Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Vw GOLF 1.4 Tsi 150HP

-Efraty-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ממש לפניי סגירת עסקה על הרכב הנ'ל,רמת הגימור היא קומפורט ליין.הרכב יד 00 שנת 2015 עם 20 אלף קילומטר בלבד.

מקריאה נרחבת בפורום,הבנתי שהתיבה dsg אינה שיא האמינות בלשון המעטה.

לגבי המנוע הבנתי שהוא נחשב למנוע מצוין שגם בעל ביצועים טובים וגם יודע לחסוך בדלק ע"י ניתוק אחד מהצילינדרם בזמן שיוט.

כלמוביל פתח תקווה מתחייבים לשנה אחריות מנוע וגיר ונשאר עוד קצת אחריות יבואן עד סוף השנה.

מדובר בעסקת טרייד אין,כאשר אני נותן את הרכב שברשותי

יונדאי i20 ומקבל עבורה בטרייד 25 אלף. מוסיף 70 אלף.

העסקה עומדת על 95.

הרכב משוריין עבורי בסוכנות, יחסית נעול עליו.

באתי לכאן לחוות דעת נוספת על הרכב אולי מאנשים שיש ברשותם את הרכב הנ'ל.

בתודה מראש.אור

פורסם

המצמדים בגיר הרובוטי הזה רגישים, במיוחד כאשר רוב הנסיעות בעיר ובפקקים. יש לי ידיד בעבודה, שכבר אחרי שנתיים ו 20 אלף קילומטרים החליפו לו מצמדים באוקטביה ( 1.4, עם 150 כ"ס ), שנסעה במסלול ר"ג- פ"ת על בסיס יומי. גם באוקטביה הקודמת וגם בג'טה לפני כן המצמדים הוחלפו במסגרת האחריות, גם כן בקילומטראז' נמוך מאוד. אם לוקחים את הדבר הזה בחשבון, מקבלים רכב עם ביצועים מעולים, איכותי, מאובזר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב מצויין ואיכותי לנהיגה מהנה וחסכוני בדלק , אבל אכן המצמדים נקודה רגישה. אצלי בגולף 2015 הוחלפו מצמדים ב 20000 ק"מ ולאחר מכן ב 40000 ק"מ במסגרת אחריות. היו לי עוד מספר בעיות שלא קשורות למנוע והגיר, אבל אני נוטה להאמין שאצלי זה רכב לימון.

• תוכן חדש...