Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

11.11 באליאקספרס - בלוף אחד גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מי הם מנסים לעבוד? אני מסתכל על מוצר שקניתי לפני חודש, שלמתי עליו 6 דולר + 7 דולר משלוח, סה"כ 13 דולר.

אני מסתכל עליו היום והוא "בהנחה" - במקום 12 דולר "שהוא עלה", רק ב-11.11 ב-5 דולר!!!

ואוו, הנחה של דולר! אני הולך להתקשר לאריאלה שהיא זכתה בלוטו עכשיו.

בקיצור, בלוף אחד גדול.

קיימים מוצרים שבאמת יש עליהם הנחה משמעותית? כי אני רואה את אותה התופעה בכל מוצר באתר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תקנה רק מה שאתה באמת צריך ואל תחכה לאיזה מבצע שבו תקנה דברים זולים שיתפסו נפח בבית ללא סיבה טובה.

איזה כייף לי :)

פורסם
תקנה רק מה שאתה באמת צריך ואל תחכה לאיזה מבצע שבו תקנה דברים זולים שיתפסו נפח בבית ללא סיבה טובה.

זה כלל שתקף לכל יום בחיים. אני מדבר ספציפית על ה-11.11 שכולו שקר אחד גדול כדי לפמפם מכירות עם הנחות פקטיביות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

בקיצור, בלוף אחד גדול.

קיימים מוצרים שבאמת יש עליהם הנחה משמעותית? כי אני רואה את אותה התופעה בכל מוצר באתר.

כל המוצרים מקבלים הנחה באופן גורף שזה כבר יוצא דופן, גם אם מדובר ברבע דולר. ככל שהמוצרים יקרים יותר ההנחה באופן כללי גדולה יותר, ויש מוצרים ספציפיים שנמכרים בהנחה משמעותית. ישנם מוצרים מעל 100 דולר עם הנחות שמגיעות קרוב ל 20% במקרה הקיצוני, ב 11/11 תוכל למצוא לא מעט מוצרים עם הנחה של כ 10%

לא כל ההנחות נחשפות מראש. בניגוד לישראבלוף, יום הרווקים הסיני (בדומה לבלאק פרידיי), מציע הנחות אמיתיות.

פורסם

במקום להתלונן, מציע לך תחבור לקבוצות האינטרנטיות המרכזות קופונים.

נכון שאפשר למצוא דילים טובים גם לא ביום הזה. אבל מי שמתכנן לרכוש מוצר סיני, זה יום שבו יש דילים. כלומר, מ"מ שרוצה לרכוש בנובמבר טלפון סיני, סיכוי גבוה שימצא דיל ב-11.11 דרך הקבוצה.

פורסם

במוצרים שאני חיפשתי ההנחות מסתכמות בעשרות סנטים. העדפתי להזמין כעת כדי שיצאו לדרכם לפני השיטפון הגדול (בתקווה שהמוכרים אכן ישלחו קודם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במקום להתלונן, מציע לך תחבור לקבוצות האינטרנטיות המרכזות קופונים.

נכון שאפשר למצוא דילים טובים גם לא ביום הזה. אבל מי שמתכנן לרכוש מוצר סיני, זה יום שבו יש דילים. כלומר, מ"מ שרוצה לרכוש בנובמבר טלפון סיני, סיכוי גבוה שימצא דיל ב-11.11 דרך הקבוצה.

אשמח לקישור או שמות של קבוצות כאלה

פורסם

Alibuy, Glouds ומניח שיש עוד כמה קבוצות.

כמובן שמנהלי הקבוצה מרוויחים עמלה קטנה על כל רכישה שהם מפרסמים, ולא תמיד הפרסום שלהם הוא הכי נמוך. כלומר הוא הכי נמוך באותו זמן שהם מוכרים. אבל אילו היית במקרה מחפש את המוצר שהם פרסמו יום לפני כן, היית מגלה שהוא זול בערך בעוד 2%.

אני אישית אוהב את alibuy, מנהל הקבוצה מפרסם מגוון רחב של מוצרים (ביגוד, אלקטרוניקה סינית, עגלות וכד') במגוון פלטפורמות שונות. ותמיד מפרסם שהוא המתווך בין הסינים לישראל, ותמיד נותן להם הצעות ייעול. (לא יודע כמה אמת יש מתוך דבריו, עובדתית יש שוני לכל תקופה)

פורסם

ספציפית ב 11.11 הזה אליאקספרס יצאו עם מלא קופונים , אז גם בהנחה והמחירים הם אותו הדבר, יש קופונים שווים, לדוגמא קופון שבקניה מעל 50 דולר יש הנחה של 10 דולר.

Miata ND2

• תוכן חדש...