Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן נוט 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אחי מוכר ניסאן נוט 2015 עם 30 אלף ק'מ במחיר מחירון (56 אלף), הרכב עם מנוע 1.2 טורבו וגיר רציף,

מישהו מכיר את הרכב ויכול להמליץ? כרגע נייד עם יונדאי I20 מודל 2011 ומרוצים מאוד ומעוניינים בשדרוג לרכב מתקדם יותר,

אשמח להמלצות נוספות בתקציב עד 60 (רכבים עם 5 דלתות ולא סטיישן)

פורסם

אחי מכר לאחרונה דגם זה בדיוק עם 60000 ק"מ . לא היתה אף תקלה בזמן שהיה אצלו.

הבדיקה היתה מושלמת אבל הוא מכר מתחת למחירון כדי לסיים עם הסיפור מהר .

הוא חסכוני בדלק לעומת I20 .

פורסם

חסכוני יותר בדלק, מרווח וזריז יותר מיונדאי.

לא מובן לי, מדוע כל דגמי נוט לא זכו להצלחה בארץ, למרות היתרונות הרבים.

לשמע לי שהרכב המדובר במצב חדש ( 30 אלף קילומטרים זה כמו חדש ). אם הרכב עבר טיפולים לפי הזמן ולא לפי קילומטראז', לא היו תאונות, שמרו על הרכב מבחוץ ובפנים, מדובר בעסקה טובה.

רק תבקש לנסוע על הרכב ולהרגיש האם מושב הנהג נוח לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חסכוני יותר בדלק, מרווח וזריז יותר מיונדאי.

לא מובן לי, מדוע כל דגמי נוט לא זכו להצלחה בארץ, למרות היתרונות הרבים.

לשמע לי שהרכב המדובר במצב חדש ( 30 אלף קילומטרים זה כמו חדש ). אם הרכב עבר טיפולים לפי הזמן ולא לפי קילומטראז', לא היו תאונות, שמרו על הרכב מבחוץ ובפנים, מדובר בעסקה טובה.

רק תבקש לנסוע על הרכב ולהרגיש האם מושב הנהג נוח לך.

המושב רכב דומה לניסאן מיקרה?

פורסם

לא כמו במיקרה אבל גם לא כמו ברכבי רנו ( מגאן/ סניק ).

לכן צריך לבדוק את העניין - יכול להיות דיל ברייקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גילוי נאות - לי יש ניסאן נוט 2014 למכירה ביד2 כרגע.

מניסיון, לדעתי הרכב מאוד אמין ומומלץ - קניתי אותו לאשתי כרכב שני והיא נהנתה ממנו מאוד, והוא גם מאוד חסכוני. המנוע הוא של הניסאן מיקרה (ולכן הוא חסכוני, למרות שזה בא על חשבון ביצועים, למי שזה חשוב לו). מבחינת ישיבה - לי הוא היה מאוד נוח, ואני לא בטוח שיש קשר למיקרה (אם כי מעולם לא נסעתי על אחת כזו)

מה שכן - לגבי המחיר - להבנתי, לרכב הזה אין שוק טוב בארץ (באמת לא ברור לי למה), ולכן כל הרכבים הללו נמכרים מתחת למחירון הרשמי של לוי יצחק (שגם הוא יותר נמוך מהמחירון המונפץ של יד2). לכן, אם אתה מתכנן על למכור את הרכב בעתיד, קח בחשבון שאתה לא תקבל עליו מחירון באותה תקופת זמן.

בשורה התחתונה - הייתי ממליץ לך להוריד את המחיר בכמה אלפי שקלים. כי פשוט "ככה זה עם הרכב הזה". מה לעשות.

פורסם

גם אני קניתי לפני שנה ניסאן נוט 2013 1.6 מקרסו טריידאין וכשהראיתי רצינות הם הורידו מחיר מה"מחירון הרשמי" ונתנו הטבות נוספות :

- טיפול גדול ויישור קו על חשבונם , טסט וביטוח חובה.

רכב זה הוא אכן דוגמה טובה לרכב טוב ואמין ש"אין לו שוק".

קנה בזול , תהנה ומכור בבוא היום בזול

הרכב שלך הוא 1.2 טורבו או 1.6 ? 2014 היא שנת המעבר בדגם זה

פורסם

רק לדייק, זה אמנם 1.2 מוגדש, אבל עם מגדש על, לא מגדש טורבו, אם זה מעניין מישהו. (זה לא ה-1.2 טורבו שיש בקליאו ובמגאן, המנוע בנוט קצת חלש יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בדיוק מה שהבחור מעלי אמר - זה המנוע 1.2 של המייקרה. זה לא רכב לאנשים שמחפשים ביצועים ולהאיץ ראשון מרמזורים :)

• תוכן חדש...