Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת i35 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות והיענות לעזור.

הרכב עבר טסט ביוני/יולי האחרון ולכן הוא אינו באחריות יצרן. עם זאת, מגיע לנו אחריות אוטו סנטר עם הרחבת אחריות לשנתיים במקום שנה

אני אנסה להתעקש על ההגה. ונראה איך נסגור את העניין הזה. זה בדיוק מה שטענתי בפני האיש מכירות, הסבירות להחלפה לחברת ליסינג יותר גבוהה מאשר לי, במיוחד כשהם בעצם הלקוח, וגם בגלל הכמות הגדולה של מכוניות שהם קונים מהם.

בנוסף, אתעקש על התיקונים בטסט, כיוון פרונט והחלפה של שמן גיר ומסנן.

לגבי הטסות, באמת אי אפשר לשחרר את הטסות בלי לפרק את הגלגל, או שעוד קשקוש של האיש מכירות?

ומה עם החלודה? אם נעבור על הנק' (כ 6 7 ) במכחול זה עדיף מאשר לצבוע את כל המכסה מנוע? זה יהיה פתרון מיטבי או שאצפה לעוד חלוקה עם הזמן?

אגב, החיישני רוורס מגיעים מהיצרן או התקנה חיצונית? כי ממה שראיתי החישנים ברכב מורכבים מעל המראה הפנימית. תקין?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. הטאסות - קשקוש של איש המכירות, אם הוא מתעצל שיוריד לך 2000 ש"ח, ותרכוש סט חישוקי מגנזיום יפה.

2. עדיף לצבוע את כל המכסה.

3. חיישני רוורס - התקנה מקומית, מתקינים שמים את הצג איפה שבא להם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מכרתי השבוע i35 שנת 2015 יד ראשונה פרטית 83,000 ק"מ מושלמת (!) באלפים בודדים מעל הסכום שהם דורשים.

הפער של 12,000 ק"מ + יד ראשונה פרטית + רכב מושלם (בבדיקה) שווה הרבה, ולך תתמקח בשוק ותמצא גם כזאת.

ברור לי שעדיף פרטי עם מינ' ק"מ. אבל משיקולי תקציב לא יכולים להיסחט עוד למעלה. מה גם שיש מחסור במכוניות שמצאו חן בעינינו בצפון הרחוק, ולהגיע למרכז/חיפה זאת פשוט בעיה :)

פורסם
1. הטאסות - קשקוש של איש המכירות, אם הוא מתעצל שיוריד לך 2000 ש"ח, ותרכוש סט חישוקי מגנזיום יפה.

2. עדיף לצבוע את כל המכסה.

3. חיישני רוורס - התקנה מקומית, מתקינים שמים את הצג איפה שבא להם.

עשר אתה, תודה רבה איש.

צביעה של כל המכסה לא תעורר שאלות אם וכאשר נרצה למכור?

פורסם

אם הצבע על מכסה המנוע יתקלף, זה יהיה יותר גרוע.

אני באמת לא מבין מה מצאת ברכב הזה כשבשיטוט ביד 2, אפשר למצוא כלי רכב דןמים מאותה שנה, עם חצי מהקילומטראז' כאשר המחיר לפני מיקוח זהה למחיר שמבקשים ממך.

אל תתן ל"אחריות" לסנוור את עיניך - האחריות שהם נותנים לא שווה יותר מאלפים בודדים אם בכלל, כי מדובר ברכב אמין למדי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם הצבע על מכסה המנוע יתקלף, זה יהיה יותר גרוע.

אני באמת לא מבין מה מצאת ברכב הזה כשבשיטוט ביד 2, אפשר למצוא כלי רכב דןמים מאותה שנה, עם חצי מהקילומטראז' כאשר המחיר לפני מיקוח זהה למחיר שמבקשים ממך.

אל תתן ל"אחריות" לסנוור את עיניך - האחריות שהם נותנים לא שווה יותר מאלפים בודדים אם בכלל, כי מדובר ברכב אמין למדי.

כמו שכתבתי בהודעה אחת לפני. אני לא הצלחתי למצוא מציאות באזור הצפון הרחוק ושלא מסוחרים. וגם אם כן, הק"מ הרבה יותר גבוה.

אין באפשרותי לנסוע דרומה בשביל "אולי" למצוא רכב.

פורסם

נסיעה דרומה לפי גלילות - תביא אותך לריכוז הגדול ביותר של מגרשי מכירת מכוניות מליסינג במדינת ישראל.

