Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי למטרה להגיע לפארקים, אז אין סיבה לחתוך את וגאס. החלטתי במקום זאת לחתוך את LA כיוון שהיא "מבזבזת" הכי הרבה זמן - בין אם בנסיעה אליה או ממנה, או בנסיעה בתוכה. מרבית האנשים איתם התייעצתי גם טוענים שהיא פחות מעניינת מהיעדים האחרים.

בנוסף, אני מבין שהדרך לאורך החוף מ-LA ל-SF חסומה בנקודה מסוימת עוד משנה שעברה בגלל מפולת, ושכדי לנסוע צפונה צריך או לנסוע בדרך המהירה והמשעממת, או לנסוע דרך החוף אבל לעשות עיקוף שמאריך את הדרך משמעותית והופך אותה לפחות מעניינת. בקיצור - בפעם אחרת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגידו, אי פעם ביקשו ממכם רישיון נהיגה בינלאומי בעת השכרת רכב בארה"ב? יש לי "קצת" בעיה להוציא אחד כזה מפה... (ובאופן מוזר, רישיון הנהיגה הבינלאומי באסטוניה לא באמת "תקף" בארה"ב).

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בלת״ק - החלטה טובה להוריד את LA, לי לא היתה בעיה עם רשיון זר (ישראלי).

אם אתם בSF לקראת סוף הטיול אז אולי אפשר להסתנכרן, נוכל לטפל בגעגועים שלך למיאטה ... (:

בנוגע למוסטנג - הבעיה הלוגיסטית איתה זה פתח טעינה צר בתא המטען (מקשה על מזוודות מסוימות), לפי מה שתיארת לא אמורה להיות לך בעיה. המוסטנג החדשה רכב הרבה (הרבה) יותר מוצלח מהדורות הקודמים ואני חושב שתהנו ממנו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תעדיף קאמארו על מוסטנג. מעולם לא ביקשו ממני רשיון בינלאומי (ב20+ השכרות בארה"ב).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סיפרתי כבר, הייתי בקליפורניה כמה פעמים ובהשכרה הרישיון הישראלי הספיק. פעם אחת עצר אותי שוטר על מהירות בלייק טאהו, כשהוצאתי את הרישיון הוא טען שזה לא תקף במדינת קליפורניה ואסור לי לנהוג איתו. ויתר לי על הדוח ודרש שהבחור המקומי שנסע איתי ינהג משם.

ברור לי שזה סתם שוטר שלא מכיר, אבל גם זה קורה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רוני, לא לגמרי התעמקתי בשינויים האחרונים אבל לדעתי:

1. הדרך צפונית לסאן פרנסיסקו, לתוך מארין ולכיוון אורגון על Highway 1 היא מעולה. הRedwoods נמצאים שם קרוב לסן פרנסיסקו, וככל שמרחקים התנועה נהיית דלילה והכביש נהיה מגניב.

2. איזור צפון-מזרח קליפורניה, סביב יוסמיטי ולכיוון נבאדה מלאים בכבישים נהיגה טובים. זה היה הטיול האישי שלי לשם. זה נותן פייט לטובים שבכבישי אירופה לדעתי.

3. אל תוותר על יוסמיטי - אני חושב שהוא גולת הכותרת של כל הפארקים בארה״ב.

4. מאוד שווה לבקר במונטריי (במיוחד באקוואריום) ולמרות שלא הגעתי עד שם - שמעתי רק דברים טובים על Big Sur שנמצאת על כביש 1 קצת לדרום ממונטריי.

5. כל איזור הBay Area הוא פקק אחד גדול. יש שם כמה כבישי נהיגה נחמדים (Skyline Blvd למשל) אבל עמוס, בניגוד לאיזורים היותר כפריים של קליפורניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. תודה רבה. שים לב שכביש מגניב לצערי לא יהיה בסדר העדיפויות כי הנסיעה היא עם החברה שאיך לומר... לא בדיוק מתמודדת יפה עם נהיגה מהירה (מה לעשות, לא כולן מושלמות :-P ).

2. מכיר את הטיול שלך אך לצערי אאלץ לפספס את הרוב, מאותן סיבות שצוינו.

3. אם יתאפשר מבחינת הלו"ז. מעניין שאני מקבל על יוסמיטי תגובות מגוונות מאוד. יש האומרים שאסור לפספס ואחרים ממש לא מתלהבים. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שהוא מרוחק כמה שעות טובות מסן פרנסיסקו ושהבנתי שהוא עמוס בתיירים בתקופה הזאת של השנה. חבר שלי שגר ב-SF גם טוען שיהיה מאוד קשה למצוא מקום לינה באזור, אפילו אם נלווה ממנו את האוהל ונישן בטבע (שזו ההעדפה שלנו). אני מבין שאסור לישון באמת בטבע בארה"ב, אלא צריך להרשם באתרי קמפינג ייעודיים (בתור מישהו שגר באירופה הליברלית ברובה, זה קצת מוזר).

4. כך שמעתי ואני מתכוון לבקר.

5. כאמור, לצערי לא מדובר בטיול נהיגה כך שזה לא באמת יפריע...

