Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגשים לבדיקת הונדה CRZ 2011 (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם אני יבדוק את הבדיקה טוב וינסה להוריד במחיר כמה שאפשר במידה והבדיקה תקינה , אני לא יקח רכב שעבר חיים קשים, זה באמת רכב שקשה למצוא והרוב נמכרים מעל המחירונים , תודה רבה לכולם

עריכה אחרונה על ידי eh966
פורסם
זה הגיוני באותה מידה כמו שבקניית רכב משומש רגיל כותבים בתופס הבדיקה: אין אחריות למערכת חשמל, אין אחריות למזגן, אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית מעל 100 אלף ק"מ, רושמים שיש רעש אביזרי מנוע וזה מסיר אחריות וכו'.

אין אחריות על שום דבר בבדיקת קניה של רכב משומש יחסית וותיק, אי אפשר לבנות על זה. סוללה או מכלול אחר, לא משנה.

לא התכוונתי דווקא לבדיקה במכון אלא גם בדיקה במוסך.

הכוונה שזהו רכיב יקר שיכול להתפגר באופן מפתיע ללא התראה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אף אחד לא יכול לבדוק את חיי הסוללה , רק לבדוק תקלה אם קיימת בסוללה וזה מה שאני מתכוון לעשות לבדוק אם יש תקלה או לא . בכל רכב כמעט יש סיכון של תקלה או מחלה כזאת או אחרת

פורסם
את חושב שלמוסכים מורשים יש אפשרות לבבוק את אחוז ה"בריאות" של הסוללה.
אין אפשרות, לכן אני הייתי חושש לרכוש רכב עם רכיב כ"כ יקר שלא ניתן לאמוד את מצבו.

פורסם
אין אפשרות, לכן אני הייתי חושש לרכוש רכב עם רכיב כ"כ יקר שלא ניתן לאמוד את מצבו.

נכון זה סיכון אתה צודק, אבל כל רכב שבדקתי בתקציב שלי חוץ מיפני הכל עם מחלות, כל האוטומטיות האחרות הםdsg7 שזה גם לא אמין או שהמנועים לא מומלצים.

באלפות למשל מיטו 155 נכנס בתקציב שלי אבל יש בעיה בהגה שעולה 10 אלף שקל תיקון שזה מחלה ידוע שלהם ועדיין ממשיכים לקנות אותה.

אני מוכן לקחת את הסיכון הרכב נחשב לאמין הסיכון היחידי זה הסוללה שהרבה אנשים שמתמחים בדברים האלה אם זה מוסכים או נציג של הונדה , אמרו שאין חיים משוערים לסוללה והיא יכולה גם להחזיק כל החיים, בגלל זה אני לוקח למכון בדיקה שיבדוק את הסוללה ויגיד לי אם כן יש תקלה או שהכל תקין תודה על העזרה לכולם.

• אחראי פורום
פורסם

כל החיים? בסדר :roll:

אין דבר כזה מוצר בלי בלאי. בטח לא תאי סוללה שנטענים ונפרקים כל הזמן.

בשל ותק מסויים של היברידיות בעולם, אתה כן יכול לקבל תמונה כללית על משך החיים של הסוללות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כל החיים? בסדר :roll:

אין דבר כזה מוצר בלי בלאי. בטח לא תאי סוללה שנטענים ונפרקים כל הזמן.

בשל ותק מסויים של היברידיות בעולם, אתה כן יכול לקבל תמונה כללית על משך החיים של הסוללות.

צודק אולי הגזמתי עם כל החיים , זה מה שאמרו לי שדיברתי איתם .

תוכל אולי להגיד לי בערך כמה זמן סוללה היברידית מהסוג ima מחזיק מעמד של ההונדה הספציפית הזאת? כי לא מצאתי כלום על זה ומה שכן כתבו הם אמרו שאין דרך לדעת כי הרכב גם בחו'ל לפי מה שהבנתי מראה אמינות

• אחראי פורום
פורסם

אני באמת לא יודע.

כבר שמעתי על החלפות בפריוס למשל, בסביבות 7-8 שנים ולחילופין, מכוניות בגיל דומה עם הסוללות המקוריות.

ה-CRZ נדירה מאוד, נסה למצוא מידע על האינסייט כפי שציינו קודם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני באמת לא יודע.

כבר שמעתי על החלפות בפריוס למשל, בסביבות 7-8 שנים ולחילופין, מכוניות בגיל דומה עם הסוללות המקוריות.

סבבה תודה רבה אחי , שיהיה שבוע טוב

פורסם
צודק אולי הגזמתי עם כל החיים , זה מה שאמרו לי שדיברתי איתם .

תוכל אולי להגיד לי בערך כמה זמן סוללה היברידית מהסוג ima מחזיק מעמד של ההונדה הספציפית הזאת? כי לא מצאתי כלום על זה ומה שכן כתבו הם אמרו שאין דרך לדעת כי הרכב גם בחו'ל לפי מה שהבנתי מראה אמינות

כדאי אולי להתייעץ עם אנשים בלתי תלויים (כאלה שהיה להם רכב כזה וכבר מכרו אותו), אנשים במוסך של הונדה לא יגידו דברים רעים על הסחורה שלהם, הם רוצים שיהיה להם פרנסה.

אני באמת לא יודע.

מסכים עם האמור לעיל ומוסיף שלטויוטה, בניגוד להונדה, יש תוכנית הרחבת אחריות עד 10-12 שנים מרגע ייצור הרכב בעלות סימלית.

• תוכן חדש...