Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה צורך ברכב. יתכן ובהמשך הצורך יהיה קבוע, אבל נכון לעכשיו אני צריך רכב למספר חודשים.

אני רוצה שהתשלום יהיה חודשי כך שאוכל בסופו של דבר להחזיר אותו במידת הצורך.

מה האופציות שעומדות בפני?

מה העלויות?

יש לקחת בחשבון שאני בן 21 (4 שנים על הכביש).

אני זקוק לרכב פשוט עד כמה שאפשר נטו להתניידות.

פיקנטו, I10, וכו' יעשו את העבודה.

פורסם

השכרה של רכב מקטגוריה קטנה כמו i10 תעלה לך 2600-2800 לחודש לפחות ותיתן לך שקט נפשי במחיר לא זול בכלל.

מצד שני אתה יכול לקנות רכב שנחשב אמין יחסית בכמה אלפים, להשתמש בו ובסוף למכור אותו בהפסד הכי מינימלי, פב יש חסרון של בעיות יקרות שיכולות לצוץ אבל כל עוד אתה לא חייב את זה לעבודה ולא אכפת לך מרכב שישכב כמה ימים במוסך/יימכר לחלקים זה אפשרות.

בגדול זה נורא תלוי בכמה חודשים מדובר

ועד כמה שידוע לי תקופת הליסינג המינימלית הינה 30 חודשים.

אולי שווה לבדוק אופציה של השכרה ארוכת טווח, בטח המחיר ירד קצת

פורסם

יש כמה שאלות חשובות שצריך לדעת:

-מה הכוונה בכמה חודשים?(חודשיים-3 או 8-9 חודשים?)

-האם אתה מתכנן לנהוג הרבה?(4000 קילומטר בחודש או 100 קילומטר?)

-האם אתה גר בעיר מרכזית? כל כמה זמן אתה צריך להשתמש ברכב? במידה ופעם ב..אולי שווה לשקול פתרונות סטייל קאר2גו או אוטוטל אם יש תחנת איסוף קרובה לבית שלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יש כמה שאלות חשובות שצריך לדעת:

-מה הכוונה בכמה חודשים?(חודשיים-3 או 8-9 חודשים?)

-האם אתה מתכנן לנהוג הרבה?(4000 קילומטר בחודש או 100 קילומטר?)

-האם אתה גר בעיר מרכזית? כל כמה זמן אתה צריך להשתמש ברכב? במידה ופעם ב..אולי שווה לשקול פתרונות סטייל קאר2גו או אוטוטל אם יש תחנת איסוף קרובה לבית שלך.

חודשיים שלוש.

בין 500-1000 ק"מ חודשי.

גר בראשל"צ.

פורסם

לחודשיים שלושה הייתי עושה סקר בין חברות ההשכרה השונות ולוקח שכירות חודשית.

חבל להתעסק עם קניה מכירה, ביטוח וכו' לזמן כ"כ קצר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין באמת אופציה זולה- הכי טוב יהיה לשכור רכב בדיוק למועד הזמינות שאתה צריך - כלומר שהרכב לא ישכב בחניה ואתה תמשיך לשלם שכירות עליו.

פורסם

במצב דומה של החזרת רכב לליסינג וטרם קנייה שכרתי שברולט ספארק ידנית ב2100 לחודש.

לא עשיתי ביטול השתתפות עצמית ולקחתי את הסיכון.

לאחר כחודשיים קניתי רכב .

זה נראה לי הפתרון הנכון גם כאן

פורסם

יתכן ולאחר 3 חודשים,תרצה להמשיך להשתמש ברכב לך תדע מה יהיה. לכן,אפשר גם לקנות גטס מדגמים GLI/GLX או סיריון מיד נמוכה וק"מ סביר.

כנראה ירידת ערך משמעותית לא תהיה ומחיר של רכב מחברת השכרה ל 3 חודשים זה כבר כמעט מחיר קנייה של גטס 2008/סיריון 2005.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...