Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום!

היום ניסיתי לפרק את הרדיוטייפ המקורי של הונדה מסיוויק 2001, לא מדובר פה בHU בילד-אין, למי שמכיר את הדגם יודע שמקבלים איתו רדיוטייפ\דיסק מקורי רגיל, בכל אופן ניסיתי להוציא אותו עזרת ה"שולפנים" האלה(או איך שלא קוראים לזה) שקיבלתי עם הרדיודיסק שלי(פיוניר), והם בקושי נכנסים לחורים שם וגם לא נתפסים אז ככה שהרדיו לא יוצא. אם מישהו יודע אם יש כלים אחרים שמתאימים לשם כדי להוציא אותו?

פורסם
ערב טוב לחברי הפורום!

היום ניסיתי לפרק את הרדיוטייפ המקורי של הונדה מסיוויק 2001, לא מדובר פה בHU בילד-אין, למי שמכיר את הדגם יודע שמקבלים איתו רדיוטייפ\דיסק מקורי רגיל, בכל אופן ניסיתי להוציא אותו עזרת ה"שולפנים" האלה(או איך שלא קוראים לזה) שקיבלתי עם הרדיודיסק שלי(פיוניר), והם בקושי נכנסים לחורים שם וגם לא נתפסים אז ככה שהרדיו לא יוצא. אם מישהו יודע אם יש כלים אחרים שמתאימים לשם כדי להוציא אותו?

פתח את תא הכפפות, ובתוכו צריכים להיות שני פלסטיקים שחורים שמגבילים את המגירה מלהפתח עד הסוף. הוצא אותם במשיכה (אליך-והחוצה) המגירה תפתח עד הסוף. שלח יד מאחריה אל הרדיו, ודחוף אותו מבפנים-החוצה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תנסה אולי מהצד שמתחת להגה, בכל רכב יש גישה (אמנם מוגבלת לפעמים) אל מאחורי הקונסולה, רק צריך להשקיע טיפה מחשבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם זה הרדיו המקורי שמגיע עם הרכב יש מצב שהוא תפוס לכל הבית שלו מסביב עם ברגי פיליפס, ובשביל להגיע אליהם צריך לפרק שלושה פנלים.

קודם כל תוריד את תא הכפפות כמו ששלומי הסביר, ותפתח שם שני ברגים או יותר שתפוסים לפלסטיק שמתחת לרדיו.

אחרי זה אתה צריך לפרק את הפנל שמתחת להגה, שים לב שאתה מפרק את כל הברגים, ואחרי זה במשיכה תוציא את הפנל החוצה.

לאחר שתוציא את הפנל שמתחת להגה ואת הברגים ליד תא הכפפות, יתגלו לך עוד כמה ברגים שהפנלים האלה הסתירו, והם יאפשרו לך לפרק את הפנל שמתחת לרדיו.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

הורדתי את תא הכפפות כמו ששלומי הסביר וראיתי שהרדיו תפוס עם בורג, עכשיו זה הצד הקל לגישה,בצד השני יותר קשה להגיע לבורג הזה, עכשיו חשוך כבר אז אני יבדוק את זה בשעות האור של היום, תודה על התגובות, אני יעדכן אותכם בהמשך או אם יהיו עוד בעיות שם, היפנים האלה משוגעים הם לא חשבו שאולי מישהו ירצה להחליף רדיו מתישהו

• תוכן חדש...