Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות נגיד אני רוצה רכב ב-130 131 אלף

כמה כסף בערך צריך כדי להחזיק רכב כזה פחות או יותר

חוץ מה130

והאם כדאי לקחת מימון על רכב כזה כמה מקדמה צריך לתת

אם אני קונה חדש האם יש הפסדים על זה בלי מימון

אני בן 22

יש לי יותר מהתקציב

ואני מדבר על רכבים כמו גולף Audi a1 הקטנים

פורסם (נערך)

עלויות אחזקה חודשית - הייתי אומר, בסדר גודל של 2500 ש"ח לחודש, כולל ירידת ערך, רישוי, ביטוח, דלק, תחזוקה בסיסית. ככל שהרכב יותר יקר ההוצאה החודשית יותר גדולה - הן בגלל ירידת הערך והן בגלל תחזוקה יותר יקרה.

לגבי מימון - הכדאיות תלויה במצבך הכלכלי. יש לא מעט מלכודות בעניין הזה ולכן ייעוץ צריך להתבסס על הצעה קונקרטית. מכל מקום - עליך להביא בחשבון: 1. הלוואות צריך לפרוע - לפי התנאים בחוזה ההלוואה. 2. על הלוואות יש ריבית (וגם הוצאות נוספות) - כלומר הן מייקרות את המוצר שנלקחו לצורך רכישתו.

אם תחפש את הפילוסופיה שלי בעניין בשרשורים דומים קודמים - בחור כמוך צריך לחשוב על עתידו, ואם אינו טובע בכסף או מרויח סכומים לא שגרתיים להמנע מרכישת רכב, בודאי רכב יוקרה. בשנים הקרובות תזקק להרב מאד כסף להקמת משפחה, רכישת דירה, לימודים, הקמת עסק וכוצא באלה. אם תשרוף את כולו על רכב חדש תהיה בצרות. כמובן שאם יש במזרן שלך כמה מיליוני ש"ח הסיפור שונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...