Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום אחרי שתיקנתי את נזילה הדלק נסענו עם האוטו (אני וחבר ) שמנו את את האוטו בחניה של הקניון יצאנו וכשחזרנו לאוטו (רנו 5) הכנסתי את המפתח לסויץ' אבל הוא לא היסתובב הוא ממש זה נראה כאילו המפתח לא ניכנס עד הסוף כי נישאר לי ממש טיפה בחוץ זה לא ראה לי לפני ממש אפילו לא בעיה בסגנון

יש למישהו רעיון אוליי???

אני חייב עזרה מה אפשר לעשות וראיתי מדריך ל פז'ו 205 זה יכול להיות אותו דבר??

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ניסיתי ניסיתי ונסייתי שוב זה לא עזר:cry::-(

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אחד היתעקם לי שניסיתי

אז לקחתי את החלופי שלי ואיתו ניסיתי בעדינות (הוא האחרון שלי)

פורסם

נסיתי גם את זה זה לא עזר כמה שלא ניסיתי.

פורסם

כניראה שזה מה שבאמת קורה =(..

אבל זה לא אומר שצריך להרים ידיים

האוטו נוסע ממש טוב אני לא מבין למה זה קרה בכלל.

פורסם

נו אז אם כלום לא הולך כנראה תצטרך להחליף את הסוויץ'...

בטוח אבל שהספרי חלודה לא עזר???

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

תראה אסף, כשקונים רכב מאדם, ב-90% מהמקרים יש להשקיע אי אילו סכומים ע"מ שהרכב יוכל לנסוע ביום יום ללא תקלות, הדבר יותר חמור ברכבים ישנים מהסוג שלך, ולכן:

או שאתה מחנה את האוטו בבית, יוצא עם ארגז כלים גדול, ומתחיל לפרק את כל המרכב, עושה מהרכב באגי, ונהנה מזה.

או שאתה סתם מעמיד את האוטו בחניה בתור בית חם לחתולי רחוב בחורף קר.

או שאתה פשוט מתחיל להשקיע על האוטו לאט לאט עד שבסוף הוא יהיה במצב נסיעה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כבוד ? אוקיי, תודה.

זה כבוד שנרכש בערך ככה:

לפני שנה לערך, בקושי הייתי יודע לבדוק שמן מים ברכב.

לאט לאט, כאשר באו המחשבות להחליף רכב, והתחילו החיפושים אחר רכב חדש, מכל רכב, למדתי דבר חדש, ועד היום אני לומד, ולפעמים אפילו בשוק כמה בנאדם יכול להזניח את האוטו ולחיות לו באמונה שלמה שהרכב שלו מטופל כמודל 2006 שזה עתה הונח בחניית הנמל.

(ולראייה: בחור חביב, אשר מוכר פיג'ו 106 יד ראשונה שנת 93, שננהגה בידי אשתו במשך השנים, נמכרת בתור "בובה", הממצאים העולים מסיבוב קצר בשכונת מגוריו: אגזוז על סף מוות קליני, קלאצ' שנפח את נשמתו מזמן כבר, ואוטו שמוציא באקפיירים, את הבאקפאיירים שייכתי לחוטי הצתה והמצתים. הבנאדם, לא מוכן לזוז מהמחירון, האוטו נשאר אצלו, לאחר כמה ימים, אותה 106 פורסמה שוב למכירה, הפעם ע"י סוחר שרכש את הרכב, החליף דוד, החליף כבל קלאצ', החליף חוטי הצתה, והאוטו פשוט שונה. כל מה שהוא עשה, גם אני יכול לעשות, אבל אני לא רוכש מכוניות מאנשים שהם "איטונג")

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יפה יפה אור

אז אור אני אולי יחדש לך עומדת לי מיתחת לבית גם פז'ו 406 1.8 ל' אוטו חמוד

וגם פורד קונקט חדשה לא פחות מהפז'ו שנת 2005 הפז'ו 2001 אבל לא לא לא לא רוצה לגעת לא באוטו של אבא ולא באוטו של אמא ואין להם שום היתנגדות

אני רוצה משהו שהוא שייך רק לי בלי שותפים.

הרנו אחרי מנוע מנוע חדש . יש קבלות האוטו נוסע מצויין ממש מצויין אבל ממש הרנו ממש מספקת אין מה לעשות יש קשיים בדרך ניסתדר איתם ככה או ככה זו אל כזו השקעה אז קרה שיש בעיה נו אז, אז זורקים הכל לפח???

לא ממש לא הפתרון הכי טוב הוא להרים את הידיים ולזרוק הכל וללכת .

אבל זה לא אני ,אם אני מתחיל משהו אני מסיים ולקחתי על עצמי לעשות מהרנו הזאת משהו נורמאלי ואני הולך על זה עד הסוף או עד שאבא יחליט להביא לי משהו אחר אבל נכון לעכשיו הרנו תתוקן!

אז אור זה היה רק כדי להרגיע אותך בעניין ה "גרוטאה" שלי ושתדע לידע כללי שיש לי עוד שני אפשריות שיושבות לי מיתחת לחלון.

• תוכן חדש...