Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה קבוצת לובינסקי ארגנה ביום שישי מפגש בו סיפר מנהל מותג סיטרואן על תוכניות החברה לעתיד וניתנה הזדמנות לנהוג ברכבי סיטרואן.

מציע לכם לערוך אירוע דומה בו אשמח להשתתף.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב,

תודה על קבלת הפנים הנעימה.

לגבי ה I30N אנחנו בודקים, ומאוד מתעניינים בדגם. אם יש כאן גולשים שמתעניינים נשמח אם תעבירו לנו בהודעה פרטית את השמות, ונשמח לפנות ישירות במידה והייבוא ייצא לפועל.

לגבי מלאים של איוניק - מדובר ברכב עם ביקוש גדול מאוד, וכל הזמן יש משלוחים שמגיעים. ממש עכשיו הגיע משלוח נוסף. אם מישהו רוצה צבע ספציפי שלא קיים במלאי - הוא מוזמן לפנות אלינו ונטפל בשמחה.

להשתמע,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

גם ככה המערכת שכאן נחשבת "מקורית של היצרן" היא למעשה טכנולוגיות של מובילאיי. המערכת מותקנת ברכב אצל יצרניות הרכב במפעל הייצור, ועקב כך יכולה להתערב בצורה אוטומטית בבלימת הרכב ותיקון סטייה מנתיב במידת הצורך.

פורסם

אתם גם עוזרים בתמיכה טכנית, או רק ברכבים חדשים (מכירות וטרייד אין)?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

שלום לקבוצת כלמוביל וברוכים הבאים.

יש לי שאלה טכנית לגבי מערכות הניווט המקוריות שהתחלתם לאחרונה להביא ברכבים החדשים, כדוגמת ה i30, קונה, סונטה ועוד.

המערכת נהדרת והניווט המקורי מוצג גם בלוח המכוונים, הבעיה היא שהרכב מגיע עם מפות של אירופה בלבד.

חפרתי קצת בנושא וגיליתי שמערכת הניווט והמפות הן של חברת MNsoft שבבעלות יונדאי העולמית. החברה מציעה את מפות רוב העולם ובמזרח התיכון מציעה את ערב הסעודית, איראן, איחוד האמירויות, לבנון, ירדן, כווית, מצרים, מרוקו, אלג'יר וטוניסיה, אבל לא את ישראל.

המצב ברוב המדינות הנ"ל מבחינת זמינות מיפוי הוא גרוע בהרבה מישראל ואין לי ספק שאם יונדאי ירצו לא יהיה להם שום קושי לקנות מפות ממקור קיים ולתרגם אותם לפורמט של המערכת שלהם.

האם נציגי כלמוביל פנו אליהם ודרשו את תוספת המפות?

פורסם

ברוכים הבאים, יש לנו פה כמה חסידי יונדאי אדוקים. אז אני שאלה:

למה כלמוביל לא מייבאים דגמים ידניים\דיזל ואפילו שילוב של דיזל ידני, ברכבים שמקבילים אצל טלקאר ודווקא כן מצליחים דוגמת פורטה דיזל, סיד דיזל ידני, ואופטימה דיזל

כלומר, באופן ספציפי, למה לא משווקות פה (ונמכרו ממש יחידות בודדות במשך העשור האחרון) : אלנטרה דיזל, I30 דיזל ידנית, וסונטה דיזל? ממה שידוע לי, נמכרו כמה יחידות I40 דיזליות, למה ששוק המוניות או רכבי עבודה לא יהיו לקוחות טובים עבור דגמים אלו?

פורסם

ברוכים הבאים.

התזמון מושלם כי בדיוק יש לי שאלה.

את המיצובישי לנסר שלי רכשתי מכלמוביל טרייד. במעמד הרכישה קיבלתי שובר לטיפול ראשון חינם (שלא מכסה את כל עלות הטיפול). לאחר הטיפול שאלתי מה עלות הטיפולים, ונאמר לי שטיפול קטן עולה כ-750 ש"ח וגדול כ-1370 ש"ח. למה טיפול למיצובישי לנסר יקר כל כך?

פורסם
זה לא יהיה, בגלל זה שמו את ה- WAZE.

לא רואה סיבה שלא.

לא נראה לי שבלבנון מוכרים יותר יונדאי חדשות מאצלינו - לכן הכדאיות ברורה.

לא נראה לי שאם google יכולים להתחמק מסוגיות של רגישות פוליטית, יונדאי לא יכולים גם כן.

קשיים טכניים, כפי שכתבתי, אני לא רואה.

פורסם
לא רואה סיבה שלא.

לא נראה לי שבלבנון מוכרים יותר יונדאי חדשות מאצלינו - לכן הכדאיות ברורה.

