Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצצתי ברשימה של הרכבים הנתמכים באנדרואיד אוטו באתר שלהם ונראה שהחל מ 2017 גם הקליאו נתמכת. הקליאו שלי היא מתחילת השנה (2018) והיא מרמת גימור EX PACK ככה שתיאורתית היא אמורה לתמוך אבל אני מנחש שבישראל זה לא רלוונטי כל הקשקושים האלה?

יש דרך כן להריץ אנדרואיד אוטו על הקליאו?

פורסם

עדכון: הורדתי אנדרואיד אוטו לטלפון, חיברתי אותו בכבל USB למערכת של הרכב וכצפוי כלום, אין תגובה ולא נוצר שום חיבור עם המערכת של הקליאו.

יכול להיות שאני מפספס משהו או שפשוט בארץ זה לא נתמך למרות שמצויין באתר של אנדרואיד אוטו שזה כן.

אולי בחו"ל מוכרים קליאו עם מערכת מתקדמת יותר מה Media Nav Evolution שבקליאו בארץ?

לא יודע אבל חבל ומבאס, יכל לשדרג לי פי כמה את חווית הנסיעה.

פורסם
עדכון: הורדתי אנדרואיד אוטו לטלפון, חיברתי אותו בכבל USB למערכת של הרכב וכצפוי כלום, אין תגובה ולא נוצר שום חיבור עם המערכת של הקליאו.

יכול להיות שאני מפספס משהו או שפשוט בארץ זה לא נתמך למרות שמצויין באתר של אנדרואיד אוטו שזה כן.

אולי בחו"ל מוכרים קליאו עם מערכת מתקדמת יותר מה Media Nav Evolution שבקליאו בארץ?

לא יודע אבל חבל ומבאס, יכל לשדרג לי פי כמה את חווית הנסיעה.

אני לא מכיר בכלל, תבדוק אם יש עדכון תכנה שאתה יכול אולי לעשות בעצמך

פורסם (נערך)
אני לא מכיר בכלל, תבדוק אם יש עדכון תכנה שאתה יכול אולי לעשות בעצמך

בדקתי עדכוני תוכנה באתר של רנו וכל מה שראיתי אלו עדכוני מפות במחיר שערורייתי לתוכנת ניווט שלהם.

תתחבר דרך הכבל המקורי של הטלפון ,,אחרת,זה לא יעבוד לך ,, מניסיון אישי ,,תודה ,

יש לך קליאו או רכב מקבוצת רנו עם המערכת הזו? יש לי כולה טלפון שיאומי, לא בדיוק מפונק מבחינת ציוד נלווה אבל בכל מקרה השתמשתי בכבל USB שהגיע עם הטלפון. לא שינה הרבה.

מידה ולא מותקן AA גם במערכת ברכב, אז לא תוכל להשתמש. ההתקנה בטלפון אינה מספיקה.

סבבה, אבל איך בדיוק אפשר להתקין AA במערכת הרכב? זה לא שאני יכול להתחבר שם לחנות אפליקציות ולהוריד את התוכנה.

....

עדכון 2: התקשרתי לקרסו ואיש צוות טכני אמור לחזור אלי ביום הקרוב, אני מקווה שיש אפשרות שיעדכנו עבורי את המערכת ויתקינו את התוכנה אבל אני לא מחזיק אצבעות ואני צופה ממנו לתשובה בסגנון שזה לא נתמך בארץ. אני אמשיך לעדכן.

עריכה אחרונה על ידי טירון רכבים
פורסם
אני מניח שאתה לא תוכל להתקין את התשתית הנדרשת לאנדרואיד אוטו במערכת ברכב.

למה אתה מניח את זה?

אגב קרסו לא חזרו אלי, כבר הייתי באשליה שלא אצטרך לרדוף אחרי נותן שירות ישראלי :roll:

פורסם

אם זה מעניין מישהו קרסו חזרו אלי והתשובה הצפויה היא שאין תמיכה שכזו בקליאו.

למה באתר של אנדרואיד כתוב שנתמך? כנראה כי יש קליאו בחו״ל עם מערכות שתומכות, תלוי בטח ברמת הגימור. הוא הביא לי כדוגמא את המגאן קופה שרק בחלק מהמערכות זה נתמך ובחלק לא.

בקיצור באסה אבל לא נורא מסתדרים עם מה שיש :)

• תוכן חדש...