Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה תביעה והסדר מול קרסו. לפי דעתי ההצעה שניתנה לך הרבה יותר מהוגנת, אם אתה כ"כ מרוצה מרכב חשמלי, קנה אחד נוסף, קרסו ישמחו למכור לך זואי, אבל כנראה שלא תקנה, כי אתה רוצה להמשיך לנסוע בחינם ושקרסו יממנו לך את הבלאי על הסוללה.

מצ"ב קישור https://m.ynet.co.il/Articles/4918335

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פות"ש, יש לך שתי אפשרויות:

או שתהיה צודק, ותתחיל להיכנס לפרטי פרטים של החוזה, מתי וכמה יש לך אחריות ועל מה, מה נחשב תקין ומה לא וכמה, תיקח עו"ד, תתבע את קרסו, תחכה כמה שנים, תסתכן בלהפסיד ולשלם הוצאות משפט וכו'. אם אתה נהנה מזה, לא מפחד מההפסד הכספי הפוטנציאלי ויש לך מלא זמן פנוי, זה יופי של רעיון.

או שתהיה חכם, ותבין שאין יותר רכבים כאלה, אף אחד לא מייצר להם סוללות חדשות, ובאופן כללי זה פרויקט שנכשל והרכבים האלו יפסיקו לנסוע במוקדם או במאוחר (הנה, שלך כבר הפסיק). בסה"כ זה מה שהיבואן אומר לך (מה אומר, צועק), ואין שום דרך להחזיר את הרכב הזה לכביש. אז היבואן בסה"כ בסדר (לא משנה כרגע למה) ומציע לך סכום סביר על רכב שהוא הולך לגרוט, כי פשוט אין לו את היכולת הטכנית לגרום לרכב הזה לנסוע (וגם אם היתה, זה מאוד לא כלכלי עבורו).

לפעמים צריך פשוט לדעת לשחרר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גילוי נאות: אני מכיר את הבעלים של הרכב. מדהים איך אנשים גיבורים על חשבון כסף של אנשים אחרים.

הבנאדם רכש רכב עם אחריות לסוללה ל-4 שנים והוא עדיין במסגרת האחריות.

הרצון של קרסו לא להעניק לו שירות הולם ולגרוט את הרכב כמה שיותר מהר.

לצרכים של צח, הרכב מושלם וחוסך לו מבחינת דלק ותחזוקה.

כולם התעלמו מהעובדה שהיבואן עשה דין לעצמו ופשוט גרר את הרכב מהמוסך לבית הלקוח ללא אישור שלו (יכל היבואן לציין כי הוא מחייב את בעל הרכב בגין אחסנה). זה לדעתי ביזיון גדול.

פורסם

נשמע שקרסו לא רוצים להתעסק יותר עם החיה שנקראת פלואנס חשמלית, ולכן מציעים לך הצעה נדיבה כדי להוריד אותה מהכביש.

אני אישית הייתי הולך על זה.

אפשרות אחרת היא משפטית והיא תקח זמן, כסף ובסיכוי נמוך תסתיים לטובתך.

אפשרות נוספת היא למצוא מי יכול לספק בטריה כזאת באופן עצמאי, לא דרך קרסו. לא בטוח לגבי העלות של הדבר הזה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לדעתי העיסקה שניכנסת אליה לפני 4 שנים היתה עסקה חולה (לקנות רכב מפרויקט שניכשל). קצת מזכיר לי כשקונים זיכרון למחשב האחריות היא לכול החיים או עד שהחברה מפסיקה להתקיים . כמובן שיש להבדיל בעלויות. בכל מקרה תסתפק בחיסכון ובהנאה שעשית ב 4 שנים האחרונות וקח 35 אלף וזהו, כן דברים טובים ניגמרים בסוף. או שתקח עו"ד, בתי משפט, דיונים וכו וכו... זה גם יעלה לא מעט כסף. בסוף כמובן אתה מחליט אבל אני היתי לוקח הכסף וממשך הלאה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
גילוי נאות: אני מכיר את הבעלים של הרכב. מדהים איך אנשים גיבורים על חשבון כסף של אנשים אחרים.

