Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש גולף 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ראיתי רכב עם הנתונים האלו : גולף

שנת 2015 , טרנדליין .

הוא נסע 40 אלף ק"מ, ורציתי לשאול אותכם שאילה, מהי רמת האמינות של הרכב הזה?

במיוחד הגיר, נסעתי ברכב ולא הרגשתי דבר יוצא דופן, אולי בגלל שלא נסיתי בעבר רכבים עם DSG

לעומת זאת, קראתי בפורום כאן ובמקומות האחרים, שהגיר לא בסדר

יש לי שתי שאילות , הראשונה האם לעצום עיניים ולקנות את הרכב

וכמה יעלו לי טיפולים תקופתיים?

ראיתי שבאתר צמפיונס מוטורס גיר עולה 53 אלף שקל ללא מע"מ, יש כזה דבר ?

ואם תהיו נדיבים קצת, אולי תענו לי על שאילה נוספת,

את הגולף הזאת אני קונה בלא פחות מ 73 אלף שקל, האם שווה את המחיר או ללכת לחברת סוזוקי להוציא באלנו עם ניילונים משתלם יותר ?

תודה רבה לכם

פורסם

לגיר הזה, במיוחד בגרסאות הראשונות שלו, יש הסטוריה בעייתית, לרוב, הוחלפו מצמדים בתקופת האחריות. גם כיום, עדיין שומעים על זה, אבל ממש לא בכמויות של פעם.

דוגמא לעלויות טיפול (ועוד פרטים) במוסך מורשה יבואן תוכל לראות בשרשור הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5248985

גילוי נאות: יש לי רכב כזה, 2015, שנסע כמעט 70,000 ק"מ, והגיר בסדר גמור.

אני לא מנסה לשכנע אותך לקנות רכב כזה, אבל אני לא חושב שניתן להשוות אותו לבאלנו. הבאלנו בכללי יהיה יותר אמין וזול לתחזוקה.

פורסם

^^

תודה על המענה המהיר,

ראיתי ( מאז שרשמתי את התגובה שלי) שהבעיות בסוג מסויים DQ200, איך אני אדע מה הגיר שבגולף הזו ?

אמרת "אני לא חושב שניתן להשוות אותו לבאלנו" את מתכוון שהבאלנו יותר טוב ?!

פורסם

זה אכן הגיר שיש בגולף הזו ( אלא אם כן זה דגם ה gti)

תיקון שלו בדרך כלל יעלה כ ₪4000

הגולף הרבה יותר מהנה ומהירה מהבאלנו אבל אמינות זה לא בהכרח הצד החזק שלה.

פורסם

ביצעתי בדיקה לרכב, התוצאות היו באמת מצוינות, הרכב נסע רק 40 אלף מ 2015

- מה הסיכוי שבאמת אצטרך לתקן את הגיר בקרוב? !

לתקן ז"א להחליף לחדש או שמה?

ביום ראשון אני מבצע טיפול לרכב ואבקש אולי לבדוק את הגיר ,

שאילה נוספת האם התמורה למחיר ( 73 אלף שח) שווה לי יותר

מדגמים אחרים של רכבים ?

פורסם (נערך)

תבקש ממוסך שמבין שיבדוק את הגיר וכמה מצמד נשאר לו.

תלמד איך לסוע נכון עם הגיר הזה בפקקים. זה לא בדיוק אוטומטי רגיל..

לעיתים מחליפים יותר ממצמדים.

זה משתנה עפ הנסיבות. אצלנו החליפו מצמדים אחרי 30000 .

עניין השווי : זה רק אתה יודע.

ראית היסטוריה טיפולים של הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הגולף ירגיש לך הרבה יותר איכותי מהבלנו. אין בסיס להשוואה. הגולף תהיה זריזה יותר, חסכונית יותר, שקטה יותר ומהנה יותר לנהיגה. הבלנו תהיה זולה יותר לאחזקה ואמינה יותר. ברשותי גולף 2015 וחוויתי בעיות במצמדים (רעש חריקה בהחלפת ההילוכים) שהוחלפו פעמיים ועכשיו ב 90000 שוב חורקים. מלבד זה היו עוד מספר בעיות קטנות שטופלו ברובם. אני מאוד נהנה מהנהיגה ברכב. אני נוטה לחשוב שאצלי זה רכב לימון ולכן לא הייתי מקיש מהבעיות שחוויתי לגבי אמינות הרכב הכוללת. כנראה, מזל רע.

