Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתכל גם באתר של ksp וגם של אייבורי ואפילו באתר של באג בכולם יש מחיר אבל,

״הנחה נוספת, פרטים בסניפים״, "הנחה משמעותית בסניף! "

יש למישהו ניסיון על כמה מדובר בערך על מחשב של 1500-2000 שח? 10,100 שח או יותר?

פורסם

פונים לחבר הפורום המוכר מחשבים. לא בטוח שתמיד הזול ביותר, אבל השירות המעולה שווה הרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החבר, קוראים לו ארז, אחד התותחים בתחום.

אני נעזר בו רבות. יכוון אותך בדיוק לצרכים שלך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ממליץ בחום על אמזון, למרות המכס, עדיין זול משמעותית, וישנם מחשבים עם אחריות בינלאומית.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

פות"ש - אכן ארז, וכיון שאני יודע שאתה מתגורר באיזור חיפה יהיה לך נוח להגיע אליו, החנות שלו ברמת אלון. קרויה pcholic.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם אם לא גרים בחיפה, מתקשרים לארז , משלמים בטלפון ( לאחר הסבר סבלני והתאמה של המחשב לצרכים ),

ולמחרת מקבלים את המחשב, עם השליח עד הבית.

זה מניסיון עם 4 מחשבים שהגיעו לר"ג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אינני מכיר את ארז, אבל מה אכפת לכם מהשירות של KSP, כשהשירות על הלפטופ ניתן על ידי יבואן או מעבדה כלשהי?

מעבר לכך דווקא לי יש ניסיון טוב עם השירות של KSP. כמעט תמיד כשהיו בעיות החלק הוחלף בחדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פונים לחבר הפורום המוכר מחשבים. לא בטוח שתמיד הזול ביותר, אבל השירות המעולה שווה הרבה.

איזה שירות צריך ברכישת מחשב?

אם המוכר גם נותן את האחריות, זה עניין אחר, אבל אם האחריות ניתנת ע"י היבואן, זה לא משנה ממי אתה קונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני קניתי את המחשב שלי מארז והוא עזר לי מול אסוס שנתיים אחרי הקניה כשאיבדו לי את המחשב.

כנל גם קפצתי אליו לפני שבוע (5 שנים אחרי הקניה של המחשב הנ"ל) והוא חיזק לי את הברגים בתחתית המחשב אחרי שהמחשב חזר מהמעבדה כשהברגים רופפים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מצטרף להמלצה על ארז, רכשתי מחשב עבורי ועבור אחיינית.

מה אכפת לי איפה הוא גר?

הקשיב בטלפון לצרכיי, הסביר על האפשריות, רכשתי... אחרי יום דפיקה בדלת ושליח עם המחשב בדלת.

פורסם

אם המוכר גם נותן את האחריות, זה עניין אחר, אבל אם האחריות ניתנת ע"י היבואן, זה לא משנה ממי אתה קונה.

סתם, לדוגמא - כשהיה צורך לבטל עסקה בגלל פיקסלים שרופים השירות לא יסולא בפז.

פורסם

צריך וחצי. צריך ייעוץ, צריך משלוח מהיר, צריך מחיר טוב. צריך גם שבזמן האחריות במידה ומתעוררת בעיה יהיה מי שיטפל בך מול היבואן ולא יזרוק אותך ל"דבר איתו".

כשקניתי ממנו intel compute stick ששבק חיים הוא לקח אותו, שלח למי שזה לא יהיה שנותן שירות למוצרים שלהם, התקשר אחרי שבוע "תבוא תיקח". קיבלתי את המכשיר כמו חדש, אפילו עם תוכנות מותקנות לפי השימוש שלו (היה מחובר לטלוויזיה). בהתחלה הוא אפילו ייעץ לו בכלל לא לקנות אותו כי היה אמור לצאת דגם חדש וטוב יותר משמעותית.

כשקניתי ממנו מחשב בכמעט 7000 קיבלתי - שוב - לא רק מחיר טוב ואימות שזה אכן המחשב שמתאים לצרכים שלי (עם הצרכים שלי הוא יכל לנסות להשחיל לי מחשב יקר פי 2), אלא גם הזמנה של "תבוא לנקות מתי שאתה רוצה" והבטחה לנסות לטפל בתקלות אם יקרו במסגרת האחריות גם אם אני אחליף SSD בעצמי (על זה יכלה העסקה ליפול).

בקיצור, בקניה מארז אתה לא קונה רק מוצר, אלא גם שקט נפשי. וכשמדובר בדברים יקרים וחשובים, וכשזה מגיע עם מחירים נוחים, שירות פרי-סייל טוב, גישה נעימה ומשלוח מהיר, אני באמת לא רואה שום סיבה לקנות רכיבים/מחשבים במקום אחר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...