כולם התעלמו מהעובדה שהיבואן עשה דין לעצמו ופשוט גרר את הרכב מהמוסך לבית הלקוח ללא אישור שלו (יכל היבואן לציין כי הוא מחייב את בעל הרכב בגין אחסנה). זה לדעתי ביזיון גדול.

בעולם האמיתי, אין יותר איך לגרום לרכב הזה לנסוע. נשארו מעט מאוד אקזמפלרים כאלו על הכביש, ואף אחד לא יחזיק קו ייצור לסוללות בשבילם. ובגלל שסוללות מתבלות גם ע"פ זמן, אי אפשר באמת להחזיק מלאי שלהן.

באופן מצער, העולם לא מסתובב סביב הצרכים של צח. זה לא נעים, זה לא כיף, אבל הגיע הזמן להפנים את העובדה הזו. אלא אם אתה באמת חושב שזה הגיוני להחזיק קו ייצור לסוללות בשביל צח.

היבואן מציע פיתרון כספי במקום שהוא לא מסוגל להציע פיתרון טכני. אתה, מכל האנשים, צריך להבין את זה. אפשר לדון בשאלה כמה הפיתרון הכספי הזה מפצה, אבל לנסות לחשוב שיהיה פיתרון טכני זו התעקשות מיותרת לגמרי.

אני לא בטוח שלחייב את הלקוח במקרה הזה בדמי אחסנה היה פותר משהו. זה אולי לא נעים שהרכב נגרר בחזרה, אבל רק תחשוב שהיו מחייבים את הלקוח ב-100₪ ליום, לרכב שלא יכול לזוז, איזו טרוניה קורעת לב היתה עולה פה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

למה גיבורים על כסף של אחרים? הוא פתח שרשור בפורום כדי להתייעץ, קיבל ייעוץ, עכשיו שיעשה עם זה מה שבא לו. אם יש לו זמן ועצבים להתעסק עם זה, שיזרוק להם את הרכב חזרה למוסך וינהל מלחמת התשה. מישהו בסוף ייכנע.

מבלי לזלזל בגרוש של פות"ש, בהנחה ויש לו את היכולת כמובן, הייתי לוקח את ה-35 אלף ושם אותם כמקדמה על היברידית חדשה עם אחריות, והולך לישון בשקט. הפלואנס הזאת לא תיתן לו מנוחה לאורך זמן, גם אם בסוף יחליפו לו לסוללה משומשת אחרת כלשהי.

פורסם (נערך)

למה אתה חושב שאם יקח עו"ד הוא יוציא יותר? קרסו לא יכולים אובייקטיבית לטפל ברכב, הם קונים אותו בחזרה, במחיר מאוד גבוה, זאת עסקה הוגנת מאוד. תנסה להשיג עסקה כזאת על פורד פוקוס רובוטית, שם היצרן הודה שאין לו יכולת לתקן את הבעיות, נתן אחריות מאורכת, יום אח"כ הוא יבקש ממך לשלם על כל תיקון. כל אחד עם פורד פוקוס בת 6 ישמח לקבל 35 אלף שקל ולהמשיך עם חייו, אבל הוא תקוע עם רכב שהערך שלו הוא אפס

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

דין לעצמו עשה בעל הרכב, שהשאיר את רכושו בידי במוסך. הם יכלו פשוט לזרוק אותו בכניסה למוסך, אבל יפה מצידם שהביאו לו את הרכב עד הבית.

אם המצב של הסוללה נחשב כבלאי או לא, זו שאלה טובה, שלפחות אני לא מבין בשביל לענות עליה (אולי אם יהיה לי את החוזה ביד), אבל אפשר לתת לבית משפט להתחבט בה כמה שנים טובות, ולממן בינתיים עו"ד.

שייקח את הכסף, יתבשם בעסקה שהיתה מצויינת עד כה, וייתקדם. זו העצה הכי טובה, מבחינת דאגה לכסף של הבעלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אני לא טועה, רכבים של רנו עם מנוע חשמלי דומה משווקים עדיין באירופה.

העובדה שהם מציעים לו לרכוש סוללה חדשה בסכום של 35000 ₪ מראה שיש להם אחת כזו במלאי, אבל בכדי להתיש אותו ולגרום לו להיפטר מהרכב הם מעבירים אותו טרטור.

