Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקלול ק"מ במחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, כדאי להוסיף עוד ולקנות חדש, כדאי לבדוק עם איזה מערכות בטיחות נמכרה המאזדה לפני שנתיים ועם מה היא נמכרת כיום, 15,000 שקל לא משתלם לקנות רכב בן יותר משנתיים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במתיחת פנים ב2017 התווספה תאורת לד אדפטיבית לכל הליין, בלימה אוטנומית עד למהירות של 80 קמ"ש וזיהוי הולכי רגל, ותיקון סטייה מנתיב בגרסאות ה2.0 המאובזרות.

פורסם
כל הסכום, רכב זהה נגנב לי.

אם הרכב לא עבר תאונות וזה הדגם המפואר, אני הייתי קונה. מאזדה ספיריט חדשה לא עולה 112 אלף. המינימום שראיתי 117500 וזה לא הדגם הכי מאובזר, זה קומפורט.

פורסם
לדעתי, כדאי להוסיף עוד ולקנות חדש, כדאי לבדוק עם איזה מערכות בטיחות נמכרה המאזדה לפני שנתיים ועם מה היא נמכרת כיום, 15,000 שקל לא משתלם לקנות רכב בן יותר משנתיים.

קניתי חדשה ונגנבה עכשיו אחרי שנתיים, אני מעדיף לחכות לדגם החדש שלפי הפרסומים אמור להגיע לישראל בסוף שנה הבאה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
בסופו של דבר הכל תלוי בתקציב שלך.

התקציב מתאים, החשיבה יותר היא מה עדיף לתקופה של שנה וחצי פחות או יותר.

לא רוצה להיכנס לטיפולים גדולים (הצמיגים למשל בספיריט עולים 600₪)

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
תקני רכב אחר, יש מבצע טוב על סובארו b3, אלפיים סמ"ק ב112, חדש מהחברה,

תקנה* :)

ואין מצב, אהבתי ממש את המזדה הזאת.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם
זאת אומרת שבשנת 2016, לא היה כלום, אז עכשיו הפער בניהם גדל עוד. כמו שאמרתי, קח חדש.

ממש לא נכון.

בלימה אוטונומית במהירות עירונית הייתה סטנדרטית בכל הדגמים ואורות אדפטיביים כסנטדרט והתראה על סטייה מנתיב היו בגרסאות הבכירות.

פורסם

הדגם שעולה 112 זה דגם ברמת גימור ספורט שההבדלים בינו לבין הספיריט מבחינת אבזור - זניחים.

החדש יש זיהוי הולכי רגל שאין בישן. אבל הנקודה היא שלדעתי לא יהיה הפרש במכירה בין שתי המכוניות, ואם יהיה הפרש הוא יהיה לטובת החדשה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
התקציב מתאים, החשיבה יותר היא מה עדיף לתקופה של שנה וחצי פחות או יותר.

לא רוצה להיכנס לטיפולים גדולים (הצמיגים למשל בספיריט עולים 600₪)

לשנה וחצי לא הייתי קונה חדש מחברה. ירידת הערך גדולה מידי. רק אם תחזיק אותה 5 שנים תקנה מחברה. אם זה רק לשנה וחצי , לך על הרכב שמצאת.

פורסם

במקרה הזה לא עדיף לחפש שנת 2014?

סביר שברכב כזה החליפו כבר צמיגים ואת המצבר S&S.

וגם כשארצה למכור היד שניה תתפרס על 6 שנים, שזה יותר סביר.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

השאלה מה אתה רוצה להשיג. אם אתה מחפש את העלות הנמוכה ביותר אז 2014 יכולה להיות אופציה מצוינת. אל תייחס חשיבות יתרה לעניין מס' הבעלים הקודמים - ההשפעה של זה על המחיר די זניחה.

צמיגים ומצבר זה כסף קטן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה zvit.

אני רוצה בתקופה הזאת להשקיע כמה שפחות מבחינת ירידת הערך ורכישה של חלקים יקרים יחסית.

4 צמיגים יכולים להגיע לסביבות 2400 ש"ח, מצבר 900 ש"ח.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

• תוכן חדש...