Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניים לרכוש רכב יד 1 או 2 עד סכום 46 די נעול למאזדה 2 כי ממש אהבתי את הנהיגה שלה.

הק''מ שאני עושה ביום הוא ממש בקטנה גג 30 , העניין הוא שאני צריך רכב חזק נוח וחסכוני ואמין וזריז כי חברה שלי גרה באזור השומרון .

חיפשתי כל השבוע רכב מאזדה 2 ביד 2 עם ק''מ פחות מ100 אלף לא כל כך מצאתי ולא ליסינג בעלות קודמת או השכרה , חיפשתי גם כל היום בכל הסכונויות באזור המרכז " גלילות , אוטו דיל בני ברק , אלדן , AVIS ,אלבר כל מה שקיים , אשמח גם לקבל הצעות למכוניות אחרות לא כל כך בעד קיה פיקנטו , I20 וניסאם מיקרה ולא I10 , והעדפה משנת 2013 תודה רבה .

פורסם

אתה יכול לנסות שברולט ספארק 2016 או אפילו 2017 אם תמצא אחת בתקציב (יש ביד 2). יש לי כזאת בליסינג 2016 מנוע 1.4 גיר רציף. לדעתי הרכב מצויין. רוב הנסיעות שלי איתו זה הן במהירות גבוהה מאוד (מהירויות שלילה) עם מזגן, אמנם צריכת הדלק שלי גבוהה אבל זה רק בגלל שזה רכב חברה והדלק לא על חשבוני, אז אני גם לוחץ בלי חשבון. היתרון הגדול (לדעתי) של הספארק הזה (בניגוד מוחלט לדגם הקודם שהיה לי גם אותו 3 שנים, וביחס לנוכחי הוא גרוטאה ממש) שהוא מרגיש "גדול יותר" ממה שהוא באמת, ואני לא מדבר דווקא על מרווח פנים (שגם הוא בסדר גמור, לפני כמה שבועות נסענו איתו לחתונה, 5 מבוגרים כבדים ברכב, סחב מצויין במהירות גבוהה) אלא יותר על דברים כמו בידוד רעשים, שיכוך מהמורות וכו'. כוח לא חסר לו, הוא על סל"ד הגיוני אפילו במהירויות גבוהות ככה שלא תהיה לו בעיה עם עליות כשצריך (נסיעות לשומרון שציינת).

החיסרון הגדול הוא כמובן (כמו רוב רכבי המיני) מרווח פנים קטן יחסית לסופר-מיני כמו מאזדה 2 ובטח גם תא מטען קטן הרבה יותר, אבל היתרון הגדול הוא המחיר ביחס לשנתון (אתה יכול בתקציב שלך להשיג 2017).

אני מניח שהוא פחות ישמור ערך מאשר טויוטה או מאזדה 2, כי לשברולט בארץ יש מוניטין לא להיט, אבל הדגמים החדשים יותר בניגוד לדור הקודם (שהיו דייהו משופצרות), נחשבים למוצלחים יותר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אתה יכול לנסות שברולט ספארק 2016 או אפילו 2017 אם תמצא אחת בתקציב (יש ביד 2). יש לי כזאת בליסינג 2016 מנוע 1.4 גיר רציף. לדעתי הרכב מצויין. רוב הנסיעות שלי איתו זה הן במהירות גבוהה מאוד (מהירויות שלילה) עם מזגן, אמנם צריכת הדלק שלי גבוהה אבל זה רק בגלל שזה רכב חברה והדלק לא על חשבוני, אז אני גם לוחץ בלי חשבון. היתרון הגדול (לדעתי) של הספארק הזה (בניגוד מוחלט לדגם הקודם שהיה לי גם אותו 3 שנים, וביחס לנוכחי הוא גרוטאה ממש) שהוא מרגיש "גדול יותר" ממה שהוא באמת, ואני לא מדבר דווקא על מרווח פנים (שגם הוא בסדר גמור, לפני כמה שבועות נסענו איתו לחתונה, 5 מבוגרים כבדים ברכב, סחב מצויין במהירות גבוהה) אלא יותר על דברים כמו בידוד רעשים, שיכוך מהמורות וכו'. כוח לא חסר לו, הוא על סל"ד הגיוני אפילו במהירויות גבוהות ככה שלא תהיה לו בעיה עם עליות כשצריך (נסיעות לשומרון שציינת).