פורסם

הבלאי על הסוללה לארבע שנים היא אחריות קרסו, אחרת הם לא היו קונים את הרכב בחזרה, אבל זה לא הנושא, קרסו לא יכולים לתקן את הסוללה, אז הם קונים את הרכב בחזרה. בפחת של 10 אחוז בשנה, שזה הפחת המינימלי. זאת עסקה מצויינת ולקיחת אחריות מלאה מצד קרסו. לדעתי מגיע להם כל הכבוד,

דין לעצמו עשה בעל הרכב, שהשאיר את רכושו בידי במוסך. הם יכלו פשוט לזרוק אותו בכניסה למוסך, אבל יפה מצידם שהביאו לו את הרכב עד הבית.

אם המצב של הסוללה נחשב כבלאי או לא, זו שאלה טובה, שלפחות אני לא מבין בשביל לענות עליה (אולי אם יהיה לי את החוזה ביד), אבל אפשר לתת לבית משפט להתחבט בה כמה שנים טובות, ולממן בינתיים עו"ד.

פורסם

שייקח את הכסף, יתבשם בעסקה שהיתה מצויינת עד כה, וייתקדם. זו העצה הכי טובה, מבחינת דאגה לכסף של הבעלים.

לא ידעתי שלצפות מיבואן רכב שיתקן תקלה זה לעשות דין לעצמו (הרכב לא כשיר לנסיעה ונכשל ברישוי השנתי).

מהמקום שבו אני נמצא מעולם לא שלחו ללקוח רכב ע״ג גרר, גם אם הוא נשאר במוסך כמה חודשים.

אתה היית עושה עסקה לרכב חשמלי חדש מול קרסו, מוסיף מעל 100000 ₪ בשביל שעוד כמה שנים ייתכן מצב דומה?

פורסם

התאים בסוללה של הרנו פלואנס ושל הזואי הראשונה היו בעייתיות, והוחלפו בעולם לסוג שונה, כנראה קרסו לא מחויבים להחליף לסוג היותר טוב. פשוט.

פורסם

אם הם יכולים למכור לו סוללה ב-35,000 שקל - הם יכולים גם לתת אותה חינם. כלומר אוביקטיבית הם יכולים גם יכולים לטפל ברכב.

למרות שקשה להמליץ למישהו להיכנס למסלול המשפטי כי אף פעם לא יודעים איך יוצאים ממנו - אני חושב שהייתי לפחות מוציא התרעה לפני צביעה לקבלת הסוללה באחריות.

אפשרות נוספת היא לעניין תקשורת בעניין.

ובנקודה אחרת - פשוט לא תאומן רמת התודעה הצרכנית שיש הפורום הזה. פעם אחר פעם אנשים מוכנים להגן על שירות שבמדינה מתוקנת היה גורם לפשיטת רגל מיידית של העסק.

פורסם (נערך)

זה סופו של כל רכב חשמלי, הסוללה בסוף נגמרת ולא שווה להחליף אותה.

בסך הכל רכב חשמלי יותר יקר לאחזקה מרכב בנזין כי אחרי כמה שנים הוא פשוט מת ולא שווה להחליף סוללה.

עוד כמה שנים יהיו בכל העולם ערמות של מכוניות חשמליות שאין מה לעשות איתן.

אם קנית את הרכב ב 62000, עכשיו אחרי 4 שנים הוא שווה פחות מחצי אז הם נותנים לך יותר מאשר הרכב שווה.

קח את הכסף, לך עד סוכנות הרכב הקרובה ביותר ותקנה רנו זואי.

התאים בסוללה של הרנו פלואנס ושל הזואי הראשונה היו בעייתיות, והוחלפו בעולם לסוג שונה, כנראה קרסו לא מחויבים להחליף לסוג היותר טוב. פשוט.

כמו הרבה דברים בחיים החדש יותר טוב מהישן.

אז אתה אומר שכל מי שמכר מוצר לפני 5 שנים צריך להחליף לכולם לדגם החדש?

טסלה מציעים למי שיש את הרכב הראשון שלהם להחליף סוללה בעלות של 29900 $.

https://shop.tesla.com/us/en/product/vehicle-accessories/roadster-3_0-battery-upgrade.html

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...