Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, בקניה מארז אתה לא קונה רק מוצר, אלא גם שקט נפשי. וכשמדובר בדברים יקרים וחשובים, וכשזה מגיע עם מחירים נוחים, שירות פרי-סייל טוב, גישה נעימה ומשלוח מהיר, אני באמת לא רואה שום סיבה לקנות רכיבים/מחשבים במקום אחר.

בכותרת כתוב "מחשב נייד".

לא שאני נגד לקנות מחבר, אני אשלם קצת יותר ואקנה מעסק קטן של חבר/מכר, בכל דבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ארז. חד משמעית.

המחשב שלי נרכש ממנו. שירות מדהים, הבחור נותן עבודה מהלב והנשמה ורואים את זה. הוא אוהב את מה שהוא עושה.

דבר איתו ותתרשם בעצמך.

לשאלה המקורית שלך, איך קונים (לא משנה מה). אני תמיד מוציא בקשה להצעת מחיר למוצרים גדולים (גם קטנים יחסית לפעמים...) על שם העסק החדש שלי.

רמת המחיר משתנה דרמטית לפעמים. רק מה, לא כל אחד יכול- לא לכולם יש עסק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מניסיון מדובר ב-100-150 ב-KSP

בנוסף, יש שם (או לפחות הייתה) הנחה נוספת תמורת נקודות של אמריקן אקספרס.

אם אתה מזמין מאילת, אז אפשר לקבל בנוסף קופון על סך 50 ש"ח על הזמנה אונליין (בכל מקרה התשלום יהיה בסניף).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

רק שלא ישתמע מפה שארז בהכרח יקר מKSP ושות'

בכמה מקרים הוא השווה לי מחירים. הכל תלוי במה שהוא מצליח להוציא מהספק שלו. והוא מצליח לא רע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בכותרת כתוב "מחשב נייד".

לא שאני נגד לקנות מחבר, אני אשלם קצת יותר ואקנה מעסק קטן של חבר/מכר, בכל דבר.

אני גם התכוונתי למחשב נייד. גם ניידים אפשר לשדרג. ה"רכיבים" היה כבר סתם בשוונג של החוו"ד החיובי.

בכמה מקרים הוא השווה לי מחירים. הכל תלוי במה שהוא מצליח להוציא מהספק שלו. והוא מצליח לא רע.

הוא בכלל לא יותר יקר. ברוב המקרים, אצלי לפחות, הוא הצליח להשוות או להיות יקר טיפה יותר (בלא יותר מעשרות שקלים בודדים) מהמחיר הזול ביותר שמצאתי בישראל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הוא לא. בדברים שאני פניתי אליו, קיבלתי מחירים זולים יותר מאייבורי. לקיי אס פי אני לא מתקרב, אז אני לא יודע.

ארמגדון, הוא שאמרנו- הבחור אוהב את העבודה שלו, ורואים את זה :-D תתחדש!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצטרף לכל ההמלצות על ארז!

הבחור תותח, סבלני ומדהים עם השירות שהוא נותן!

2 מחשבים נקנו ממנו לפני כ4-5 שנים. שתיהם עובדים מצויין וללא תקלות עד היום.

אין שום בעיה עם המרחק (אני רעננה הוא מחיפה) והגיעו עד אלי עם שליח.

ללא ספק אני יודע שכל דבר שאצטרך בתחום המחשבים ארז יהיה הכתובת שלי.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות החמות! אני קראתי את השרשור וממש בשוק :) שמח שלפחות משהו אני עושה בסדר.. כי אשתי לא תודה בזה.

ובכל מקרה לעניין המדובר, לא רק שלא ישתמע שהייתי יקר מKSP ואחרים, המחיר שמר ארמגדון (שם שמור במערכת) קבל, זול בלמעלה ממאה שקלים למה שנמכר בKSP לאותו המק"ט, וזול יותר אף מכל מחיר המופיע בזאפ!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...