Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל גז

FreeStyle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כשאני לוחץ על הגז לאחר שהוא היה משוחרר לחלוטין הפדל לא נלחצת ברגש ואז צריך להוסיף כוח והיא קופצת בבת אחת פנימה יותר מידי. חשבתי להוציא את הכבל של הגז ולגרז אותו, האם כדאי לי להיתעסק עם זה או לפנות למוסך?

האם אני יכול ליפגוש תקלות נוספות בעת גירוז הכבל?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

שלום.

אסור לגרז כבל גז כי בשלב יותר מאוחר הגריז יתערבב עים אבק וליכלוך והכבל יתפס עוד יותר. אין ברירה

צריך להחליף כבל . השאלה העים הבעיה היא בכבל או במנגנון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, כוונתך למנגנון הנמצא בתוך תא הנוסעים או לזה שמתחבר למצערת בתא המנוע?

כיצד ניתן לבדוק מי האחראי לבעיה?

תודה ושבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

שלד, אכן המחלה ידועה במאזדות ותקפה גם אותנו.

אבל אצלנו פרפר המצערת נפתח באופן לא חלק רק ממש בתחילת המהלך, כשבהילוך סרק הסל"ד מגיע ל1200 בקירוב, בעוד שבלחיצה על דוושת הגז, ה'מכה' בלחיצה גורמת להעלאת הסל"ד ל-2000, וגם בהמשך הדוושה לא נלחצת באופן חלק.

הדבר משגע בנהיגה עירונית רגועה - שנהפכת לאגרסיבית כתוצאה מכך.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

שחף

על זה דיברתי...

מדובר בתחילת המהלך של הפרפר(בפועל מדובר בקפיץ עצמו)...

אני יודע טוב טוב מקרוב שפשוט אי אפשר לנהוג ככה בשטח עירוני(למרות שמתרגלים לזה)

בהתחלה לא יכולתי לצאת מרמזורים בלי לפרפר, מה גם שנהיגה בגשם היא עדיין סיוט...

וזה יותר גרוע בידני...

פורסם

בהתחלה לא יכולתי לצאת מרמזורים בלי לפרפר, מה גם שנהיגה בגשם היא עדיין סיוט...

וזה יותר גרוע בידני...

אני מתאר לעצמי.

אבל אצלנו ברכב פתיחה ידנית של פרפר המצערת נוקשה רק ממש בתחילת המהלך (כמו שציינתי - עד 1200 סל"ד בסרק זה ממש כלום בהילוך, למרות שזה זז במכה) ולאחר מכן היא זזה חלק.

לעומת זאת, הדוושה עצמה נותרת קשיחה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אספר לכם סיפור שהיה לי פעם בפיאט אונו שלי

אחרי פנייה ברמזור הכבל של דוושת גז פשוט נקרע לי...

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

גם אצלי התחילה הבעיה. הקטע הוא שזה קרה מייד לאחר שפירקתי את הפילטר אוויר.ושימנתי את כל הקפיצים ואז התחילה הבעיה שמתוארת פה שהדוושה לא מצליחה להלחץ ורק מכה קטנה משחררת והכי מרגיז שזה לא תמיד קורה ואני לא יכול בגלל זה למצוא את הבעיה.פירקתי שוב ושוב שימנתי וזה קורה בצורה מידי פעם ורק אחרי שאני ממתין כמה דקות ברמזור ולא מייד אחרי כמה שניות..

הרכב הוא ניסאן סאני 93 הזרקה.

למה זה קרה אחרי השימון???

למה זה קרה אחרי השימון???

פורסם

אין שום סיבה שזה יעזור ואין שום סיבה לעשות זאת...

אם כבר אז להחליף את הצינור שהוא יושב בתוכו בכדי להפחית חיכוך. יותר מזה שום דבר לא תרוויח משימון או גירוז וכד', כמו שנאמר כבר הדבר רק יגרום להיתפסות של ליכלוכים שרק יחמירו את המצב...

• תוכן חדש...