Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסמל פחות משנה, מאזדה 6 פרימיום פלוס גם יכולה להיות אפשרות סבירה, קצת בדומה לקאמרי.

ומה יוקרתי במאזדה 6? במיוחד בדגמים שרלוונטיים לתקציב הזה שיהיו לפני מתיחת הפנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שום דבר. בגלל זה הוא רשם "אם הסמל לא משנה".

ואני תומך בדעה שלו - אם הוא לא מחפש את הסמל או הסטטוס ורוצה רק להרגיש בתוך הרכב "יוקרתי ומפנק", מאזדה 6 פרימיום פלוס מרגישה מבפנים לא פחות איכותית, יוקרתית ומפנקת מ-IS250/IS300h או S60T5.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

לחלוטין לא מסכים. אין שום דבר יוקרתי או איכותי במיוחד במאזדה 6 לפני המתיחת פנים.

.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

ה-s60 עם המנוע של וולוו 245 כ״ס ותיבת 8 הילוכים התחילה להימכר באפריל 2014.

עד אז, מנוע ה-t5 היה של פורד, עם תיבה כפולת מצמדים (כך גם ה-t4).

אם תהיה מעוניין, אשמח לעזור בנסיעת מבחן ב-s60 שלי (המנוע והגיר שונים).

פורסם
אאודי A3 לא מגיעה עם dsg7? אם כן, היא ממש לא בחירה טבעית למי שאמינות הוא פרמטר מהותי עבורו.

ברור, בגלל זה ציינתי שלגבי האמינות לא יצא לי לשמוע על בעיות מיוחדות. למה התכוונתי? ששמעתי המון דברים רעים על הDSG7, אבל יש לי שני חברים, אחד עם A1 ואחד עם A3 (שנתוני 14 ו-13 בהתאמה) שני הרכבים עם מנוע ה1.4T עם 122 כ"ס והDSG7. לשניהם לא הייתה תקלה אחת עם הגיר. אגב יש עוד חבר עם פאסאט שנת 2012 מנוע 1.8T, גם 0 תקלות עם הגיר.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

שמתי לב שבכלל לא מדברים כאן על במוו או מרצדס.

מה הסיבה? אמינות? משהו אחר?

כרגע מתמקד בעיקר בוולוו המדוברת אלא אם יהיו הצעות מעניינות נוספות

תודה לכולם

פורסם

הסיבה היא שבתקציב שלך ובדרישות שלך (לא גרסאות כניסה) כנראה תצטרך ללכת כמה שנתונים אחורה, ואז, אפילו אם האמינות הבסיסית טובה (ואני לא בטוח שזה נכון), כנראה שבסה"כ תקבל רכב פחות אמין, או לפחות עם יותר בלאי שיצטרך טיפול.

אני מניח שאתה כמובן מודע לעובדה שעלות האחזקה של רכב כזה גבוהה מזו של קליאו - בביטוח, באגרת רישוי, בצריכת דלק וגם במוסך. אפילו עניין טריוויאלי כמו צמיגים מתייקר, לפעמים פי שתיים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...