תמצא בוודאות את מבוקשך, ותגלה שכשיש תחרות, התנאים משתפרים פלאים - זה יכול להיות שווה לך הרבה אלפים (הרבה יותר מיום חופש שאולי תצטרך לקחת)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כמו שכתבתי בהודעה אחת לפני. אני לא הצלחתי למצוא מציאות באזור הצפון הרחוק ושלא מסוחרים. וגם אם כן, הק"מ הרבה יותר גבוה.

אין באפשרותי לנסוע דרומה בשביל "אולי" למצוא רכב.

אכן יש מגרשים באיזור המרכז הדרומי (נראה שאתה נעול על רכישה ממגרש) שיכולים להציע לך אופציות יותר טובות, אני מכיר אנשים שנסעו מהצפון ועד ראשל"צ לקנות שם רכב כי ראו מודעה בפייסבוק.

פורסם
אכן יש מגרשים באיזור המרכז הדרומי (נראה שאתה נעול על רכישה ממגרש) שיכולים להציע לך אופציות יותר טובות, אני מכיר אנשים שנסעו מהצפון ועד ראשל"צ לקנות שם רכב כי ראו מודעה בפייסבוק.

טוב, אז ירדנו לחלוטין מהרכב הנ"ל. ובאמת נכנסו לבדיקה בסוכנות אחרת .

קיבלנו 3 הצעות.

יונדאי I35 אינספייר 95K ק"מ, ב62500.

יונדאי I35 ,אינספייר 61K ק"מ, 67 אלף שקל.

יונדאי I35 , סופרים 73 ק"מ, בצבע תכלת ב66500 ש"ח. מה הסיכוי שכפתור ההנעה יתקלקל עם הזמן, וכמה עלות של החלק הזה? יש אופציה להנעה במפתח?

מתלבטים בין השלושה. מעט חוששים מהצבע התכלת, שלא יהיה קשה למכור אותו. כל השלושה יד 1 ליסינג.

בנוסף, מתלבטים בין טויטה קורולה, בהנחה ונמצא ק"מ נמוך במחיר טוב. 2015. מהי רמת האבזור שלה?

והחלטנו לקחת בחשבון את הi 25. שלהבנתי הוא זול משמעותית מהi35. מה ההבדלים ביניהם בין 35 ל25

פורסם

קורולה מליסינג נמכרת ברמת גימור sun הפשוטה. רכב אמין מאוד, מרווח, יחסית חסכוני ושומר טוב יותר על מחירון מאשר יונדאי.

I25 יותר קטנה.

למעשה זה רכב תת משפחתי. הוא לא נוח, קופצני אבל אמין וזול. מין תחבורה בסיסית.

אם צבע תכלת לא נראית לכם, משלושת היונדאים i35 הייתי מתחיל מזאת עם קילומטראז' הכי נמוך (מבחינתי, כמה שנסעו פחות בליסינג = יותר טוב ). זה עדיין לא מבטיח שום דבר, כי אפשר להספיק להתעלל ברכב גם תוך 50 אלף קילומטרים. אבל עדיין..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קורולה מליסינג נמכרת ברמת גימור sun הפשוטה. רכב אמין מאוד, מרווח, יחסית חסכוני ושומר טוב יותר על מחירון מאשר יונדאי.

I25 יותר קטנה.

למעשה זה רכב תת משפחתי. הוא לא נוח, קופצני אבל אמין וזול. מין תחבורה בסיסית.

אם צבע תכלת לא נראית לכם, משלושת היונדאים i35 הייתי מתחיל מזאת עם קילומטראז' הכי נמוך (מבחינתי, כמה שנסעו פחות בליסינג = יותר טוב ). זה עדיין לא מבטיח שום דבר, כי אפשר להספיק להתעלל ברכב גם תוך 50 אלף קילומטרים. אבל עדיין..

תודה, אז ממה שאתה אומר הטויוטה בעדיפות?

אך מבין היונדאי I35- הסופרים עם ה75K, במחיר 66K- טסט עד מאי. בהנחה ונסתדר עם הצבע. בכל מקרה, יש ביקוש לצבע תכלת מטאלי?

אחר"כ יונדאי 60K במחיר 67K טסט עד ינואר.

ולבסוף 95K במחיר 62K טסט עד מרץ.

ביחס של תמורה למחיר, האם 95K קמ תהיה עסקה טובה? או לפסול על הסף?

שנה אחריות על כל הרכבים.

פורסם

רמת גימור יותר גבוהה - יתרון.

קילומטראז' זה נתון על הנייר - צריך לראות מצב הרכבים בפועל.

לכן הייתי מתחיל מבדיקה של הרכב שנמצא פיזית במגרש ולא צריך לשנע ממקום אחר ( ולשלם מקדמה ).

