Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנודות בסל"ד - מיקרה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ניסאן מיקרה 2015 עם 90K ק"מ שנרכשה לפני כמה חודשים מאחת מחברות הליסינג. עדיין בשנת האחריות שחברת הליסינג נותנת.

בנסיעה אני חווה את התופעה הבאה:

בשיוט במהירות גבוהה (100-110) או ביציאה מהמקום (אגרסיבית יחסית, השתלבות או האצה לעקיפה) אני חווה תנודות בסל"ד. למשל בשיוט ב-100 קמ"ש הסל"ד זז בתחום 2000-2500 במשך כמה זמן עד שמתייצב, הרפיה קלה מהדוושה לפעמים "משחררת" את זה ולפעמים לא. התנודות מורגשות גם בלי להסתכל במד הסל"ד.

ביציאה מהמקום לפעמים הרכב נע קדימה אחורה בצורה לא נעימה, ממש מתנער קלות בכיוון הנסיעה, כמו בשיוט רק יותר חריף.

קורה באוטו כשהוא קר וכשהוא חם, לדעתי קצת פחות קורה ללא מזגן אבל אני לא בטוח.

קראתי על כלמיני בעיות שיש לגירים מסוג זה, ואני חושש שזה ניצנים של תקלה משמעותית יותר.

האם מישהו מכיר או יודע לשער מה מקור הבעיה?

מנסה להבין כמה שיותר לפני שאפנה למוסך שתפנה אותי אליו חברת הליסינג, קצת חושש מתגובה מבטלת.

תודה מראש

פורסם

נשמע כמו גיר מחליק, גיר רציף כזה לא משתלם לתקן אותו החלקים שלו יקרים להחריד פשוט מחליפים אותו בגיר אחר מפירוק.

אל תנסה להחליף שמן גיר עלותו גבוהה וזה לא יפתור את הבעיה בכלל.

פורסם

אם מדובר בתקלת גיר,חברת הליסינג ככל שהבטיחה אחריות צריכה לממש אותה- גש ראשית לחברת הליסינג,היא תכניס את הרכב לבדיקה במוסך שהיא עובדת איתו ושהם יתנו את הפתרון -מבחינתך רכב תקין ובטוח לנסיעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות.

הבעיה היא שלדעתי זו רק תחילת התקלה, לא מופיעה בכל נסיעה וספק אם תופיע בנסיעת מבחן קצרה סביב המוסך.

זו תקלה שבד"כ מחמירה במהירות או שיכול להיות שתמשיך ברמה הזאת (שרב הזמן לא מאוד מפריעה) גם עוד שנה או שנתיים?

מישהו יכול להמליץ על מוסך ניסאן מקצועי באזור המרכז (תל אביב) שיוכל לבדוק את האוטו ולתת דעה?

תודה

פורסם
הבעיה תלך ותחמיר עד שהרכב לא יסע יותר בכלל.

בדיוק בשביל זה יש אחריות ולא צריך לחכות- לגשת עכשיו לחברת הליסינג כי אם תעבור שנה והגיר ישבוק חיים תוכל רק להכות על חטא שלא הקשבת לייעוץ שניתן לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...