע"י שימוש בגיר עצמו להוצאת השמן הישן תוך כדי הכנסה של חדש, דרך צינורות קולר גיר.

Stay Dirty

פורסם

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...