Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם מיועדים רק לווקס!??

אפשר לעשות איתם גם פוליש / קומפאונד, אבל זה הרבה פחות טוב ממכונה. הם טובים בעיקר לחומרים שלא דורשים הפעלת לחץ בזמן היישום, כמו ווקסים ואוטמים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השתמשת בזה כבר??...

ברור. חצי פורום משתמש בהם. או לפחות פעם... חד פעמיים (לפעמים אפילו הולכים 2 על ווקסוס אחד), עולים בהתאם, וזה לא שהמגוואייר שעולים 5 שח לאחד משמעותית טובים יותר... גם אותם די אפשר לזרוק לפח אחרי שימוש אחד. פדים רב פעמיים שמחזיקים מעמד טוב עולים 40-60 שח לאחד.

יניב- לא מכיר את השיטה של להוריד עם צמר גפן את הוקס אבל זה נשמע לי מאוד לא נכון. גם מבחינת הבאפינג וגם מבחינת עבודה קשה. מטליות מיקרופייבר לא נדחסות כמו צמר גפן ויש להן סיבים ארוכים שאוספים לתוכם את העודף חומר, בניגוד לצמר גפן שמורח

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
איזה למשל סוג פלסטלינה הכי ממולץ?.. מה ההבדל בניהם

אני ממליץ להשתמש בפלסטלינה מחברה מוכרת, יש שיאמרו שאלה מאיביי הם טובים, אני לא ניסיתי ולא מתכוון לנסות כרגע.

לחברות הגדולות - meguiars, chemical guys יש פלסטלינה במחירים נוחים מאוד, במיוחד אם קונים באמאזון.

גם יש להן פתרונות אחרים שחוסכים בזמן, למשל clay block של CG. אני משתמש בו, הוא מעיף את כל הלכלוך במהירות והוא מכסה שטח יחסית גדול לעומת הפלסטלינה הרגילה.

בנוסף, יש להן פלסטלינה בדרגות שונות, כדי להתאים לרכב חדש, ישן וכו'.

פורסם

BC3C43EE-9DD9-472E-B90F-F88F9CAB6332.jpgBC3C43EE-9DD9-472E-B90F-F88F9CAB6332.jpgBC3C43EE-9DD9-472E-B90F-F88F9CAB6332.jpgראיתי מלא סוגי פלסטלינה באוטוסטור..

איזה סוג פלסטלינה עם כפפה איך שהבנתי, שהיא טוובה?..

יש לי שמפו צהוב עם ווקס.. צריך להשתמש בו רק אחרי פלסטלינה?

פורסם
[ATTACH=CONFIG]502889[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]502889[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]502889[/ATTACH]ראיתי מלא סוגי פלסטלינה באוטוסטור..

איזה סוג פלסטלינה עם כפפה איך שהבנתי, שהיא טוובה?..

יש לי שמפו צהוב עם ווקס.. צריך להשתמש בו רק אחרי פלסטלינה?

לא השתמשתי בכפפה, שמעתי אבל שהיא טובה.

יש להשתמש בפלסטלינה רק אחרי שטיפה יסודית, כשהאוטו רטוב וגם אז עם ספריי דיטיילר או שמפו מהול במים בבקבוק שפריצר.

פורסם
לא השתמשתי בכפפה, שמעתי אבל שהיא טובה.

יש להשתמש בפלסטלינה רק אחרי שטיפה יסודית, כשהאוטו רטוב וגם אז עם ספריי דיטיילר או שמפו מהול במים בבקבוק שפריצר.

לגבי השמפו ווקס מה שמצורף בתמונה בצהוב, אפשר לשטוף איתו רגיל במים נכון ??

והאם באוטוסטור מוכרים כפפות פלסטלינה

פורסם
לגבי השמפו ווקס מה שמצורף בתמונה בצהוב, אפשר לשטוף איתו רגיל במים נכון ??

והאם באוטוסטור מוכרים כפפות פלסטלינה

אני משתמש בו, למה אתה מתכוון?

אחרי שדיללת אותו עם מים וניקית את האוטו, תשטוף אותו במים בלבד.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש המטלית של הקוראני הירוקה..

האם היא מיועדת לייבוש של המים מהרכב??

https://m.ebay.com/itm/5pcs-of-Microfiber-QD-Drying-Buffing-Detailing-Cleaning-Towel-from-Atop-Korea/322154724090

ויש את הצהובה שלא הבנתי מה אפשר לעשות איתה

https://m.ebay.com/itm/3pcs-Microfiber-Terry-Buffing-Detailing-Polishing-Towel-Cloth-atop-Korea/391908863909

פורסם

הצהובה מעולה לפיניש (מאוד אוהב אותן) כולל על רטוב עם QD. אבל אתה חייב מטלית ייעודית לניגוב ראשוני של הרכב בעל יכולת ספיחת מים גבוהה. (uber,Wooly,Cleansters וכד')

הירוקות מיועדות לניקוי כללי כי הן יחסית נחותות.

פורסם
הצהובה מעולה לפיניש (מאוד אוהב אותן) כולל על רטוב עם QD. אבל אתה חייב מטלית ייעודית לניגוב ראשוני של הרכב בעל יכולת ספיחת מים גבוהה. (uber,Wooly,Cleansters וכד')

הירוקות מיועדות לניקוי כללי כי הן יחסית נחותות.

יש לי של סונקס היא מייבשת מעולה, סופגת הכל!...

לגבי הפיניש למה אתה מתכוון בדיוק!!???

פורסם

כוונתי שבסיום השטיפה אתה רוצה לעשות באפינג לכן הצהובות מעולות למטרה זו.

כאן זה על ייבש ניתן לעשות על רכב מעט רטוב, רק חשוב להקפיד לרסס מעט על המטלית למניעת חיכוך.

[video=youtube_share;C3SudzPl__k]

קרא את הת'רד הנ"ל יש כאן מידע יקר מפז. (לא תבין? שאל שוב)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533960-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-QUICK-Detailer&highlight=BSD

פורסם
כוונתי שבסיום השטיפה אתה רוצה לעשות באפינג לכן הצהובות מעולות למטרה זו.

כאן זה על ייבש ניתן לעשות על רכב מעט רטוב, רק חשוב להקפיד לרסס מעט על המטלית למניעת חיכוך.

[video=youtube_share;C3SudzPl__k]

קרא את הת'רד הנ"ל יש כאן מידע יקר מפז. (לא תבין? שאל שוב)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533960-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-QUICK-Detailer&highlight=BSD

בסיום השטיפה אני מייבש עם המטלית של סונקס שמייבשת לי לגמרי את הרכב,, לאחר מכן אני ארסס על המטלית הצהוב מהחומר שהזכרת ועל הפח ואנגב?..

ושאלה נוספת אפשר ליישם ווקס על זה??

פורסם

לרסס מעל הרכב, ומעט על המטלית למינימום חיכוך עם הפח. אפשר על רכב מעט רטוב/ייבש

אני מעדיף רטוב כחלק מייבוש הרכב כי הוא עוזר לייבוש ולא משאיר סימני מים. מחזיק יפה חודש ויותר. (למרות שאני עושה את זה כל שבועיים לפעמים שבוע)

• תוכן חדש...