לא נראה לי שאם google יכולים להתחמק מסוגיות של רגישות פוליטית, יונדאי לא יכולים גם כן.

קשיים טכניים, כפי שכתבתי, אני לא רואה.

נכון אבל בלבנון אין כמעט שימוש בוויז

וגם בלבנון, אין את המערכת של כלמוביל קונקטד קאר.

למרות שגם אם היה את המערכת שאתה מדבר עליה מבחינת הניווט, מתוך 100 איש

אולי 2 ישתמשו בזה.

אולי בעתיד יהיה, אבל לפי דעתי אנחנו אחוז קטן

אז לא.

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם
נכון אבל בלבנון אין כמעט שימוש בוויז

וגם בלבנון, אין את המערכת של כלמוביל קונקטד קאר.

למרות שגם אם היה את המערכת שאתה מדבר עליה מבחינת הניווט, מתוך 100 איש

אולי 2 ישתמשו בזה.

אולי בעתיד יהיה, אבל לפי דעתי אנחנו אחוז קטן

אז לא.

חייב לא להסכים איתך.

הרגלי השימוש והצריכה של הצרכנים הישראלים השתנו מאוד בשנים האחרונות.

בעבר אמרו שלנטפליקס או שירותים אחרים בתשלום אין כאן שום סיכוי כי אצל הצרכן הישראלי הפיראטיות שולטת ואין שום כבוד לזכויות יוצרים, לכן גם בשביל לחסוך 5 ש"ח יורידו הכל פיראטי.

הגיעו נטפליקס, ואחריהם ספוטיפיי והוכיחו שאם נותנים שירות טוב ואיכותי במחיר סביר - הצרכנים מוכנים לשלם.

המערכת של הקונקטד מהדור החדש (זאת שכוללת תוספת חומרה של GM על ממשק Android Auto) היא גרועה, לא עובדת טוב ומרגישה כמו טלאי.

אם כלמוביל יציעו ללקוחות שלהם מערכת ניווט מקורית שעובדת טוב וחלק כמו שרק מערכת ניווט מקורית יכולה, הלקוחות יהיו מוכנים לשלם על זה.

ובטווח הארוך זה ישתלם לכולם - לצרכן, ליבואן וליצרן.

פורסם (נערך)
ברוכים הבאים, יש לנו פה כמה חסידי יונדאי אדוקים. אז אני שאלה:

למה כלמוביל לא מייבאים דגמים ידניים\דיזל ואפילו שילוב של דיזל ידני, ברכבים שמקבילים אצל טלקאר ודווקא כן מצליחים דוגמת פורטה דיזל, סיד דיזל ידני, ואופטימה דיזל

כלומר, באופן ספציפי, למה לא משווקות פה (ונמכרו ממש יחידות בודדות במשך העשור האחרון) : אלנטרה דיזל, I30 דיזל ידנית, וסונטה דיזל? ממה שידוע לי, נמכרו כמה יחידות I40 דיזליות, למה ששוק המוניות או רכבי עבודה לא יהיו לקוחות טובים עבור דגמים אלו?

קיה מוכרים דיזל בגלל שוק המוניות שנכנסו אליו עוד מימי סמל"ת.

שאלה לכלמוביל, יש כוונה לייבא גם את הדור החדש של הולוסטר?

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מתי מתחיל השיווק של הi30 cw??

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
חייב לא להסכים איתך.

הרגלי השימוש והצריכה של הצרכנים הישראלים השתנו מאוד בשנים האחרונות.

בעבר אמרו שלנטפליקס או שירותים אחרים בתשלום אין כאן שום סיכוי כי אצל הצרכן הישראלי הפיראטיות שולטת ואין שום כבוד לזכויות יוצרים, לכן גם בשביל לחסוך 5 ש"ח יורידו הכל פיראטי.

הגיעו נטפליקס, ואחריהם ספוטיפיי והוכיחו שאם נותנים שירות טוב ואיכותי במחיר סביר - הצרכנים מוכנים לשלם.

המערכת של הקונקטד מהדור החדש (זאת שכוללת תוספת חומרה של GM על ממשק Android Auto) היא גרועה, לא עובדת טוב ומרגישה כמו טלאי.

אם כלמוביל יציעו ללקוחות שלהם מערכת ניווט מקורית שעובדת טוב וחלק כמו שרק מערכת ניווט מקורית יכולה, הלקוחות יהיו מוכנים לשלם על זה.

ובטווח הארוך זה ישתלם לכולם - לצרכן, ליבואן וליצרן.

ישראלים אוהבים WAZE.

ופה זה מסתיים :)

as i walk through the valley of the shadow of death

• תוכן חדש...