Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי GREMAX

Krishi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהי יכול לספר לי עליהם קצת? איפה מיוצרים? מה רמת האמינות/שחיקה?

ניסיתי למצוא עליהם באינטרנט וגם בחיפוש פה בפורום ולא הצלחתי למצוא יותר מדי מידע

פורסם

צמיג מחליפים כל 3-4 שנים, ההפרש בין צמיג איכותי שיציל אותך מתאונה או החלקה לעומת צמיג זול הוא שקלים בודדים לחודש.

כך שאין שום היגיון (ודאי לא בטיחותי), לרכוש צמיג סיני עלום שם.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אני יודע עד כמה צמיג טוב זה חשוב וכמה לא מומלץ לחסוך בזה כסף, אבל השאלה לא בשבילי. ידידה שלי הייתה צריכה להחליף צמיגים, המלצתי לה דווקא על צמיגים טובים של דאנלופ שעלו 285 שקל לצמיג (כולל עבודה ומע"מ) שזה מחיר סביר ואפילו אמרתי לה איפה לקנות. לצערי היא שמעה בעצת ידיד שלה שמכיר איזה פאנצ'ר מאכר, נסעה איתו והחליפה לרביעיית צמיגים של gremax ב-750 שקל לכל הסט כולל עבודה ומע"מ. ניסיתי לחפש עליהם כדי להבין מה זה הדבר הזה כי המותג לא מוכר לי ולא הצלחתי למצוא יותר מדי מידע. באחד החיפושים פה מצאתי הודעה מלפני שלוש שנים שרשמו שאלו צמיגים מקסיקנים (?!), נשמע לי מוזר.

פורסם
אני יודע עד כמה צמיג טוב זה חשוב וכמה לא מומלץ לחסוך בזה כסף, אבל השאלה לא בשבילי. ידידה שלי הייתה צריכה להחליף צמיגים, המלצתי לה דווקא על צמיגים טובים של דאנלופ שעלו 285 שקל לצמיג (כולל עבודה ומע"מ) שזה מחיר סביר ואפילו אמרתי לה איפה לקנות. לצערי היא שמעה בעצת ידיד שלה שמכיר איזה פאנצ'ר מאכר, נסעה איתו והחליפה לרביעיית צמיגים של gremax ב-750 שקל לכל הסט כולל עבודה ומע"מ. ניסיתי לחפש עליהם כדי להבין מה זה הדבר הזה כי המותג לא מוכר לי ולא הצלחתי למצוא יותר מדי מידע. באחד החיפושים פה מצאתי הודעה מלפני שלוש שנים שרשמו שאלו צמיגים מקסיקנים (?!), נשמע לי מוזר.

יש אנשים ויש אנשים,

לצערנו לא תמיד מקשיבים לקול ההיגיון.

ביבש מרחקי העצירה של הסינים די דומים, אבל ברטוב ההבדלים מטורפים ומקווה בשבילה שלא תגיע לבלימות חירום על זה שחסכה כמה שקלים

קובי

:-)

פורסם

איך מרחק בלימה על יבש דומה?

בכל מבחן שעושים בעולם לצמיגים, מודדים מרחקי בלימה, ויש הבדלים גם בין צמיגים מיצרנים מובילים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
איך מרחק בלימה על יבש דומה?

בכל מבחן שעושים בעולם לצמיגים, מודדים מרחקי בלימה, ויש הבדלים גם בין צמיגים מיצרנים מובילים .

https://www.pakwheels.com/forums/t/report-budget-tyres-could-kill-but-at-least-they-re-quiet/223800

ולאד וודאי שיש הבדלים ביבש, אבל ההבדל "העצום" הוא ברטוב שם הוא בעשרות מטרים מול מטרים בודדים

בשניהם הוא לא טוב, תמיד עדיף מה שקצר יותר אבל ברטוב ההבדלים כל כך גדולים שזה אומר שאתה עמוק בתאונה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם

וזה אומר שכל צמיג סיני, מכל יצרן ( גם כזה שאף אחד לא מכיר ) יהיה בטוח כמו הצמיג של Ovation שנבדק במבחן הזה?

אגב, Ovaton מוכר מאוד גם כאן וגם באירופה, ויש עליו ביקורות ב tyrereviews ( די שליליות יש לציין ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
וזה אומר שכל צמיג סיני, מכל יצרן ( גם כזה שאף אחד לא מכיר ) יהיה בטוח כמו הצמיג של Ovation שנבדק במבחן הזה?

אגב, Ovaton מוכר מאוד גם כאן וגם באירופה, ויש עליו ביקורות ב tyrereviews ( די שליליות יש לציין ).

אני לא הייתי קונה אותו :lol:

ולא כל הצמיגים זהים, יש כמה דגמים שלהם שקיבלו תוצאות "סבירות" ולצערי נמצאים ברכבי ליסינג רבים שבחברה שלי

אבל כפי שראית ההבדלים ברטוב הם המשמעותיים ביותר בסדרי גודל ממש

קובי

פורסם

היחידים שראיתי עם תוצאות לא רעות אלה צמיגי GT Radial champiro.

• תוכן חדש...