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היוויי 1 זה לא "כביש מגניב" בגלל המהירות אלא בגלל הנוף לכל אורכו, והוא יכול בכיף למלא יום טיול (בבוקר מתחיל מסביבת לוס אנג'לס ובערב מגיע למונטריי לישון ולהתמסטל מקריאות החיזור של כלבי הים, למחרת קם לאקווריום והורג 2 דגים במכה)

הבנתי שאין לך זמן וכנראה לא תעשה את זה, אבל אם החברה זה התירוץ למה לא אז הוא לא תקף :-P

פורסם

רועי דיבר על צפונית ל-SF. את הדרך מ-LA ל-SF תכננתי לעשות בהתחלה אבל ויתרתי בגלל שויתרתי על LA וגם בגלל החסימה של כביש מס' 1 באמצע הדרך ל-SF שדורשת עיקוף גדול (נסה לעשות מסלול בגוגל מאפס ותבין למה אני מתכוון).

במקום זאת אני מתכנן טיול של יום וחצי מ-SF דרומה עד big sur וחזרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רועי דיבר על צפונית ל-SF. את הדרך מ-LA ל-SF תכננתי לעשות בהתחלה אבל ויתרתי בגלל שויתרתי על LA וגם בגלל החסימה של כביש מס' 1 באמצע הדרך ל-SF שדורשת עיקוף גדול (נסה לעשות מסלול בגוגל מאפס ותבין למה אני מתכוון).

במקום זאת אני מתכנן טיול של יום וחצי מ-SF דרומה עד big sur וחזרה.

אה, באמת חסימה מעצבנת, בעסה.

SF לביג סר זו חלופה מצויינת, במיוחד אם אתה מוותר על LA (גם אני ויתרתי ולא מרגיש שהפסדתי הרבה - התחלתי את המסלול שלי בכלל בפאלם ספרינגס בגלל אילוצים שונים)

נראה לי שאם מורידים לרגע את החוויה של ליסוע 4 שעות בנוף הזה, אז ביג סר יכול להווה תמצית של הייוויי1

מצ"ב - תמונה שצילמתי מהסלולרי :-D

IMG_20161018_152457 (Large).jpg

פורסם

בהחלט מתכנן להגיע לביג סור.

אגב ביג סור:

1. Sur זה "גדול", כך שבעצם המקום נקרא "גדול גדול"

2. כל פעם שאני שומע את השם אני נזכר בשיר הנהדר של the thrills

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מכיוון שהתחלתי להזמין מלונות, רק מציין כמה עלוב התמחור בלאס וגאס. בנוסף למס של 13% שלא כלול במחיר שרואים ב-booking.com (סטנדרטי לארה"ב. אני עדיין זוכר בניו יורק שבמרבית המקרים המחירים הכתובים הם לפני מע"מ וכתוב נניח $5.99, אבל בסוף אתה משלם $6.52), יש גם resort fee שמשתנה ממלון למלון ונועד לבלבל אותך.

כך יוצא שאתה רואה מחיר של 80 דולר ללילה במלון 5 כוכבים או 35 דולר ללילה במלון 4 כוכבים, אבל אחרי כל המיסים זה אפקטיבית מכפיל את עצמו, יותר או פחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אותו סיפור גם בקנדה. לא מציינים את המס הפרובינציאלי.

וגם בישראל - ישראלים צריכים להוסיף מעט"מ על המחיר בבוקינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מגיב מאוחר(נחתתי לפני מספר שעות מיפן...).

רואה שהעמיסו אותך בעיקר במידע יעיל, מוסיף ומחדד:

1. מעולה לוותר על LA

2. אם מגיע ישירות לווגאס וישן על הסטריפ(חובה לדעתי), אין שום סיבה לקחת את הרכב עד שיוצא מהעיר.

בווגאס לא לוותר על א.צהריים ב yama sushi

כתובת:

1350 E Flamingo Rd #18, Las Vegas, NV 89119

ובופה ערב באחד המלונות המרכזיים(בלג'יו וכדומה).

בנוסף לפחות מופע אחד של סירק דה סולה.

בגדול ווגאס יכולה להפנט ואני אישית מאד אוהב את הטרוף שבה אבל בשביל הנסיעה הזו נדמה שיומיים מלאים יספיקו.

3. חבל לוותר על הרדווד ועצי הסקויה המטריפים מצפון לסן פרנסיסקו. גם הדרך לשם ושם מאד יפה.

4. אם כבר עיר גדולה באזור הזה אז סן פרנסיסקו. מאד יפה וכיפית. יש את דרך ה 49 מייל שמכסה בעצם את כל העיר והאתרים שלה.

5. יוסימיטי, סקויה פארק וכדומה-כולם יפה ומיוחדים. אל "תתאבד" על כולם, עשה בנחת 2 מהם.

אחלה אזור!

אגב, מהיכן יש חסימה בכביש מספר 1?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה! ויפן מדהימה - אני בטוח שנהנית.

יש שני לילות ב-Vdara שהוא צמוד לבלג'יו וגם 5 כוכבים (יצא מחיר לא רע - 180 דולר ללילה כולל הכל).

חשבתי לקחת את הרכב רק ביציאה מהעיר אבל מכיוון שרציתי לצאת מוגאס מוקדם בבוקר, חשבתי שיהיה בזבוז זמן לאסוף את הרכב בבוקר.

קניתי כבר כרטיסים ל-O של סירק דה סולה.

צפון לסן פראן - אנסה, לא בטוח שיהיה זמן.

חסימה בכביש מספר 1 יש כמה עשרות מיילים מדרום ל-big sur.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...