Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו ו? בדיוק כמו שטויוטה נכנסו עכשיו למוניות גם כלמוביל יכולות להכנס, בנוסף למרצדס, עם יונדאי

קיה מוכרים דיזל בגלל שוק המוניות שנכנסו אליו עוד מימי סמל"ת.

שאלה לכלמוביל, יש כוונה לייבא גם את הדור החדש של הולוסטר?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישראלים אוהבים WAZE.

ופה זה מסתיים :)

ישראלים לא מכירים משהו אחר חוץ מ Waze.

אישית, מאז שהכרתי את Apple maps בעל כורחי (הדרך היחידה לנווט ב Apple carplay), כבר לא משתמש בWaze.

להגיד לך שהניווט מושלם עכשיו? לא. גם גם עם Waze הוא לא מושלם.

הנקודה היא של Waze בהחלט יש אלטרנטיבות.

פורסם

ברוכים הבאים, צעד מבורך.

בנוגע לטרייד אין שלכם, חיפשתי ספייס סטאר שנתון 2014 ופניתי אליכם ובאמת מצאו 2-3 רכבים במלאי עם קילומטרג לא קטן יחסית לשנתון והמחיר שביקשתם היה קרוב מאוד למחירון ושבשוק היד 2 אותו רכב עם אותם נתונים קילומטרג ויד נמכר ב15-20% פחות.

המחיר הזול ביותר שהוצע לי מכם היה 39,000 על ספייס סטאר 2014 קילומטרג 100,000+. בשוק היד 2 הצלחתי לרכוש ב32,500 אותו רכב עם אותו השנתון עם 34,000 קילומטרג. בסופו של דבר הצרכן מחפש את המחיר הטוב ביותר ובטח בשוק היד 2 לכן אם אתם רוצים באמת למכור יותר ועם כמה שהשירות חשוב, אחריות וכל נושא אחר המחיר זה הדבר הראשון שיתפוס את צומת לב של הקונים אליכם.

פורסם

אתה לא מצפה מהם לעבוד בחינם.

יש עלויות לטרייד אין כולל השבחה ואחריות.

יש כאלו שאוהבים לקנות ממוסד מסודר ואז עם גם נהנים מההגנות המשפטיות.

לא מחפש נוחות וביטחון תקנה בזול איפה שבה לך.

ולעניין ההצטרפות.

ברוכים הבאים.

בשנת 94 הייתי הבעלים הגאה של קולט ידנית ששרדה ארבע שנים עם אפס תקלות ונגנבה.

רכב שלימד אותי מה זאת אמינות יפנית.

דלק וטיפולים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ישראלים אוהבים WAZE.

ופה זה מסתיים :)

במערכת ההפעלה החדשה IOS12 - אפל carplay תתמוך גם בניווט חיצוני כמו waze.

אז הבעיה הזו נפתרה ליבואנים רבים ...

פורסם

לא נעלמו, פשוט לא יושבים בכוננות פורום 24/7...

אני בטוח שיתנו מענה לכל השאלות.

פורסם

הם נותנים כעת שירות ללקוחות שנמצאים במרכז השירות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
מתי הטוסון יגיע עם אבזור בטיחות מלא כמו הקונה I30 איוניק וכו'? סתם חור מביך בקטלוג המוצרים שלכם.

(ובבקשה לא את התירוץ הדבילי של הגריל, אנחנו יודעים להכנס לאתרי יונדאי בחול ולראות שאין הבדל והמערכות קיימות).

בנובמבר צריך להגיע מתיחת פנים לטוסון

ושם יהיו את המערכות הבטיחות החסרות.

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

שלום לכולם,

שמחים מאוד לראות את השאלות וההתעניינות, מקווים לענות ככל שניתן לשאלות:

אתם גם עוזרים בתמיכה טכנית, או רק ברכבים חדשים (מכירות וטרייד אין)?

נשמח לסייע גם בנושאים טכניים, מול הגורמים המקצועיים בחברה.

שלום לקבוצת כלמוביל וברוכים הבאים.

יש לי שאלה טכנית לגבי מערכות הניווט המקוריות שהתחלתם לאחרונה להביא ברכבים החדשים, כדוגמת ה i30, קונה, סונטה ועוד.

