Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם האויב המושבע!

ביתי הקודם היה דו משפחתי תחתון/עליון. לפני שקניתי אותו, בעבר, היו בזמנו גרים 2 אחים למעלה ולמטה.

לפני המכירה הם עשו העברת שטחים בטאבו, כך שלכן שנשאר לגור למטה הוצמדה כל הגינה ולשכן שלמעלה מוצמד כל הגג, לאחר ההעברה הבית העליון נמכר.

למרות ש100% מהגג היה מוצמד לדירה שלי, הובהר לי ע"י העו"ד שלי שאני מחוייב לאפשר לשכן למטה להניח דודים על הגג שלי!

במקרה שלי בניתי על הגג עם אישורים 2 חדרים + מקלחת/שירותים עם עלייה אליהם מתוך הבית,

כך שלא הפריע לי לשים את הדוד והקולטים שלי ושלו על הגג של הגג שבניתי.

הייתי קודם כל ולפני הכל פונה לעו"ד מתמחה בנדלן ומתייעץ איתו

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לוקוס - האם קבלת הסבר לגבי חובת האפשרות להתקנת דוד שמש - האם מדובר בחוק או בתקנון של הבניין? יתכן מאד שמי שרשם את הגג על שם הדירה העליונה דאג להכניס סעיף שמחייב את בעל הדירה לאפשר את התקנת הדוד. אני זוכר סעיף כזה בחוזה הקניה שעליו חתמו הורי ב-1968 (בהבדל שאז היה מדובר באנטנה לטלויזיה ולרדיו, לא בדוד) - כאשר הם רכשו דירה תחתונה בדו"מש כאשר הגג הוצמד לדירה העליונה.

ושאלה נוספת - חובה לאפשר התקנת דוד היא דבר אחד, אבל ביצוע העבודה בלי תאום עם בעל השטח היא עניין אחר לגמרי.

אני חוזר על מה שכתבתי הבוקר, וגם רבים מהחברים כאן כתבו: פניה דחופה ליעוץ משפטי על ידי עורך דין המתמחה בנדל"ן, עם כל המסמכים הדרושים (חוזה רכישה, מסמכי טאבו, תקנון הבית המשותף וכו'). למשה עורך הדין כו להוציא את כל המידע מהטאבו, זו רק שאלה של זמן וכסף (ברוב הרשויות אפשר לעשות זאת דרך האינטרנט).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספיראל

זה היה בית פרטי, אין תקנון

אני קצת הטעתי...

זה היה תנאי שהוועדה לתכנון ובניה הציבה כחלק מאישורי הבניה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לוקוס - דו משפחתי הוא בית משותף לפי הגדרה. אם לא נקבע לו תקנון הרי שתקף "התקנון המצוי" המצורף לחוק בתים משותפים.

צריך לבדוק מה נרשם בטאבו בעת חלוקת השטחים המשותפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...