החיסרון הגדול הוא כמובן (כמו רוב רכבי המיני) מרווח פנים קטן יחסית לסופר-מיני כמו מאזדה 2 ובטח גם תא מטען קטן הרבה יותר, אבל היתרון הגדול הוא המחיר ביחס לשנתון (אתה יכול בתקציב שלך להשיג 2017).

אני מניח שהוא פחות ישמור ערך מאשר טויוטה או מאזדה 2, כי לשברולט בארץ יש מוניטין לא להיט, אבל הדגמים החדשים יותר בניגוד לדור הקודם (שהיו דייהו משופצרות), נחשבים למוצלחים יותר.

תודה על המענה, פחות בעד ספארק כי הערך שלהם לא נשמר ואין להם כל כך שוק שארצה למכור

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מקריאות של לא מעט סיכומים כאן וקריאת מבחני רכב, הדור הקודם של מאזדה 2 אינו חסכוני כלל ביחס לסופר מיני.

אם אתה רוצה סופר מיני חזקה (זריזה כלשונך) וחסכונית, הייתי הולך על סיאט איביזה ידנית.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הייתי בודק סוזוקי סוויפט למשל או דאציה סנדרו סטוופאי, באזור ה50 אלף יכנסו דגמי 2016, לרכב תיבה רובוטית שפחות נעימה בעיר אבל הרכב יהיה חיסכוני בזכותה.

מחוץ לעיר היא דווקא סבירה.

המנוע 0.9 טורבו שמספק ביצועים די טובים, נוחות הנסיעה טובה עם מרווח טוב.

לרעה איכות החומרים פשוטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=1197&FromYear=2010&UntilYear=2013&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info=

2011 יד ראשונה פרטית מת"א עם 97,000 ק"מ ,כרגע מודעה מס' 2- לפחות לפי המודעה ואתה נשאר עם 1/3 מהתקציב בכיס.

אם הרכב שמור ונקי מתאונות- עסקה טובה, לפי התמונה מדובר במאזדה 2 סדאן שהיא אפילו מיני משפחתית ולא סופר מיני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה אתם אומרים על מאזדה 2 יד 2 עם כמעט 100 אלף הייתנ בליסינג ביד הראשונה נקנתה עם 86 אלף היד 2 פרטי מרמת אביב מתחייב לבדיקה רוצה 37 דינאמיק 1.5 מנוע

פורסם

איזה שנה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הק״מ קרוב לממוצע בערך וזאת רמת איבזור העדיפה.

לגבי המחיר תבדוק משקולל בלוי יצחק וביד 2 בכמה נמכרות מזדות כאלו מאותו שנתון ותדע איך המחיר.

פורסם
הק״מ קרוב לממוצע בערך וזאת רמת איבזור העדיפה.

לגבי המחיר תבדוק משקולל בלוי יצחק וביד 2 בכמה נמכרות מזדות כאלו מאותו שנתון ותדע איך המחיר.

בכללי מה אתה אומר?

פורסם

אם המחיר בהתאם לרכב ליסינג והרכב עצמו יוצא טוב בבדיקה לא רואה בעיה מסוימת.

פורסם
אם המחיר בהתאם לרכב ליסינג והרכב עצמו יוצא טוב בבדיקה לא רואה בעיה מסוימת.

או עדיף סיאט איביזה?

פורסם

האיביזה זריזה יותר ויותר חיסכונית, מנגד הגיר פחות אמין, זה לא מחייב שדווקא המח יתקלקל זה יכול להיות גם מצמדים בעלות של 3500 בערך, אורך חייהם תלוי במסלול למשל פקקים מקצרים את חייהם.

• תוכן חדש...