בכללי, אם אתה מחפש רכב איכותי ומוכן להכיל בעיות מצמדים במידה ויקרו, הגולף תהיה הבחירה הנכונה.

בהצלחה

פורסם
תבקש ממוסך שמבין שיבדוק את הגיר וכמה מצמד נשאר לו.

תלמד איך לסוע נכון עם הגיר הזה בפקקים. זה לא בדיוק אוטומטי רגיל..

לעיתים מחליפים יותר ממצמדים.

זה משתנה עפ הנסיבות. אצלנו החליפו מצמדים אחרי 30000 .

עניין השווי : זה רק אתה יודע.

ראית היסטוריה טיפולים של הרכב ?

יופי טוב לשמוע נסיון מאחד שבאמת יש לו גולף,

זה אחד, שתיים איך נוסעים נכון בפקקים, יהיו לי כאלה אפילו עומסים כבדים ( נצרת)

הנסיעות שלי יהיו ברובם בין-עירוניים, אך פקקים יהיו..

אז רוב הסיכויים שאכן אחרי 40 אלף, אולי החליפו מצמדים, אני אדאג לספר הטיפולים של הרכב מהמוכר

פורסם
הגולף ירגיש לך הרבה יותר איכותי מהבלנו. אין בסיס להשוואה. הגולף תהיה זריזה יותר, חסכונית יותר, שקטה יותר ומהנה יותר לנהיגה. הבלנו תהיה זולה יותר לאחזקה ואמינה יותר. ברשותי גולף 2015 וחוויתי בעיות במצמדים (רעש חריקה בהחלפת ההילוכים) שהוחלפו פעמיים ועכשיו ב 90000 שוב חורקים. מלבד זה היו עוד מספר בעיות קטנות שטופלו ברובם. אני מאוד נהנה מהנהיגה ברכב. אני נוטה לחשוב שאצלי זה רכב לימון ולכן לא הייתי מקיש מהבעיות שחוויתי לגבי אמינות הרכב הכוללת. כנראה, מזל רע.

בכללי, אם אתה מחפש רכב איכותי ומוכן להכיל בעיות מצמדים במידה ויקרו, הגולף תהיה הבחירה הנכונה.

בהצלחה

גם לעצמי אמרתי את זה אחרי שנסעתי בבאלנו כנסיעת מבחן, לא הרגשתי הבדל כ"כ גדול מהפיאט שבה אני נוסע כיום(ידני)

הפיאט עושה 1/16, אם הגולף מסוגלת לכזה חסכון אז אני אשמח לדעת מסניונך ?

כמה עולה טיפול כזה במצמדים ?

למעלה ראיתי שזה 4000 אני חושב שזה רק במוסכים מורשים של היבואן לא ?

פורסם

תודה רבה לכם,

זהו החלטתי שאני הולך על זה, מקסימום נחליף מצמדים, מה יקרה כל הרכבים עם בעיות , ואין משהו 100%

תודה רבה לכם עזרתם מאד

פורסם

צריכת דלק אמיתית בנהיגה רגילה משולב בפקקים הקשים של איילון בוקר ערב ובסופש בכבישים פתוחים יוצא לי כ 14.5-15 קמ לליטר בדוק במשאבה.

בנסיעה טהורה מחוץ לעיר יצא 18-20 ק"מ לליטר, אמיתי במשאבה. הרכב אכן חסכוני בצריכת הדלק.

אינני יודע את מחיר החלפת המצמדים כי טופל באחריות.

לאחרונה מופיע לי הודעת שגיאה רנדומאלית על בעיה בידית ההילוכים. ההודעה נעלמת אחרי 1-3 שניות. הבנתי שזה דורש החלפת מנגנון הידית, ואם זה לא מכוסה באחריות, זה יכול להגיע ל כ 8000 שח.

הרכב אצלי חוזר במהלך החודש לחברת הליסינג כך שכנראה לא אדע איך יטפלו בזה בחברת הליסינג. מבחינתם, כל עוד הרכב נוסע, אז הכל בסדר.....

פורסם

זאת הפתעה לא נעימה :\

תאריך עליה לכביש של הרכב זה חודש ספטמבר, אם הם נותנים 3 שנים אחריות

אז אני עדיין באחריות, האם ניתן ללכת למוסך מורשה שלהם לעשות בדיקה מקיפה ואם יש איזשהי בעיה הם יטפלו בה לפני גמר האחריות ?

• תוכן חדש...