Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש גולף 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אחי,

רגע אני צריך לשלם להם 4000 כדי שיתקנו את זה במידה והתקלה תופיע ?

אני בדקתי את הרכב והבודק אמר שהגיר סבבה והכל טוב ( וחיבר אותו למחשב) כך הוא אמר לי, אני פשוט מפחד

שבמידה והתקלה תופיע זה יהיה נגיד בעוד חודש חודשיים, עלות התיקון יקרה במיוחד לטעמי :|

מחר אני קונה את הרכב, להעלים עיין וזהו ?

יש איזשהי דרך שאוכל דרכה לראות שהגיר (מזייף)?

פורסם

לדעתי תתעלם....אין לך באמת דרך לדעת אם הרכב סובל מהבעיה או לא, אלא אם תתקל בה בזמן שנותר שהרכב במסגרת האחריות. לא בהכרח שזה יקרה....תנסה לשאול את המוכר אם נתקל בהודעת השגיעה בלוח השעונים תוך כדי נהיגה....

בהצלחה

פורסם

רגע אני צריך לשלם להם 4000 כדי שיתקנו את זה במידה והתקלה תופיע ?

רק במידה וזה בגמר האחריות, ולא יסכימו להשתתף בעלויות התיקון.

פורסם

לא נראה לי שהמוכר יהיה כנה עד כדי כך :| 0 ITS A DEAL BREAKER

בכל זאת אני מקווה שהבעיה הזאת לא תופיע וזהו .

שוב אני מקווה שהדבר הזה לא יקרה ( מה הסיכויים) , אבל בכל זאת אני מחר אקפיץ את הרכב לבדיקה כללית במוסך של צמפיון

ולבצע טיפול 40 אלף

פורסם

עדכון מהשטח :

קניתי את הרכב ולשמחתי הרכב אכן היה מטופל כמו שצריך בחברה, עשה בפעם האחרונה את טיפול 30 אלף שהיה (גדול)

היום ביצעתי טיפול של 10K , עלה לי 790 שקל

אמרו לי שהברקסים צריכים החלפה אבל תוכל לנסוע 4000-5000 ק"מ ואז להחליף .

עכשיו בהיותי במוסך , המוסכניק הזיז את ההגה שמאלה ואז נשמע קול של נקישות קלות ( לא הסביר לי מדוע) אבל אחר כך אמר לי שיש חלק תושבת משהו שצריך להחליף ( אמר לי גם שהאחריות פג תוקפה לפני חודש) למרות שבשיחה עם נציג צמפיון מוטורס אמר לי שהאחריות עד ל 20/9 ( כנראה שהמוסכניק רוצה לגבות על החלק עצמו )

לא התעקשתי הפעם כי זאת הפעם הראשונה אצלהם אמר לי לא לדאוג הוא יסדר את זה :|

עכשיו ל MAIN TITLE

המצמדים והמכטרוניק, בשיחה עם נציג צמפיון אמר לי שישנה אחריות מורחבת על החלקים האלו לשנתיים נוספות או 150 אלף ק"מ

המוקדם מביניהם :)

שזה די מנחם את האמת ולשמחתי כנראה שאם תיפול התקלה כנראה שיתקנו את זה על אחריותם ( האחריות של היצרן )

נותר רק להודות לכם על העיצות שנתתם פה ועל האיכפתיות שפרגנתם :)

ישר כוח

פורסם

קודם כל תתחדש,

דבר שני - קח בחשבון שזה לא גיר אוטומטי רגיל, ולכן עלות התיקון שלו היא יקרה יותר - במידה ואתה מתכוון להחזיק ברכב עוד 3-4 שנים לדוגמה, ולעבור איתו יותר מ-150,000 ק"מ (אני מניח שכן). אז התיקונים האלו יהיו על חשבונך, ומדובר באלפי שקלים.

• תוכן חדש...