Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוותר? איך אתה מוותר?בטריה זה חלק מתבלה כמו מצבר לרכב, כמו בלמים, מה הוויתור כאן? מחלקה הטכנית של היצרן החליטה שיש 10-15אחוז בשנה של ירידה בביצועים של הסוללה, וזה תקין, מה הטיעון שלך?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה לסכם ברשותכם כי נראה לי שחלק פיספסו את הנקודה,

הויכוח בגדול על הסף שבו הסוללה נחשבת למקולקלת.

אז בהתחלה זה היה 72% ולפני שנה הם שינו את הנתון ל-62% ואז הם התייחסו לנורת תקלה דולקת כסוללה מקולקלת ועכשיו זה כבר לא ברור, הם אומרים מה שבא להם.

עכשיו למצב של הרכב שלי:

1.הנורת תקלה דולקת.

2.הרכב לא עובר טסט.

3.הרכב כבה בזמן נסיעה, ומיותר לציין שזה רכב חשמלי שכל המערכות שלו מבוססות על חשמל כמו לדוגמה המגבר בלימה.

4.אחרי שעברתי את כל התחנות האלו קרסו אומרים שהאוטו כבה במהלך נסיעה ואסור לי לנסוע בו עד שהסוללה תוחלף אבל(שימו לב) הסוללה תקינה.

אני מקווה שהסברתי טוב יותר את המצב, בכל אופן תודה לכל מי שהביע דעה.

פורסם

אני מניח שכשהם אומרים שהיא תקינה הם מתכוונים לכך שהיא לא תקולה, אלא חלשה עקב דעיכה טבעית. כמו שנאמר לך לא פעם אחת - אם ביכולתך להפריך את זה, או לחלוק על שיעור הדעיכה אליבא דקרסו - בהצלחה. אם לא, כנראה זה הזמן לעבור הלאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני מניח שכשהם אומרים שהיא תקינה הם מתכוונים לכך שהיא לא תקולה, אלא חלשה עקב דעיכה טבעית. כמו שנאמר לך לא פעם אחת - אם ביכולתך להפריך את זה, או לחלוק על שיעור הדעיכה אליבא דקרסו - בהצלחה. אם לא, כנראה זה הזמן לעבור הלאה.

אם מה שרשמתי לא מספק אותך אז אני מקווה שאתה לא שופט;)

פורסם

אני לא שופט, אבל מהניסיון שלי, מה שרשמת לא יספק אחד.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא שופט, אבל מהניסיון שלי, מה שרשמת לא יספק אחד.

כל המערכת חשמל קורסת בזמן נסיעה, לא מספק?

פורסם

מספיק למה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא, למה שזה יוכיח? גם מצבר חלש גורם להדלקת צ'ק אנג'ין במכוניות רבות. בסבירות קרובה למוחלטת קרסו יטענו שתקלות החשמל נובעות מעוצמה לא מספקת של הסוללה, שנובעת בתורה מדעיכה טבעית וזו לא מכוסה באחריות. איך אתה סותר את הטיעון? הנה, יש לך mock court להתאמן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא, למה שזה יוכיח? גם מצבר חלש גורם להדלקת צ'ק אנג'ין במכוניות רבות. בסבירות קרובה למוחלטת קרסו יטענו שתקלות החשמל נובעות מעוצמה לא מספקת של הסוללה, שנובעת בתורה מדעיכה טבעית וזו לא מכוסה באחריות. איך אתה סותר את הטיעון? הנה, יש לך mock court להתאמן.

אני לא עו״ד אבל אם מערכת חשמל קורסת בגלל רמה נמוכה של מתח זה אומר שהמקור לא תקין ובמקרה שלנו המקור הוא הסוללה הראשית.

בנוגע למצבר 12v האוטו יכול לעבוד גם בלעדיו.

