Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG-20180720-WA0004.jpgIMG-20180720-WA0005 (1).jpgIMG-20180720-WA0005 (1).jpg

מנסה לחסוך עלויות ו"שלא ירמו אותי" , כרגע האוטו נגרר למוסך פחחות .

1. רק על תיקון על ידי מתיחה (בעזרת רובוט) של כל האיזור האחורי שמופיע בתמונות(ללא החלפת דלת אחורית) רוצים 2500 ש"ח נשמע לי מחיר גבוה . מה דעתכם?

2. כנראה , לא בטוח , יש פגיעה פנימית באיזור שמאחורי הגלגל האחורי הימני , לא ברור עדיין איזה פגיעה (מיתלה?) , איזה בעל מקצוע מזמינים כדי לבדוק את החלק הפנימי , מכוון גלגלים , מוסך רגיל ?

מה דעתכם? איך לבנות תוכנית טיפולים?

פורסם

חסרים פרטים מהותיים: סוג הרכב,יש/אין ביטוח/מי אשם בתאונה (על פניו לא אתה).

על פניו מי שאמור לעשות את העבודה המקצועית זה לא אתה,אלא שמאי רכב מקצועי מטעמך-שוכרים שירות איש מקצוע משלמים ומקבלים ממנו דו"ח נזק שלפיו מקבלים הצעת תיקון ממספר מוסכים.

אם זיהיתי נכון פגעו בך מאחור כך שרובו המכריע של התשלום אם לא כולו אינו חל עליך.

אם דו"ח השמאי יצביע על ליקוי בטיחותי שיצריך מתיחה כזו או אחרת וככל שיתברר שהנזק מעל 50% מהרכב-מה שהופך אותו ללא בטיחותי בעליל ולאחר מכן גם כבלתי סחיר, הייתי לוחץ על השמאי,שיאשר אובדן להלכה וכך תקבל מחירון (בשקלול נתוני הרכב) ותתקדם לרכב הבא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בלי לקשר לתיקון הפחחות הקוסמטי,

צריך לבדוק מה בדיוק נפגע,

יתכן שתוכל להחליף גלגל ומתלה אחורי שמאלי מפרוק, לעשות כיוון פרונט ולנסוע עם הרכב לקבל הצעות מחיר ולתקן בזמנך החופשי.

בהנחה שאלו החלקים שצריך להחליף כל מוסך יוכל לבצע את העבודה.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

אם מחליפים מתלה אחורי - למה לעשות כיוון פרונט (קדימה)?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הבחור כנראה התכוון לכיוון סרן אחורי (כיוון באק, המכונה בטעות כיוון פרונט)

כנראה יצטרכו גם מתיחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
למה על חשבונך אם הפגיעה מאחור ?

לא בטוח שמישהו פגע בו מאחור, זאת גם יכולה להיות תאונה עצמית תוך איבוד שליטה על הרכב, אשר בסוף השתפשף איפשהו וקיבל מכה בצד ובחלק הצידי האחורי.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...