Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נתבקשתי על ידי חבר לעזור בבחירת רכב ליסינג הבא, מכיוון שרוב המומחיות שלי מסתכמת בטנדרונים צרפתיים ומכוניות משומשות מהעשורים הקודמים אני מעתיק לפה את ההודעה.

תודה מראש על העזרה.

---------

היי,

להלן תכונות נדרשות לרכב ליסינג, פחות או יותר לפי סדר העדפות:

מערכת GPS עם WAZE נוחה (מסך גדול ונוח, לפחות כמו ב-i35 שיש לי היום) - חובה ביותר. אינטרנט מובנה/כלול/חינם - נחמד, אבל לא חובה (ניתן לשתף מטלפון הנייד).

מערכות רדיו / טלפון (bluetooth) נוחות - חובה. ובעדיפות עם כמה שיותר שליטה מההגה.

מוביליי (או מקביליו) - חובה.

חיישני חניה אחוריים + מצלמת רוורס - חובה.

קרוסאובר - בעדיפות גבוהה ביותר (כי הגיע הזמן להתקדם).

מערכות בטיחות נוספות (שאין לי היום, והגיע הזמן להתקדם) - בעדיפות: שמירת מרחק עם בלימה אוטומטית, היגוי אקטיבי בעת סטייה מנתיב, זיהוי תמרורים, התרעה על רכב בשטח מת.

לא הייתי רוצה לוותר על דברים נוספים שיש לי היום ב-i35: בקרת שיוט, גג/גגון נפתח, פתחי מיזוג אוויר מאחור, מראות צד מתקפלות חשמלית, תא מטען בגודל סביר (היום יש יחסית גדול, אפשר לקחת קצת יותר קטן, אבל לא קטן במיוחד).

היברידי - בעדיפות (אך לא חובה, פשוט יכול לחסוך בעלויות דלק ושווי מס).

תודה!

---------

פורסם

בחודש האחרון מי שקיבל אצלינו טיוטה קורולה קיבל כמעט עם כל מה שרשמת

מערכת GPS עם WAZE נוחה (מסך גדול ונוח, לפחות כמו ב-i35 שיש לי היום) - חובה ביותר. אינטרנט מובנה/כלול/חינם - נחמד, אבל לא חובה (ניתן לשתף מטלפון הנייד). יש מסך 7" עם וויז וסים ל 3 שנים

מערכות רדיו / טלפון (bluetooth) נוחות - חובה. ובעדיפות עם כמה שיותר שליטה מההגה.

מוביליי (או מקביליו) - חובה. בלימה אוטונומית

חיישני חניה אחוריים + מצלמת רוורס - חובה. יש

מערכות בטיחות נוספות (שאין לי היום, והגיע הזמן להתקדם) - בעדיפות: שמירת מרחק עם בלימה אוטומטית,

לא הייתי רוצה לוותר על דברים נוספים שיש לי היום ב-i35: בקרת שיוט, , מראות צד מתקפלות חשמלית, תא מטען בגודל סביר (היום יש יחסית גדול, אפשר לקחת קצת יותר קטן, אבל לא קטן במיוחד).

בנוסף 3 החלונות האחוריים מושחרים

פורסם

ספורטאז' 1600 אורבן טופ.

הכל, חוץ מנושא הדלק...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בקורולה SUN אין פתחי מיזוג לשורה השנייה, אין חלון גג וצריך לבדוק האם מושב הנהג נוח למשתמש (לי הוא מאוד לא נוח, בשונה מהמושב בוורסו ). וכמובן, זה לא קרוסאובר ולא היברידי.

"קרוסואובר" היברידי עם מערכות בטיחות אקטיביות זה קודם כל קיה נירו. אבל אין אותה הרבה בליסינג (איוניק הציף את כל חברת הליסינג).

טויוטה CHR צפופה ועם חלונות אחוריים שלא באמת חלונות. בגאז' יחסית קטן.

ברירת המחדל בליסינג למי שרוצה קרוסאובר זה ספורטאג' \טוסון\אאוטלנדר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בקורולה SUN אין פתחי מיזוג לשורה השנייה, אין חלון גג וצריך לבדוק האם מושב הנהג נוח למשתמש (לי הוא מאוד לא נוח, בשונה מהמושב בוורסו ). וכמובן, זה לא קרוסאובר ולא היברידי.

"קרוסואובר" היברידי עם מערכות בטיחות אקטיביות זה קודם כל קיה נירו. אבל אין אותה הרבה בליסינג (איוניק הציף את כל חברת הליסינג).

טויוטה CHR צפופה ועם חלונות אחוריים שלא באמת חלונות. בגאז' יחסית קטן.

ברירת המחדל בליסינג למי שרוצה קרוסאובר זה ספורטאג' \טוסון\אאוטלנדר.

מחקתי כל מה שאין בתגובה שלי..

תקרא שוב

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

קראתי טוב , לא צריך לקחת אישית - לא התכוונתי לתקן אותך.

אני לא חושב שקורולה זה התקדמות אחרי I35.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקורולה והאלנטרה די דומות בחבילה שהן נותנות.

אולי כדאי לשאול האם הi30 החדשה תכנס להיצע בקרוב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

גם יונדאי איוניק תתאים, והא ישאר עם מערכת מולטימדיה מאד דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבחור ביקש "קרוסאובר".

למה להציע קורולה/איוניק/i30?

נירו - אם חשוב לך יותר נושא הדלק. בקרת שיוט אדפטיבית.

ספורטאז' - תנוחת ישיבה גבוהה יותר, מרווחת מעט יותר, מפנקת (עם גג פנוראמי ומולטימדיה גדולה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

אין קיה נירו במלאי, לא מתחייבים על מועד אספקה.

הוזמנה יונדאי איוניק בגירסה עם האיבזור הגבוה יותר. לא קרוסאובר אבל עונה על כל יתר הדרישות.

תודה לכל המגיבים.

• תוכן חדש...