Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף, שלא תבין אותי לא נכון, גם אני בדיוק בקטע של אוטו פרטי (לראיה, נוסע בג'אסטי, יש מאזדה 3).

אבל, אתה קצת מתקשה להתמודד ולקלוט שרכב זה לא דבר שאפשר להניע אותו, ולנסוע, הוא מצריך השקעות מידי פעם, ולכן אמרתי, שאם אתה אוהב את הרכב ורוצה להחזיק בו, קח לך סכום של כסף, ולך תעשה מה שנקרא בשפת הפורום "ישור קו", ותאמין לי, ראיתי רכבים, במצב קצת יותר מזוויע מהרנו שלך, אבל הם נוסעים, ונוסעים כמו חיות.

כמו כן, אמליץ שלא תתעסק לבד בקלקולים של הרכב, אינך מבין מספיק את מערכות המכניקה ברכב, וחבל שתתעסק במה שאינך יודע, ותגרום נזק מיותר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור תודה לך

אבל אני יודע שאוטו זה לא דבר שעולים עליו ונוסעים היו לי 6 קורקינטים (אופנועי 50 סמ"ק) אחד 150 שיש לי אותו כרגע ואני יודע שזה לא לעלות וליסוע אני יודע שיש תחזוקה נאי יודע שיש הוצאות אין מה לעשות בשביל להנות צריך לשלם!

ואני לא יעשה משהו שאני לא מבין בו כשיש משהו שאני לא יודע לעשות אני יודע לפנות למוסך או למישהו שיודע לעשות את הדבר.

אפשר לחזור לבעיה שלי בסויץ' אולי??

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

כן.

תוכל לפרק את מכסה צמת החשמל שנמצא מתחת לגלגל ההגה, ולראות את אופי חיבור הסוויץ', אצלי בג'אסטי למשל, זה הדבר הכי דבילי בארץ, בורג אחד או 2 שמחזיקים אותו, וקונקטור אחד נשלף שמחבר אותו לחשמל.

אם זה אכן ככה, והפירוק קל, פרק את הסוויץ', וקח אותו לשיפוץ אצל מנעולן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גבר שמע עם המפתח הספאר שלך כנראה שונה קצת מהראשון גם אצלי זה ככה ברנו 5שלי תנסה לסובב חצי סיבוב של המפתח ואחרי חצי סיבוב לשחק עם המפתח קצת

מאיפה אתה??

פורסם

אני גר באשדוד.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...