Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מזייף- ורסו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים

בזמן התנעת הרכב וכן בזמן עמידה - המזגן מוציא אוויר חם

לאחר נסיעה של כ10 דקות מתחיל להוציא אוויר קר ומתחיל להיות נעים (על מצב 4..)

בבדיקה ב2 מקומות טענו שמצב הגז סביר והרכב די מקרר למרות שלא בצורה אופטימלית ואולי צריך להחליף איזשהו שסתום במדחס (אנערף) העניין הוא שהגעתי אליהם אחרי נסיעה ולכן הוא קירר...

כששאלתי אותם אם זה גם מסביר את הבעיה של האוויר החם בעמידה ובתחילה נסיעה זכיתי להתעלמות או לחילופין למבט מהסס..

התחושה שלי היא שככל שהנסיעה מהירה יותר , כך גם המזגן מקרר יותר. אבל זה נראה שהמזגניסטים לא כ"כ מבינים מה אני רוצה מהם.

יש למישהו רעיון איך אני ממשיך מכאן ?

או לחילופין המלצה על מזגניסט באיזור המרכז שמתמחה ברכבי טויטוה ובמקרה יודע גם לאבחן בעיות ?

תודה מראש!

פורסם

על כמה הסל"ד בעמידה?

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אצלי כשמתחיל נסיעה מוציא אויר חם ורק אחרי 4-5 דקות מתחיל לקרר.היה לי כמה פעמים נדירות שגם באמצע נסיעה פתאום דקה שתיים לא מקרר בכלל.הייתי במוסך רייכמן אמרו לי יש לך במזגן 7 מעלות,הוא מצויין,לוקח לו זמן עד שמקרר.אבל אני יודע בודאות שיש בעיה.תעדכן פותח שירשור זה איך הסתיים.

פורסם

3 אפשרויות.

1. חסר גז במזגן. בנסיעה ביניערונית הסלד גבוה ולכן המדחס מצליח לדחוס למרות החוסר. את האפשרות הזו כבר שללו לכאורה אצל אנשי המזגנים אצלם היית.

2. מאוורר מנוע לא תקין. ייתכן שהמאוור אכן פועל אבל רק בעוצמה הנמוכה. בנסיעה בינעירונית רוח עוברת דרך המעבה ולכן למרות המאוורר התקול יש קירור.

3. יש חוסר בנוזל קירור מנוע (בוורסו יש מחלה אופיינית של נזילה ממשאבת מים). המנוע עבודה בטמפרטורה גבוהה מידי ולכן המדחס מתנתק אוטומטית. בנסיעה מהירה סלד משאבת המים גבוה יותר ויש קירור מנוע טוב יותר.

א. בדוק את מפלס נוזל הקירור לשלילת אפשרות 3.

ב. הפעל את המזגן כשהרכב בניוטרל. לחץ על הגז והחזק את המנוע לדקה - שתיים על 3000 סלד בערך.

אם המזגן מצליח לקרר כשהרכב מוחזק על 3000 סלד - כנראה שהבעיה אכן במערכת המדחס/גז.

אם המזגן עדיין לא מקרר, כנראה שהבעיה במאוורר המנוע.

נסה ועדכן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
Guest עם אותה בעיה בורסו 16
פורסם

[email protected]

מי שיוכל לעדכן אותי איך הסתדרה לו הבעיה 

אןדה לו מאוד

0533328628

• תוכן חדש...