Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפנייה הראשונית השכן פנה למתקין - שיסדר את המצב.

המתקין מצידו טען שאין לו מקום אחר להתקנת הקולטים.

וכרגע זאת תשובה השכן - אין מקום אלטרנטיבי להתקנת הקולטים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיום לא היה על אלימות. אלא "מנהלתי".

אני לא יודע האם השכן ידע מלכתחילה שהקולט יותקן בצורה הזאת, כמה הוא עודכן לפני ואחרי ההתקנה ומה אמר למתקין שבא לשוחח איתי אחרי שהודעתי לשכן כבר ביום שבוצעה ההתקנה שיש כאן בעיה.

לאחר שהמתקין היה שוחחתי שוב עם השכן והתשובות של שניהם היו זהות, אז אני מניח שיש איזו רמת תיאום/הבנה ביניהם.

פורסם

אוקי.

לך לעו"ד, קבל ייעוץ פרטני, ופעל by the book.

אם השכן יאיים עליך, לפחות בת"א, על קריאה על איום מגיע שוטר קהילתי (לא הבנתי מה בדיוק האיום, יהיה טוב אם תפרט את השתלשלות העניינים).

כשהשכן יבוא להתחנן, תגיע איתו להסכם כספי שמקובל על הצדדים, וצא עם רווח.

נ.ב. אישית, אם יש לי חתיכת גג שאין לי בא שימוש ומישהו צריך אותה, מה איכפת לי שיתקין מה שהוא רוצה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באם הקולטים לא מפריעים לך אז לא הייתי נכנס לויכוח עם השכן. נניח ותערב עורך דין ותנצח אז הרווחת כמה שקלים ובנוסף הרווחת שכן "אוייב" שגר צמוד אליך וכנראה שימרר לך את החיים מעתה ואלך.

מה שכן, הייתי מחתים אותו לתקן כל נזק עתידי באם יגרם מהקולטים שהתקין כגון נזילות וכו'

פורסם

ממה שאני מבין מדובר על קולט שנמצא על גג הרעפים מבחוץ. אני הייתי מנסה להגיע עם השכן להסכם של חוזה שכירות לחלק הגג שבסיומו אם לא תגיעו לעמק השווה על חידושו הוא מתחייב לפנות את הקולט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה חברים. אני לא מעוניין בקולטים על הגג שלי מכמה סיבות. רובן מאוד לא אנוכיות. אז כל האפשרויות של הכשרת השרץ גם הן פחות רלוונטיות למקרה.

בגדול הכי הרבה רציתי לדעת האם חוקית אני יכול להזיז את הקולטים. או שיש עם זה בעיה.

פורסם

פתרון אלטרנטיבי: שלח לו דרישה לתשלום דמי שכירות עבור השטח, אולי זה יגרום לו לחפש את הפתרון במקום להשאיר לך לרדוף אחריו.

פורסם

נ.ב. אישית, אם יש לי חתיכת גג שאין לי בא שימוש ומישהו צריך אותה, מה איכפת לי שיתקין מה שהוא רוצה?

כי אתה לוקח סיכון שכאשר כן תצטרך אותה לאחר 5-6 שנים לצורך הדוגמא, שופט יפסוק שעצם הסכמתך יצרה נוהג מקובל לאורך תקופה לא מבוטלת, ולא ניתן לשנותו אלא אם תספק סיבה מספיק טובה. משם הדרך לכדור שלג משפטי קצרה מאוד, ובינתיים אתה תקוע עם דוד על הגג.

פורסם
תודה חברים. אני לא מעוניין בקולטים על הגג שלי מכמה סיבות. רובן מאוד לא אנוכיות. אז כל האפשרויות של הכשרת השרץ גם הן פחות רלוונטיות למקרה.

בגדול הכי הרבה רציתי לדעת האם חוקית אני יכול להזיז את הקולטים. או שיש עם זה בעיה.

יש עם זה בעיה כי זה מהלך חד צדדי שלך.

המעשה החד צדדי שהשכן עשה הוא גם לא חוקי.