איך הייתי?;)

פורסם

תגיד, צח, אם אפשר לשאול:

נניח וקרסו יתחרטו, ויחליפו לך לסוללה אחרת, משומשת, אבל תקינה בינתיים. ונניח שהסוללה הזו תחזיק חצי שנה ואז תהיה באותו מצב שאתה היום. מה תעשה?

כי מצד אחד, יהיה לך פסל יפה בצורת פלואנס שלא זז, כבר לא באחריות, ואף אחד כנראה לא יציע לך לקנות אותו ממך ב-35,000₪, או בכלל. בנוסף, אתה כבר תהיה די קרוב לסוף התקופה שקרסו מחוייבים לתת לך שירות לפי החוק.

אתה עדיין חושב שחודשיים לפני סוף האחריות, ההצעה לקנות ממך את הרכב במחיר סביר היא כל כך לא הוגנת?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני לא עו״ד אבל אם מערכת חשמל קורסת בגלל רמה נמוכה של מתח זה אומר שהמקור לא תקין ובמקרה שלנו המקור הוא הסוללה הראשית.

בנוגע למצבר 12v האוטו יכול לעבוד גם בלעדיו.

איך הייתי?;)

לא משהו. הם כבר נתנו הסבר למתח הנמוך ויבואו עם חוו"ד ועד מומחה. אתה תבוא עם הטיעון שלך שנסמך על what army?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כאשר הרכב מונע, מתח הרשת הוא מאלטרנטור ולא מהמצבר. האלטרנטור מחובר במקביל למצבר.

לכן אני לא מבין איך נדלקת נורה check engine כאשר מנתקים את המצבר.

ברכב חשמלי יש סוללה שהיא בין 110-220 וולט. שכל תפקידה לא רק לגרום למנוע סינכרוני לנוע, אלא גם להזרים זרם לכל שאר המערכות ברכב (בין היתר גם למגבר הבלימה לפי טענת פות"ש). אם בתחילת נסיעה, הצג מראה שיש לבעל הרכב מרחק מסוים להגיע למקום שהוא רוצה, והרכב לא מגיע ליעדו. איך אפשר להגיד שהסוללה תקינה?

או שיש כשל הסוללה עצמה, או שיש כשל במערכת הבקרה של הסוללה. קרסו בדקו ואמרו לו שיש כשל בסוללה, אבל מצד שני הבלאי הוא טבעי.

לרגע נחזור לעניין המשפטי: אני יכול להניח, שאילו פות"ש ימצא מישהו במתמחה בסוללות מבחינה הנדסית, הוא יוכל להוכיח שיש כשל בסוללה. זו דעתי האישית.

פורסם (נערך)
אפשר לשלוח לא ניסיתי כי הרכב במסגרת האחריות.

לדעתי יש לך כאן אפשרות לדריסת-רגל יפה.

הצע את ההצעה הזו כפי שהיא, הראה להם כי יש תקדים, ויש לך ידע על כך.

במידה ויאשרו - שלם את התשלום..

ואו אז - אם לדעתך, הם לא טיפלו בבעיות הסוללה ברכב במסגרת האחריות - הגש תביעה.

על סך ה 2.000 ש"ח. (זה יהיה בעצם, סכום המחלוקת בניכם )

אני הייתי מנסה את הדרך הזו - חבל כי הרכב עומד.. ושכירת רכב ל 15 יום שווה כ 2000 ש"ח.

מה עוד כי אם יצליח הפיתרון הנ"ל - תהיה יכול להשאר עם רכב אשר אתה מעריך ונהנה

לעוד תקופת זמן.

ואת ה 2.000 ש"ח אתה תקבל, דרך החיסכון באחזקה השוטפת.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שוב, הם לא אומרים כשל, הם אומרים בלאי. לגבי אם ימצא מומחה - מאד יכול להיות שאכן יזכה. אלא שהדבר ידרוש השקעה בחווה"ד מומחה ובניהול הליך משפטי. כאן כבר נכנסת שאלת הכדאיות, וזה מה שכולם פה מנסים להסביר לפות"ש.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...