המערכת נהדרת והניווט המקורי מוצג גם בלוח המכוונים, הבעיה היא שהרכב מגיע עם מפות של אירופה בלבד.

האם נציגי כלמוביל פנו אליהם ודרשו את תוספת המפות?

במערכת הקונקטד קאר המצויינת שנמצאת בדגמים השונים, משולבת מערכת ווייז באופן מובנה, זאת על פי דרישות שהגיעו מהקהל. בשלב זה אין כוונה לפתוח ניווט אחר. אם יש בקשה נקודתית כזו או אחרת וניתן יהיה לסייע, נשמח לבחון.

ברוכים הבאים, יש לנו פה כמה חסידי יונדאי אדוקים. אז אני שאלה:

למה כלמוביל לא מייבאים דגמים ידניים\דיזל ואפילו שילוב של דיזל ידני, ברכבים שמקבילים אצל טלקאר ודווקא כן מצליחים דוגמת פורטה דיזל, סיד דיזל ידני, ואופטימה דיזל

כלומר, באופן ספציפי, למה לא משווקות פה (ונמכרו ממש יחידות בודדות במשך העשור האחרון) : אלנטרה דיזל, I30 דיזל ידנית, וסונטה דיזל? ממה שידוע לי, נמכרו כמה יחידות I40 דיזליות, למה ששוק המוניות או רכבי עבודה לא יהיו לקוחות טובים עבור דגמים אלו?

שוק המוניות הוא שוק מורכב מאוד ואנחנו פעילים בו באופן דומיננטי עם מותג מרצדס.

לגבי שיווק דגמים עם מנועי דיזל ותיבת הילוכים ידנית, מדובר בשתי נישות שיווקיות - לא הרבה מבקשים תיבות הילוכים ידניות, לא הרבה מבקשים מנועי דיזל. השילוב של שתי הדרישות מביא לכמות מצומצמת מאוד של מכוניות שניתן למכור, ולא בטוח שמצדיק את המאמץ בייבוא, תקינה, ועמידה בכל דרישות הרגולציה השונות.

אנחנו סבורים שהעתיד והגישה הנכונה לחלופה למנועי בנזין היא מהכיוון ההיברידי, והנסיון שלנו עם דגמי האאוטלנדר PHEV וכמובן האיוניק המבוקשת מוכיח שזו גם הדרישה שמגיעה מציבור הלקוחות.

ברוכים הבאים.

התזמון מושלם כי בדיוק יש לי שאלה.

את המיצובישי לנסר שלי רכשתי מכלמוביל טרייד. במעמד הרכישה קיבלתי שובר לטיפול ראשון חינם (שלא מכסה את כל עלות הטיפול). לאחר הטיפול שאלתי מה עלות הטיפולים, ונאמר לי שטיפול קטן עולה כ-750 ש"ח וגדול כ-1370 ש"ח. למה טיפול למיצובישי לנסר יקר כל כך?

נשמח אם תשאיר לנו פרטי יצירת קשר ונבחן איתך היכן קיבלת את ההצעה ומה היא הכילה.

שאלה לכלמוביל, יש כוונה לייבא גם את הדור החדש של הולוסטר?

הנושא ייבחן בעתיד. אפשר להשאיר פרטים ובמידה ויהיה רלוונטי נשמח ליצור קשר.

מתי מתחיל השיווק של הi30 cw??

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בשלב זה הדגם הספציפי טרם הוקצה לשוק הישראלי. כאשר יהיה רלוונטי כמובן שנבחן בחיוב. אם אתה מתעניין ניתן לשלוח לנו פרטים וברגע שיהיה ניצור קשר.

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

כשביקרתי במורשה יונדאי מלפני שבועיים חנתה שם איוניק חשמלית (לא הייבריד ולא PHEV, חשמלית מלאה), ככל הנראה לצרכי תקינה/הדגמה.

פורסם
מערכת היברדי זה רכב בעל 2 מערכות שונות שכתוצאה מכך מייקר את העלות הרכב.

האם יהיה צפי כלשהו לרכב חשמלי מותג היונדאי?

בקרוב מאוד תיהיה ioniq חשמלית + KONA חשמלית

as i walk through the valley of the shadow of death

• תוכן חדש...