Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצה בין רשתות וייפי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה עברתי לדירה מרווחת יותר במספר מפלסים.

בדירה יש שתי רשתות וייפי שונות לטובת מיקסום עוצמת הוייפי (אחת בסלון והשניה בחדרים למעלה)

הבעיה: אם אני מחובר לרשת שבסלון ועולה למעלה, המכשיר הנייד נשאר מחובר לרשת הרחוקה שבה הקליטה אפסית למרות שהרשת למעלה היא בעוצמה מלאה.

האם ישנה אפליקציה כלשהי (אנדרואיד) שמתחברת אוטומטית לרשת החזקה ביותר וקופצת בין רשתות? אולי יש פתרון אחר שלא חשבתי עליו?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

אני במצב דומה עם 3 נתבים. כולם על אותה רשת אבל דומני שערוצים שונים, הבעיה לא קיימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה חיבורים להוט\יס יש לך?

אני מניח שיש לך מודם אחד שמשמש גם כנתב, ומשורשר אליו נתב נוסף המשמש כ-bridge. אם כך אתה מגדיר את שניהם על אותו שם רשת ונפתרה הבעיה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם אגדיר את שמות הרשתות שיהיו זהות, האם זה יפתור לי את הבעיה?

לא יודע אפילו אם זה אפשרי פיזית.

לא רק שזה אפשרי, זה גם הכרחי כדי שמה שאתה רוצה יעבוד...

פורסם
אם אגדיר את שמות הרשתות שיהיו זהות, האם זה יפתור לי את הבעיה?

לא יודע אפילו אם זה אפשרי פיזית.

כן, זה בדיוק מה שאתה אמור לעשות. שים את כולם על אותו SSID.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק חשוב לציין כולם עם אותו שם וגם עם אותה סיסמא אחרת לא יהיה מעבר בין הרשתות.

ולדאוג שיהיו ערוצים שונים.

פורסם

למעשה יש ראוטר אחד והשני בסלון הוא ריפיטר.

לפי הבנתי אני צריך להפוך את הריפיטר לנקודת גישה ולתת לו את אותו שם הרשת והסיסמא?

פורסם

כל הפתרונות שהוצעו לא טובים.

במידה והרשת איננה בתצורת mesh או שהיא איננה מנוהלת דרך בקר ניהול אז בעצם כל ssid הוא רשת נפרדת (בלי קשר להצפנה או לתדר)

לכן, אין שום יתרון מבחינת קליטה או מעבר בין רשתות לתת את אותו ssid אם מדובר ברשת רגילה (שזו בעצם רשת מרובת רשתות) שאינה מנוהלת.

במקרה של רשת רגילה, הקליינט הוא זה שיוזם את הניתוק והתחברות לרשת אחרת המוכרת לו אלא אם כן נקודת הגישה האלחוטית יוזמת את הניתוק עקב throughput נמוך.

אז יש מקומות ש ssid זהה לכלל הרשתות לא יהווה בעיה, אבל למי שיש בעיה כמו פות"ש אז רצוי לתת ssid שונה לכל נקודת גישה ולהשתמש באפליקציה חיצונית שתנייד בין הרשתות.

למשלwifi switcher

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi - אני לא מכיר את המינוחים - הרשת היחידה בה אני מטפל היא הביתית - אבל ממה שהבנתי רשת ביתית תנוהל על ידי המודם של ספק האינטרנט אשר משמש גם כנתב, וכל שאר הנקודות הן bridges קויים ואלחוטיים. כך מנוהלת הרשת הביתית שלי עם מודם\נתב בכניס לבית, עוד שני נתבים המשמשים כ-AP ועוד 2-3 סויצ'ים.

פורסם

זה לא נקרא ניהול.

ניהול זה בקר, "קופסא" שכל תפקידה היא לנהל את הרשת האלחוטית מבחינת קונפיגורציה והלקוחות שמחוברים לנקודות הגישה.

לא חושב שיש את זה פה לאחד מגולשי הפורום זה ציוד ברמת אנטרפריז.

אז באו והכניסו את זה בקטנה למשתמש הביתי (mesh) דרך נקודות גישה קצת יותר מתוחכמות מהרגילות שהן יודעות לתקשר בינהן ולעשות את הניהול הזה וגם לפשט את הגדרת הרשת מממשק אחד שמשותף לכולן.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...