אבל הדרך החוקית היחידה לטפל ב"מפגע" נרשמה לך כבר למעלה:

דרך המלך היא להגיש תביעה לצו עשה דרך המפקח על הבתים המשותפים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתחיל עם פניה לעורך דין כבר היום - כדי שיהיה לך תעוד על פעולה מהירה, כדי שלא ייוצר מצב כפי שציין עידן. כיוון שכל מילה שתאמר, ובודאי כל מילה שתכתב, עשויה לשמש כנגדך בהליכים עתידיים עדיף לשכור שירותי בעל מקצוע.

אני בהחלט מבין מדוע נקמיצ'י רוצה לפמנות את הקולטים - קודם כל, זו פלישה לשטח שלו שעלולה להפריע לו לעשות שימוש בשטח בעתיד (אם, למשל, תהיה אפשרות להגדיל את הדירה). כמוכן הקולטים יכולים לגרום לו נזק - אם המתקין פגע בעעפים הוא עלול לסבול מרטיבות בדירה בחורף הקרוב, עם נזקים גדולים. ודרך אגב - גם את זה צריך להבהיר לשכן: הוא אחראי לנזקים כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נקמיצ'י,

בניגוד לעצות איימיש שנתנו לך כאן, אתה חייב לפנות את הקולטים מהגג שלך.

אם לא תעשה כן, אתה לכאורה מוותר על זכויותיך על הגג. השכן ימכור את הדירה שלו למישהו אחר, אתה תבקש להשתמש בגג והשכן שרכש את הדירה יסרב לפנות את הקולטים, ועוד אלף ואחד תרחישים 'רעים' שהבעיה איתם היא חוסר המעשה כרגע.

מה ששלך שלך. אתה לא גננת שלו, ולא גר בקיבוץ שחולק איתו את הרכוש שלך.

פנה מייד לעו"ד ופעל לסילוק המפגע.

יחסי שכנות - יחסי שכנות זה דו צדדי. שכן שמשתלט על שטח לא לו - הוא לא שכן טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כאמור:

1. המצאת תיעוד מלא שהגג הוא אכן שטחך הפרטי.

2. פניה לשכן ע"י מכתב ענייני מעו"ד ובו דרישה להשבת המצב לקדמותו תוך X סביר של ימים, ולא תחזיר אתה את המצב לקדמותו על חשבון השכן ומבלי אחריות כלשהי לציוד המפורק.

3. המתן לתגובה ופעל לפיה.

יש חשיבות לפעולה מהירה כדי לא לתת לשכן טענת "הסכמה בשתיקה".

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אופציות נוספות

לפנות למתקין נוסף של דודים ולשמוע את דעתו לגבי הזזת הדוד, אם יגיד שאפשרי תדבר עם השכן באותו הרגע תגיד לו שאתה מזיז לו את הדוד והעלות X כסף והוא צריך לצאת בהוצאות עבור העברה.

ולשלוח לשכן הודעה שהכל יהיה כתוב מבקש להכין את הסכום לשלם למתקין שביצע את העברה.

אופציה נוספת - להזמין בדק בית/חברה לבדוק אם הדוד שמותקן יכול לגרום לנזק עתידי אם לדוגמא יכול לעשות חור ולגרום לרטיבות תציג לו את הדוח ותן לו לחתום בכל מקרה של נזק בביתך הוא יצטרך לשלם בהוצאות שנגרם מהדוד שלו

אופציה נוספת - אם אין לך קולטים תגיד לשכן שאתה רוצה להתקין קולטים ואין לך מקום אחר כי תפסת לי את המקום או כל אופציה אחרת לשימוש הגג שלך

תודה

אם תיגע בדוד שלו ותגרום נזק או פגיעה בדוד יגיעו אליך בטענות, אם הדוד לא יחמם יטענו בגלל שהזזת אותו אתה גרמת נזק.

פעל בחוכמה לפני שתגרום נזק וכאב ראש יותר גדול

טל.

• תוכן חדש...