טויוטה עם אותם הנתונים לא תקבל במחיר הזה מאותו השנתון, אלא כ 10 אלף₪ יותר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
רמת גימור יותר גבוהה - יתרון.

קילומטראז' זה נתון על הנייר - צריך לראות מצב הרכבים בפועל.

לכן הייתי מתחיל מבדיקה של הרכב שנמצא פיזית במגרש ולא צריך לשנע ממקום אחר ( ולשלם מקדמה ).

טויוטה עם אותם הנתונים לא תקבל במחיר הזה מאותו השנתון, אלא כ 10 אלף₪ יותר.

אהלן,

בעיה מכיוון שאף רכב לא נמצא במגרש ולכן צריך לשנע את הרכבים אליי. וכל פעם רכב אחד. רק ההמתנה יכולה לקחת כשבועיים.

בכל המכוניות לפי הדו"ח של חברת הליסינג, יש בעיה במרכב- תיקוני צבע וכדומה.

ברכב אחד יש צמיגים יבשים, אמרו שיחליפו את כל הארבעה.

וברכב אחד (של הסופרים אם אני זוכר נכון) יש בעיה בקשיחות ההגה, צריך לתקן.

באף אחד לא כתוב כלום על המנוע.

השאלה אם לסמוך על הדוחות האלה, מתוך הנחה שחברות ליסינג, כמו אלדן, אלבר, אוטו סנטר, אוויס וליס4יו, לא יזייפו ויתעסקו בשטויות האלה.

אגב, במסגרת הסדר עם מקום העבודה יש הטבה של מימון תשלומים+MOVON. איש המכירות אמר שהם מתקינים את הMOVON אם אין מערכת מובייליאיי.. האם אני יכול לדרוש את המערכת הזאת? אני משער שאפשר למכור אותה בעוד כ1500-2000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי cars123456
פורסם

אל תיקח I35 עם בעית הגה .

הצמיגים שהם נותנים אלה צמיגים סיניים הזולים ביותר - לא הייתי נותן משקל כלשהו.

הבדיקה שלהם זה סינון ראשוני, שלא רשומות תאונות משמעותיות.

בכל בדיקה יהיה רשום סימני תיקון מרכב. כל הרכבים האלה עוברים "השבחה" - תיקון דפיקות וצביעה מסביב ( זולה ביותר ). חובה בדיקה נוספת מטעמך ותיקון ליקויים שיתגלו בבדיקה נוספת.

הייתי מתחיל מאלדן - לרוב הדגמים הם מטפלים במוסכי היבואן, יש להם אחריות קצת יותר רחבה וניתן להחזיר את הגלגל לאחור תוך חודש ( משלמים דמי שכירות יומיים ).

השאלה,מה יש לאלדן להציע מבחינת המלאי. הסוכנים בכל החברות קודם כל מציעים רכבים עם נתונים פחות טובים - מה שרוצים למכור מהר. אל תמהר ואל תתפשר על נתונים.

פורסם
אל תיקח I35 עם בעית הגה .

הצמיגים שהם נותנים אלה צמיגים סיניים הזולים ביותר - לא הייתי נותן משקל כלשהו.

הבדיקה שלהם זה סינון ראשוני, שלא רשומות תאונות משמעותיות.

בכל בדיקה יהיה רשום סימני תיקון מרכב. כל הרכבים האלה עוברים "השבחה" - תיקון דפיקות וצביעה מסביב ( זולה ביותר ). חובה בדיקה נוספת מטעמך ותיקון ליקויים שיתגלו בבדיקה נוספת.

הייתי מתחיל מאלדן - לרוב הדגמים הם מטפלים במוסכי היבואן, יש להם אחריות קצת יותר רחבה וניתן להחזיר את הגלגל לאחור תוך חודש ( משלמים דמי שכירות יומיים ).

השאלה,מה יש לאלדן להציע מבחינת המלאי. הסוכנים בכל החברות קודם כל מציעים רכבים עם נתונים פחות טובים - מה שרוצים למכור מהר. אל תמהר ואל תתפשר על נתונים.

גם לא בעיה שתוקנה? האם הם מספקים אישור על התיקון?

מה עושים אם יש כמה רכבים ששמתי עליהם עין?

עשיתי כבר בדיקה אחת, במגרש אחר, כל בדיקה 500 ש"ח. המגרש לא מוכן להתחשבן על הבדיקות.

לגבי אלדן, היינו אצלהם הם טענו שהם/בסניף שהיינו בו, הם מתעסקים רק עם 0 ק"מ. כך שזה לא רלוונטי.

באוטו סנטר למשל שנתיים אחריות

באוויס שנה וחצי על גיר ומנוע.

אלבר שנה אחת.

• תוכן חדש...